Manžel kúpil konzolu dieťaťu za vysvedčenie
Baby ide ma porazit 😡 manzel prisiel domov. V rukach nejaky balik som sa tesila ze nieco pre mna a on kupil dietatu konzolu, ja hned na neho ci je normalny ze naco a hlavne za co takze to synovi za vysvedcenie. Syn je piatak 🫣 mam chut tu konzolu roztriezkat 😡😡😡
Jezkovi voci, este lepsie, tak syn sa bude kukat, ako synovcovi date konzolu, no neverim vlastnym ociam. A on dostal McDonalds a knizku...🙄
O tom potom, syn aj dcera dostali v skole titul Citatelsky kral/kralovna, knihy dostavaju, aj radi citaju, ale toto, co Ty vyvadzas...och...
Nasi dostali vcera na obed pizzu, ked vyzdraveju, urpbime im nejaky program. Ale nasi nikdy nic specialne nedostali "za vysvedcenie", nejaku sladkost, blahozelanie, pochvalu od nas, nejake dobre jedlo, na zmrzku sme sli, zazitok. Vedia, ze sa ucia hlavne sami pre seba. Ale X BOX nie je pre mna satanovo dielo a ako vrvaim, nezapli to hadam vyse mesiaca. Radsej idu vobku na ihrisko, na bicykel...teraz cumia do telky, lebo maju horucky...a neposkladam sa z toho.
Toto sú tvoje slová:
"to akoze niekto kupil konzolu detom? 🫣 to naozaj nemali nic lepsie ako konzolu kupovat? 🫣😀 u mna by to slo z domu"
"Pokial viem rodicia su na to aby vychovavali a nie deti ved len stacila odpoved ako tu niekto pisal ze dostali deti plejko tusim darom? To fakt? 🫣"
A zrazu ju vy idete darovať synovcovi? Takze sa ideš zaradiť medzi tých dr....ých ľudí, ktorí iným deťom darujú konzolu, aj keď je to čisté zlo? 🤔 Čistý troll.
Cim ďalej autorka prispieva, tým ďalej je jasne že téma je vymyslená. Istotne matka dopraje radšej synovcovi ako synovi. Takáto matka hádam ani nemôže existovať 🙈 to tu len bude vzruso cez prázdniny 🤦🏼♀️
@konikmodry111 Presne to a myslím aj ja. Prehnala to, toto už nie je dôveryhodné. Vidím to tu často vo vymyslených témach, autorka začne dobre, ale potom sa do toho buď zamotá, alebo začne posúvať hranice z uveriteľného na menej uveriteľné až po úplné absurdnosti.
Bože, tak syn dostane McDonald's a synovec konzolu? Však čo že syn bude mať oči pre plač, že synovcovi doprajete a jemu nie (konkrétne ty). Ja byť tvoj muž, už som na ceste na súd so žiadosťou o rozvod. A nie, nie pre konzolu, ale kvôli PRINCÍPU! Lebo mama nie je viac ako otec, máte byt rovnocenní a súdiac podľa toho ako úboho sa tu prezentuješ, toto vo vašom vzťahu absentuje, lebo tvoj rebríček hodnôt je postavený
TY
TY
TY
Buzerácia syna a muža
TY
Celé zle.
Si ty vobec jeho biologicka matka?
ty si strasne sebecka mater...syn sa ti uci exelentne a ty mu este za jeho skolsky vykon chces odobrat konzolu ktoru si prial a este to ako mrcha okomentovat ze vsak nemusi mat vsetko co maju ostatni ale zato ty ako sup na zdochlinu ze ocakavas darcek...
tiez mam taku mamu, co nas pustala na pocitac na 10 minut denne, ziadne hranie hier, len tabory, kruzky, ucenie atd.. moj brat sa v 19tich sa osamostatnil a vynahradil si to - a po praci travil na pocitaci 8 hodin denne a hral sa 🙂 vsak zakazuj mu, ale ziadny pozitivny vplyv to mat nebude, pretoze je dieta, ma sa bavit, hrat sa kolko sa da a ako sa da. hlavne ak ma dobre znamky... no uprimne ti poviem je mi z teba zle, pretoze som to zazila.. dufam ze ti to manzel strucne vysvetli, nezavidim mu ta... naozaj nie..
a ja teda neviem ze co mas za zmyslanie, ja ked som nieco ako dieta nemala, tak tym skor to tomu dietatu doprajem a kupim, aby si to uzilo aspon ono ked ja som nemohla
Mcdonalds?! A konzolu dáte synovcovi?! Mne sa snáď sníva.
