Manžel ma asi klame. Aký máte názor?
Som 6 rokov vydata, mame syna. Manzel pracuje mimo bydliska, 400 km od nas. Niekolkokrat mi povedal, ze ked ide z ubytovne nakupit si, musi prejst cez istu stvrt mesta, kde stoja prostitutky a ponukaju sluzby. Dnes sme spolu telefonovali, ked si siel z prace nakupit. Dovolali sme, on polozil a potom mi napisal cez fb, chvilku sme si pisali a naraz napisal, ze ozvem sa o chvilku. Asi o 15 min. mi zavolal, ze sa mu stala taka vec, ze zas siel okolo istej zenskej a ta mu ponukla svoje sluzby a ze on zo srandy vytiahol firemny preukaz s fotkou s tym, ze ju strasil, ze to je policajny preukaz a ze ona zacala volat policiu, ze niekto sa vydava za policajta. Pytala sa ho, ci pocka, ci neujde a ze on povedal, ze neujde, ze pocka a ze nakoniec prisli policajti a ze na nu nakricali, ze nech vypadne, ze oni ju nebudu stale chranit a ze od neho pytali ukazat ten preukaz a nato ich poslali oboch prec. Mam z toho velmi zly pocit. Neverim mu proste. Je to strasne blby pribeh, po prve, normalny, slusny muz by sa pri takej stetke ani nepristavil, ale by ju poslal kade lahsie, naco by sa s nou tak zahraval a vytahoval by nejaky preukaz, aby ju zastrasil a naco by cakal na prichod policie, keby aj ho ona nahlasila, mohol ujst a nikto by ho predsa nenasiel...nedava mi to zmysel a citim sa hrozne. aky mate nato nazor vy?
@0silvia0 kazdy den po praci, ide na benzinku kupit si cigarety, obcas som nechapala,ze sa mu po 12 hod.prac.dobe chce este ist niekam,ze preco si nekupi viac balikov naraz. A obcas sme telefonovali,ked siel,aby mu skor zbehla cesta,tak mi zavolal a ked ich zbadal,vzdy ich komentoval,ze prechadzam okolo " soc.pracovniciek" , raz na nich cosi zakrical, akoze zosmiesnujuce.
@meichen keďže takto okolo nich prechádza denne, tak dobre vedia, že to nie je žiadny policajt. Tiež je čudné, že sa tam každý deň okolo nich premáva kvôli krabičke cigariet. Asi si tam chodí naháňať nejaké chlapské ego a robí mu dobre, keď sa mu núkajú a on ich okrikuje a tvári sa, že nimi pohŕda a pritom ho to možno vzrušuje... pripadá mi to také hm... pubertálne z jeho strany, nezrelé, až trápne... asi by si s ním mala hodiť reč...
@meichen no tak ja si muža poznám. Osobne som si istá žeby nešiel S nikým. Máš to blbé, že mužovi neveríš. Ja ti len na margo toho píšem, že mužov záujme hocičo pre môjho je to tiež obrovská rarita. Ty to berieš z tvojho pohľadu, že ty by si sa nepristavila. Ani ja. Ale chlapi sú iní. Akurát už ísť, to je o inom!
@meichen keby Ta podviedol isto by Ti o tom nepovedal. Bud rada, ze Ti povie vsetko 🙂) chapem, ze si robis starosti, ale podla mna zbytocne. Nemusel Ti to hovorit. A mozno ho to pobada taka prostitutka, ak to este neskusil s lahkou zenou, ale tym, ze Ti tu prihodu povedal sam od seba podla mna mozes byt max. v klude 🙂)
Opat dalsi pribeh, ktory posobi divoko a nick zalozeny len tod nedavno ...
@zuzuzuzka no ja denne prechádzam okolo rajónu prostitútok a na výpadovke, ktorou vchádzame do centra mesta je ďalší rajón prostitútok, takže nemala by som chuť počúvať nejaké komenty ohľadom prostitútok ani raz týždenne. Ale keď ste si na to zvykli a nevadí vám to, tak v pohode 🙂
@meichen znie to cudne. ale mozno ta prostitutka mala zakaznikov medzi policajtami, tak ich sice volala, ale sukromne.
a ti si nepodali ju, ale jeho. legitimovali ho a povedali, ze ak bude treba, poinformuju aj manzelku.
tak sa zlakol, a preto rychlo volal a priznal prisposobenu pravdu, aby mal nejaky zaklad, ked sa to zacne nahodou riesit.
kazdopadne, ak aj dostal taky detinsky napad, ze ju postrasi preukazom z prace, akoze policajnym - je to tak pubertalne, ze az.
kazdopadne si ho doma posad a vazne ho poziadaj, aby ti povedal celu pravdu, co sa tam stalo.
ono sa to zda, ale kostlivci vypadavaju zo skrine v najnevhodnejsiu chvilu. a informacie, o ktorých si myslime, ze sa k nim nema ako druha strana dostat (ved odkial?), sa k nej zrazu dostanu. roznymi cestickami. aj tymi neocakavanymi.
tak nech ti rovno povie pravdu, ako to bolo. lebo sa mozno pohádate, ale mozno si to vysvetlite. ale ak sa to po nejakom case (kludne aj o rok) dozvies od niekoho iného, uz to tak jednoduche nebude. lebo nielen, ze nieco vyparatil, ale este ti aj volal a dopredu vedome klamal.
