icon

Manžel lenivé sviatky: Ako zvládnuť domácnosť sám?

28. dec 2023

Ahojte … chcem sa len vyrozpravat … Moj muz cele sviatky len pozera reelska a striedavo je na WC … vcera som si na ľade zlomila nohu, sadra na mesiac a kontrolný rontgen .. a muž sa dušoval ako to zvládneme.. že mi pomôže …tak áno včera večer umýval riad asi pol hodiny ( co ja by som mala tak za 7min) a dnes už nerobí nič … riad umyje ale neutrie, sušiak tu stojí plný prádla … nemáme vreckovky, toaletny chlieb ani nič … a on si leží a pozerá instagram … teraz vstal že ide do obchodu .. no mňa ide poraziť keď mi tu všetko padá na hlavu … deti majú v izbe ako po výbuchu … ani jesť im nemám čo dať a teraz zahlásil že zajtra ide do roboty … myslíte že sa mám prekonať a ležať nech tu prace on? Ja sakra nie som ťažný kôň … ! vždy všetko urobím, zvládnem, vydržím a od neho mám len pindy že tu je bordel … keď tu je krásny poriadok … no som zvedavá ako sa chopí tých robôt aby tu bolo aspoň tak keď to tu riadim ja … 😤nervy.. aj do roboty ide určite preto aby som si poradila sama…

Strana
z3
tykat
30. dec 2023

Skoda ze nmozes ist lahnut do nemocnice, aspon na tyzden-dva. Lebo tym poskakovanim si akurat zle robis a mozes si tu zlomeninu riadne skomplikovat. Pozri do lek. spravy co tam mas napisane, tipujem kludovy rezim, noha vo vyvysenej polohe.

obludamala
30. dec 2023

Ved to povedz jemu a nie modremu konikovi 🙂. Mozno si to len neuvedomuje

autor
30. dec 2023

@tykat je tam len “ chôdza bez zaťažovania “ :D

tykat
30. dec 2023

No tak to si v keli 😁 mozes poskakovat s barlami. Ja som mala len jeden clanok palca zlomeny a "vo vyvysenej polohe, kludovy rezim, ladovat"

autor
30. dec 2023

@tykat ved treti den som tak, ze tu skackam a ide ma porazit … keby ze lezim tak skoncim na AD … :D

Strana
z3