icon

Manžel ma asi podvádza

mosaki
19. jún 2013

Ahojte babulky,mám v sebe strašný zmätok a ani neviem ako začať.Mám vážne podozrenie,že ma mm podvádza,ale nemám žiaden rukolapný dôkaz(nič,čím by som ho mohla usvedčiť).Poraďte mi,ako mám postupovať,ako sa dopátrať pravdy,ako sa k nemu správať?On samozrejme všetko poprel,všetko vedel "logicky" vysvetliť,hovorí,že nech už sa správal akokoľvek zle ku mne,to že ma ľúbi a že ma nepodviedol je isté,že on je už raz také poleno a možno si ma ani nezaslúži.Ale ja neviem,či mu môžem veriť,je taký iný.Aj 13ročná dcéra si to všimla,sa ma pýtala,že čo sa stalo s ocom,že je taký divný.A len tak so srandy som nadhodila"možno si našiel inú a teraz má výčitky".Ona prekvapene na mňa pozrie a že"no vieš mami že presne na to som myslela"Poraďte babulky čo mám robiť.Chodí na týždňovky do Rakúska,chodí domov len na víkendy,nemám sa ako dozvedieť čo tam robí. ☹

mosaki
autor
19. jún 2013

@grettka Bývam v takej diere na konci sveta,že tu nieje ani obchod a v blízkom okolí nemám ani kamošku,aj s nimi som v kontakte len cez telefon.A som doma na materskej,tak moj vlastný život je asi taký"pestrý"A on žije vo veľkom svete.A keby som ho začala ignorovať,možno by som mu len nahrala na smeč.

cecil36
19. jún 2013

@mosaki chlap sa sam nikdy neprizna. Len v jedinom pripade to spravi, ak s milenkou planuje zit. Inak nema dovod sa priznat. Dokonca aj ked mu prinesies kopu dokazov, bude zatlkat, ak ma z akychkolvek umyslov zostat.

juliana77
19. jún 2013

@cecil36 Veď aj známa veta "zatlkať, zatlkať, zaltkať" je od autora mužského rodu.

haslerka27
19. jún 2013

@mosaki skor pochopim to ze tvoja zenka intuicia ti nassepkava ze manzel ti je neverny ako to ze na tuto myslienku ta priviedla liecitelka volajaka....tym padom pre mna tato tema konci.som zvedava co povies liecitelke ak sa tvoje podozrenie nepotvrdi a ty si rozbijes rodinu.pekny den

sirinka
19. jún 2013

@mosaki dievca tak mu jednoducho povedz, ze mas dost takehotozivta a ze nech najde pre vas byt... Ze sa chces odstahovat z diery, ze chces predeti zaujimavejsie prostredie aviac moznosti a najmeze chces, aby ste travili spolu viac casu...ked je on vo viedni, mozete zit bratislava a okolie, rakuske dedinky, je tam kopec slovakov a do skolysa dadochadzat na sk...

mosaki
autor
19. jún 2013

@juliana77 Ano asi máš pravdu,asi som čakala,že ma uistíte,že nemám dôvod na pochybnosti,ja viem ...som naivná ☹

mosaki
autor
19. jún 2013

@haslerka27 To od liečitelky viem ani nie týždeň,ja som to podozrenie mala už pár mesiacov

mimka11111
19. jún 2013

@mosaki tak sa s ním skús dohodnúť,že povedzme futbalu sa bude venovať len každý druhý víkend, jednoducho mu vysvetli, že aj ty s ním potrebuješ byť

mosaki
autor
19. jún 2013

@sirinka To nejde mám chorú mamku a 82 ročnú babku,ktoré musím opatriť,nemôžem ich tu nechať.

mosaki
autor
19. jún 2013

@mimka11111 na to mi povie,že on celý týždeň maká ako mukel a potrebuje sa odreagovať

mimka11111
19. jún 2013

@mosaki no tak ja naozaj neviem,kde je problém...nijak nie je dobre, myslím,že rodina by mala byť pre neho dostatočne dôležitá na to,aby jej venoval aspoň každý druhý týždeň

juliana77
19. jún 2013

@mosaki Neviem koľko máš rokov, ale dostala som depresie z tvojho opisu. Žiješ v diere, dve deti, nerobíš, lebo zrejme sa staráš o babku, aj o rodičov, v hlave chrobáka či si manžel neužíva, žiadna kamarátka blízko, zrejme nemáš ani auto k dispozícii.

Toto by chcelo zmenu. Obetovať by si sa mala svojím deťom, tie si priviedla na svet, rodičom a starkým treba pomáhať a nie obetovať sa, a hlavne neobetuj sa myšlienke, že si šťastná.