pre priklad, ze aj motyka vystreli:
(a mobilny operator ti nechtiac zlomi vaz):
jedna znama mala muza na sluzobke v cechach. dohodli sa, ze volat bude iba on, aj to iba vecer, lebo ma plny program, tak by jej aj tak cez den nedvihal. spociatku vsetko ciste. pocas prvého dna mu teda pisala len smsky, on hned odpovedal. smajlik sem-smajlik tam, pusinky, lubim ta. vecer podla dohody zavolal, vraj nuda, nic zaujimave, uz je unaveny, lubka ju moc a ide uz spinkat, aby uz sla spinkat aj ona, nieco pekne nech sa jej sniva o nom. no mala by si podozrenie? nie.
no nakoniec mu predsa len musela zavolat aj ona a on bol zrovna mimo dosah. jaka to smola presmolovata, lebo jej to automaticke oznamenie oznamovalo v cistej chorvatstine 🙂 .
snazil sa ju presvedcit, ze to mal operator chybu v systeme. 🙂
@lienka2201 vies,ked tu clovek napise pod dlhodobym nikom, zvozia ho tu,lebo sa mu hrabu v minulych prispevkoch,preto si tu takmer kazdy zaklada nove niky,aby bol v anonymite,ale zeny,ako si ty, vedia znechutit cele toto forum svojimi uvahami o vymyslenych pribehoch a situaciach,ze clovek tu ani nema chut pisat. Dakujem tym,co mi verili a napisali mi svoj nazor a takym,ako si ty odporucam modreho konika opustit a nerobit tu policajta.
@meichen nejde len o hrabanie sa.
obcas ano, najdu sa taki, co potrebuju naznacit, ze autorka klame.
ale vacsinou to pomoze, ze ludia si spajaju fakty o tej osobe. reakcie v roznych situáciách.
teda nieco, co by inak videli na vlastne oci, keby ju poznali dlhsi cas.
a ked poznaju viac suvislosti, vedia jej aj povedat, ze trebárs tu uz piatykrát riesi tu istu vec, len v bledoruzovom. ze problem bude asi aj u nej.
alebo ze nadava na niekoho, pricom jej chovanie samo taku reakciu okolia vyvolava. ze len dostava spatnu vazbu.
obcas zakladanie dalsej a dalsej temy stale pod novym nickom vlastne je autorke samotnej na figu. ulavi si, poplace, vykeca sa a nic nevyriesi.
to asi nie je tvoj pripad, ale toto iba na margo toho, ze spajat suvisloti nemusi byt na skodu.
aj ked, samozrejme, citat do oci splechnute pravdy tvrdym vysmesnym tonom nie je to prave orechove. a prvotna reakcia je logicky urazenie sa.
to by som sa aj ja.
ale je tu sanca na malého chrobacika, co bude rypat v hlave, ci predsa len nerobim chybu ja.
OMG 😀
@meichen Tiež nemám v láske príspevky typu "no zase su prazdniny, další vymyslený príbeh" Tieto osoby väčšinou nič duchaplnejšie nevypustia, okrem obviňovania iných z klamstva. Možno si práve týmto spôsobom kompenzujú vlastné nešťastie vo svojom živote, či vzťahu, tak chrlia okolo seba jedovaté sliny na iných.
@meichen nerobim tu policajta, napisala som svoj nazor. S tym musis ratat, ked vo fore riesis akykolvek problem. A nebola by si ani prva, ani posledna, ktora by si za ucelom pobavit zeny na MK, zalozila nick a pisala vymyslene pribehy. Uz sa to tu riesilo, aj admini to potvrdili, kolko fiktivnych nickov s fiktivnymi pribehmi sa na MK popisalo a stale pise. Ak je pribeh pravdivy, ospravedlnujem sa Ti a prajem Ti, nech si happy 🙂 ... svoj nazor na taketo pribehy vsak mam a sama, ak sa nad tym zamyslis, musis uznat, ze aj Tvoj pribeh moze zniet nedoveryhodne. Tod moj komentar a dalej sa k tomu vyjadrovat nebudem!
@meichen vies co, vobec to neries, urobil hovadinu, aj ti o nej povedal, tak jemu povedz, ze sa chova trapne nech dospeje, necakaj, ze tu dostanes nejaky vyssi level nazorov. Mne sa obracia zaludok z ludi, co sa tvaria ako super rodinky, paradne byvanie, na FB kopa fotiek z dovolenky, nech vsetci vidia ako sa dobre mame, vysmiate deticky a spokojne zenusky a co myslis, ze ti chlapi robia, ked idu na "firemny" vikend, lyzovacku a pod? zaplatia si stetky a dobre si s nimi uziju. Vsetci to o sebe vedia, tych par "somarov" co si vazia svoje zeny a hlavne seba - to je ozaj svetla vynimka. Bola by si prekvapena, kolko spokojnych manzeliek ma doma toto. Cakaju ho doma s obedom a on ide s kamaratmi rovno od k....y 😠 vraj boli spolu sportovat a budovat timoveho ducha 😠 Takze bud rada, ze ti o tej somarine povedal a mozete pokecat.
Ked som sa o takom konani konkretnych ludi dozvedela a prislo mi zle z tej falosnosti, podelila som sa o pocity s kamoskou, bola som rozculena z toho, ako si ludia klamu a pritom na oko buduju status super rodiny. Ona to uzavrela asi tak, ze napr.jej muz - kym zabezpeci byvanie, zarobi na nu a na deti, bolo by jej vlastne jedno, co kde robi, hlavne, ze je doma klud. Takze sa mi vidi, ze toto je uz hodne rozsireny postoj 😖
@lienka2201 naozaj neviem,co tak zabavne bolo na mojom prispevku....

@meichen ked maš taky nazor na svojho manzela tak to neje v poriadku