Autorka mne je úprimne ľúto aj Tvojho manžela aj Tvojho syna. Nie kvôli konzole, ale kvôli tomu, ako sa prezentuješ komentármi.
@judar on sa učí excelentne vďaka nej, veď to sama uviedla …
@h2 no predstav si ze je to realne. S muzom sme sa rozpravali a dospeli sme s komu ze dame synovcovi na narodeniny a takze syn tam chodieva tak sa bude moct hrat tam .
@kristiii synovec ma 12, a jeho rodicia o tom vedia sami chceli kupit konzolu ale dohodli sme sa ze kupime my ale oni o tom vedia ze dostane ne ze pride ku mne niekto a aha mam konzolu pre decko
Chceli sme to vratit samozrejme ale rozhodli sme sa takto
Gratulujem k tomuto úžasnému rozhodnutiu. Tvoj syn, ktorý si želá hernú konzolu, uvidí, ako ju jeho rodičia dávajú jeho bratrancovi. Určite bude rád a vôbec to nebude vnímať, ako krivdu.
Mimochodom, dúfam, že potom aj bratrancovi rodičia darujú konzolu tvojmu synovi, keď bude mať narodeniny.
Vlastnému dieťaťu nedoprajes, ale "cudziemu" ano 🤦♀️ s mojou maminou a snúbencom sme sa zhodli v tom, ze si blbá a myslím, že nielen my si to myslíme ...
@malasandrika aspon vidime aka je to triznitelka...od vlastneho dietata pozaduje excelentne ucenie a na konci roka mu dopraje akurat tak za znamky mcdonaldovu stravu a knihu a drahu konzolu da radsej synovcovi aby potom jej syn sa len na navsteve kukal jak jeho bratranec sa hra na konzole ktora mala byt pre neho od jeho otca....fakt chudak decko a je____ta mater
No posledne komentare autorky to ale vobec nevylepsuju, ba naopak...
Skôr ste mohli nechať to synovi, keď už to je doma, a naučiť ho pravidlo, kedy a za akých podmienok/pravidiel konzolu môže. Rešpektovanie dohodnutých pravidiel mu dá oveľa viac ako úplný zákaz.
Naši majú, aj keď tiež som si vravela, že načo im to bude... Vždy sa opýtajú, či môžu, dohodneme si čas. Kým nie sú urobené povinnosti, nie. Keď nie sme doma, pôvodne sme odkladali ovládače, teraz už vieme, že proste to nevezmú do rúk bez nášho vedomia. A určite pri tom nesedia celé hodiny. Chvíľu je to waw, potom to prejde.
Jediný problém vidím v tom, že sa muž neporadil s tebou. Nerob z toho tragédiu, syn si to určite zaslúžil. Ja by som urobila nasledovné:
- dať mu limit cca 1-2 hod denne
- okresala by som mu narodeninový darček
Určite by som konzolu nevracala, toto si od teba bude syn pamätať veľmi dlho.
@h2 nezvyknem nadávať ale pri tejto ženskej sa mi iné ako vulgárne slova ani netisnu na myseľ…
@lucia147852 Ja sa utešujem tým, že je to s veľkou pravdepodobnosťou vymyslené. ☹️
@h2 ja v to dúfam, veľmi… bohužiaľ aj v realite poznám podobnú megeru… tá ešte aj vezme všetko čo mala dostane on príbuzných a dá iným alebo preda, lebo veď jej nepotrebuje… chudáci deti takýchto žien
Ze “rozhodli sme sa”😀😀😀😀😀 taaak urcite
@lucia147852 takí ľudia by nemali mať deti 😵💫 ja úprimne verím dúfam , že jej dieťa jej to na staré kolená spočíta aj s úrokmi 🤭

@bessie12 My mame tiez, zaujem o to bol chvilu, uz to dlho zapada prachom a mladsie dieta to hra raz za 2 mesiace