icon

Manžel, ktorý nevie kedy má prísť domov

stihacka31
19. dec 2014

Zienky, prosim vas o názor, postrehy, skúsenosti. Sme manželmi 6rokov a mame 2 deti. Manžel je pracovitý, zodpovedný (iba v jednom nie - vysvetlím), prejavuje mi lásku slovami, pozornosťou, kvetmi, darčekmi, ALE ma jeden problem, ked ide vecer von nevie kedy ma prist domov. Najprv som si myslela, ze je to v spojitosti s alkoholom, alebo partiou okolo, ale nie je to Hlavny dôvod. Proste on sa rad bavi a nechce sa mu ísť domov. Ako riešite podobne situácie, ked napr išiel na firemnú večeru s tym, ze mal prist o 9tej, prišiel o 5rano. Išiel zapijat kamarátovo dieta a miesto o pol noci ako slúbil prišiel rano o 7mej!!! Mali sme za sebou fakt ťažký mesiac, dokonca sme prekonali mimomaternicove tehu. Dokonca sme vyhľadali aj kňaza, nech nam poradí. Povedala som mu veci ako v živote, dusoval sa, ze si bude dávať pozor a potom prvy pokus pride rano o 7mej. To bolo v pondelok a dnes mal firemnú večeru - od po sa s nim nebavím a pisem mu take maily, ze iny chlap by mi uz asi vylepil a dnes mi slúbil, ze urcite bude medzi 1-2 doma. Este som bola aj protivná, ze aky scenár mam vymysliet, ked nepríde. Sľuboval, ze urcite pride. Prišiel 2:30 a aj to az potom co som mu vyvolávala a vypisovala SMS. Neviem ci som iba prehnaná hysterka, ale som z toho nešťastná. Úplne ho to znižuje v mojich očiach. Viem, ze sa to chlapom stava, ale vždy??? Potom mu je to vždy ľúto a ze ako sa hanbi a bĺa, bla. Ja uz neviem co s nim 😫 ps: urobila som si novy nick, hanbím sa to písať pod svojim 😤

Strana
z7
miushka13
5. jan 2015

Moj je taky isty. Povie ze pride o 2 ciiink 5,30 a jeho nikde :D no co uz spim dalej. A dam mu to vyzrat ked sa rano zobudi ja idem na kavu ty sa staraj o maleho :D unaveny zniceny-tak mu treba. Zvyknes si alebo mu ukaz ze aj ty sa vies zabavat do rana bieleho.ci co? Ty azda nemozes? Alebo chod s nim a povedz mu ze skor jak o 7 rano domov nejdes 🙂

melania418
7. jan 2015

Ako že s perpáčením...Chlap keď má ženu a hlavne 2 deti prečo fláka bez manželky vonku v noci???Nehovorim raz dva krát ročne keď sa to stava v pohode nech príde domov aj o 7ej ,ale tak často???No neviem....ajmôj manžel má priatelov a kamošov ale je schopní ich riešiť cez deň
1

snehulka33
7. jan 2015

je to aj tym, ze on vie, co ho doma caka same vrrrrrrrrrrr a krik a plac , a preto sa mu nechce domov, do takeho mrzuteho prostredia. my sme to tiez mali doma, ale musis "buchnut po stole" a urcit si hranice. mozes ist von ALE respektuj aj ty mna, ja ti nebudem vyvolavat, vypisovat, vrieskat po tebe, urcovat ti cas, ale musis dodrzat na com sme sa dohodli. ale ty musis byt trpezlivejsia, ak mu ty dokazes, ze si " normalna", on s tym prestane. to je moja osobna skusenost a funguje nam to uz par rokov, len musis byt silnejsia, ved si zena 🙂

minnie55
7. jan 2015

no, podľa mňa, chlap sa v tomto nikdy nezmení. Mám podobný prípad priamo v rodine, chlap už má po 60-ke a je to stále rovnaké 😒

jemiotrasne
8. jan 2015

necitala som komentare, ale vzhladom na moj pribeh by som toto uz nikdy netolerovala, raz, dvakrat, trikrat, mozno, ale nie donekonecna doprosovanie po dobrom ci po zlom cez telefon, sms, nezdvihnutie telefonu, lebo som nepocul atd...nie, ja uz by som sa zbalila pri takychto situaciach, kedy chlap zabuda, ze ma rodinu a odisla a mozno by som vtedy zabranila, tomu, co sa z toho vyklulo u nas..a ver mi, ze potom je to este horsie.

