icon

Manžel ma asi klame. Aký máte názor?

meichen
27. júl 2016

Som 6 rokov vydata, mame syna. Manzel pracuje mimo bydliska, 400 km od nas. Niekolkokrat mi povedal, ze ked ide z ubytovne nakupit si, musi prejst cez istu stvrt mesta, kde stoja prostitutky a ponukaju sluzby. Dnes sme spolu telefonovali, ked si siel z prace nakupit. Dovolali sme, on polozil a potom mi napisal cez fb, chvilku sme si pisali a naraz napisal, ze ozvem sa o chvilku. Asi o 15 min. mi zavolal, ze sa mu stala taka vec, ze zas siel okolo istej zenskej a ta mu ponukla svoje sluzby a ze on zo srandy vytiahol firemny preukaz s fotkou s tym, ze ju strasil, ze to je policajny preukaz a ze ona zacala volat policiu, ze niekto sa vydava za policajta. Pytala sa ho, ci pocka, ci neujde a ze on povedal, ze neujde, ze pocka a ze nakoniec prisli policajti a ze na nu nakricali, ze nech vypadne, ze oni ju nebudu stale chranit a ze od neho pytali ukazat ten preukaz a nato ich poslali oboch prec. Mam z toho velmi zly pocit. Neverim mu proste. Je to strasne blby pribeh, po prve, normalny, slusny muz by sa pri takej stetke ani nepristavil, ale by ju poslal kade lahsie, naco by sa s nou tak zahraval a vytahoval by nejaky preukaz, aby ju zastrasil a naco by cakal na prichod policie, keby aj ho ona nahlasila, mohol ujst a nikto by ho predsa nenasiel...nedava mi to zmysel a citim sa hrozne. aky mate nato nazor vy?

Strana
z4
veronicka88
2. aug 2016

@melynda ten bývalý kamarát je idiot,preto sa uz nestretávam ani s jeho ženou inak by som si raz ozaj nekusla do jazyka....nemá zmysel sa nad tým ani zamýšľať.....

melynda
2. aug 2016

@veronicka88 myslím, že si dobre urobila. Ako si urobia tak budú mať. je to na nich .-)

modraslza
2. aug 2016

@melynda myslim, ze im to nedojde ani v starobe, proste nemaju na to bunky ani teraz a nebudu mat ani potom..a stale sa najde nejaka druha

irusa
3. aug 2016

a to čo za chorá hlava ???,

annadan
3. aug 2016

@modraslza tak to si dobre napísala, pokiaľ ich teraz nemajú, tak ich už nikdy nebudú mať

melynda
10. aug 2016

@modraslza tak to nevieme ako to bude v starobe. Možno na staré kolená rozum dostanú. Nepodceňujme 😝

modraslza
24. aug 2016

@melynda Nepodcenujem. Realita je taka, ze na velku zmenu cakat na starobu sa neoplati 😉

Strana
z4