shmoulinka1
11. jan 2015

no akoby som citala o svojom...sme spolu 6 rokov, mame dieta, ale hoci ja som skor introvert, on sa velmi rad zabava a vykecava s kamosmi, kolegami... bojovala som s jeho alkoholom, chodenim "von" s kamaratmi z mokrej stvrte, hadky, raz aj rozchod na dva mesiace, no ale nepomohlo. Sice sa ta frekvencia znizila, ale stale sa stava, ze pride spity o tretej v noci, hoci uz ma 36rokov... Myslela som si, ze ho zmenim, ale zial nie je z tych, co sedia doma. Co ma najviac vie vytocit a nezvykla som si doteraz, ze mi svoje plany ani nenaznaci dopredu, ale rovno povie pomaly hodinu predtym, ze ide zas von...

zuzulik1234
11. jan 2015

necitala som prispevky... ale moj priatel tiez nevie, kedy ma prestat robit urcite veci, o ktorych vie,ze ich neznasam, ale robi to nadalej... takze tak. Kazdy chlap ma asi nejaky problem, nieco co nam na nom vadi.. Ale pokial sa inak k tebe sprava dobre, lubite sa, a veris mu, tak kasli na to. Mozno jedina vec, na ktorej by som sa s nim dohodla, aby teda aspon trosicku obmedzil tie svoje vyjazdy, aspon trochu. Ono to nepojde urcite zo dna den, to som si vsimla aj na tom svojom...vies s chlapmi je to niekedy doslova a do pismena ako s malymi detmi, musis na nich pomaly, ziadna hysteria, kricanie, hodinove rozhovory o nejakej veci a vycitky... on si to musi najprv uvedomit ze robi chybu, pochopit to, vstrebat to a potom mozno casom to obmedzi, ale to je mozno otazka nielkych tyzdnov a nejake zasadne premeny necakaj, aby si nebola sklamana...

javi37
12. jan 2015

Zmier sa s tým a budete mať krásny život plný porozumenia a ako bonus bude chodiť menej, uvidíš. Navar mu po žúre slepačí vývar a tým ho ráno privítaj 🙂 . Môj manžel tiež chodí s kamarátmi, resp. chodil a tiež sme sa preto hádali. Raz mi povedal, že by si tak veľmi prial, aby som mu urobila ráno polievku, tak ako to videl u kamaráta. Pochopila som, že nepôjdem hlavou proti múru, zmierim sa s tým. A čuduj sa svete, funguje nám to perfektne. Vždy mi zavolá, s kým a kam ide, ja poviem fajn a keď mi povie, príde, iba sa zasmejem. Teraz chodí tak raz za dva mesiace.

mamamima
15. aug 2018

a co ak pride az o 14 poobede ze u niekoho prespal? 😃 aj to je este v ramci vasej tolerancie? 😃 asi raz za mesiac, dva mes...telefon nevidi, nepocuje...

6mia6
15. aug 2018

Práve som dočítala len tuto poslednú správu ale pre mňa je chlap dospelý tak nech ide.
Ja tiež niekedy idem s babami, ešte si hovorím aj tak som o 2 hodiny doma a zrazu je 5 ráno. Podotýkam chodím autom ale kým sa každá vykotkodaka tak to trvá.

@mamamima prespanie u niekoho by som netolerovala

Strana
z7