A manžel ma po práci toľko relaxu, že sa z neho môže aj dogrcať a tú jednu poondianu sobotu, by mal byť s deťmi a nie s kamarátmi na niakom komickom futbale, ktorý určite končí chľastom.

sirinka
19. jún 2013

@mosaki tak prepac... Uz viac poradit sa neda..

haslerka27
19. jún 2013

@mosaki nechapem ze si s muzom nesadness a na rovinu nepokecate...nechapem to....ved manzelstvo je o komunikacii....ak ti neverny,zrejme tam budu len dve moznosti.bud odpustis a zivot pojde dalejale sa rozidete.ci v dobrom ci v zlom to bude na vas..ale aby sa dvaja manzelia co maju spolu deti nevedeli polu porozpravat a namiesto toho sa rozpravas o tom s nami.co ti mam poradit, ze objednaj si sukromneho detektiva?to chces pocut?byt tebou a mam pozodrenie ze muz ma inu,posledne co by bolo,pisat tu.trapilo by ma x tisic veci a otazok ohladne buducnosti,deti,pripadne uveru a podobne.zakladna otazka znie,je ti manzel vobec neverny?ak budes mat jasno v tom,potom ti moze pravna poradna(skupina) na mk poradit,skor nie.

juliana77
19. jún 2013

@haslerka27 Teraz budem asi zlá, ale tu je každá druhá téma v štýle "prosím vás, neviete niekto za mňa žiť, alebo rozmýšľať, alebo robiť?".

haslerka27
19. jún 2013

@juliana77 ved to....toto nie je problem len tohto prispevku,chapem,poradit sa treba,vyrozpravat- ale obcas to presahuje unosnu mieru tu na mk....damy su uz tak pohodlne ze je zatazko sadnut k staremu a na rovinu na kobercek s nim pokecat.namiesto toho tu bavime salene,radime jedna cez druhu,domnievame sa,v zavere sa uz jedna do druhej pustame...jednuduche je sadnut na net,utiahnut sa do ulity a kavickou v ruke sa tu vyzalovat kym deti spia.a nase kosnpiracne teorie pripominaju zahady detektiva monka😉

juliana77
19. jún 2013

@haslerka27 Osobne keby som mala podozrenie, lebo tá ženská intuícia je veľká k.....a, a hlavne za takýchto životných podmienok by som na svoju neoddeliteľnú polovičku vyrukovala a povedal by mi ešte aj s kým tam paktujú jeho kamaráti, aj rakúsky šéf a nie stáť v pozore cez víkend a hľadať niaku minutkuna rozhovor.

Tuto to rozmazávať, to určite nemá zmysel.

grettka
19. jún 2013

kto chce, hlada sposoby, kto nechce, hlada dovody

pozri, si jedinacik? ze sa musis starat o mamu len ty sama? Mama je nevladna? Babka nepohybliva? Ak mas surodencov, tak ich zapoj. Kazda situacia musi mat riesenie. Tocis sa v kruhu, a vyzera to, ze sa neda dostat von. Tvoj muz sice mukluje cely tyzden v praci a ano, ma narok na oddych, ale aj ty muklujes cely tyzden okolo domacnosti a deti a domu a rodicov, ze aj ty potrebujes trochu oddychu.

cecil36
19. jún 2013

@haslerka27 nie kazdy chlap sa chce rozpravat, z mojho ex by som nedostala jedine slovo ani po dobrom ani po zlom, takze aj preto sa mozno radi co dalej. A pochybujem, ze sa jej pri takomto rozhovore prizna, ze prepac milacik, pretahujem kolegynu, mrzi ma to. Neverim, ze pokial ho nenacapa inflagranti, tak sa prizna. A niekoho aj ked nacapas povie ti do oci, to nie je tak ako to vyzera 😀

haslerka27
19. jún 2013

@cecil36 ako ho chce nacapat ked on robi mimo svk. telepaticky???nema zmysel to tu riesit a pitvat sa v tom.manzelstvo je institucia zalozena na vzajomnej komunikacii....

mosaki
autor
19. jún 2013

@haslerka27
@juliana77 Tak prepáčte ak som vás otrávila svojimi problémami,potrebovala som sa s tým niekomu zdôveriť a počuť nestranný názor a podobné skúsenosti.

maria1989
19. jún 2013

možno sa bude zdať, že to, čo napíšem, je blbosť, ale istotu nemáš nikdy s nikým (možno ani sama v sebe). ak chceš s mužom byť, je najlepšie sa neužierať... čo by si získala priznaním? istotu? chceš sa s ním rozísť? načo? aby si si kvôli jeho somarine vytrpela ty a tvoja malá? muži berú veci inak ako my. to už určite vieš. myslým, že ak by mal niečo bokom, a bolo by to vážne, riešil by to. ak by to vážne nebolo, chce ostať pri vás.

evii
19. jún 2013

@mosaki Jedneho pekneho dna som si len tak z nudy /bola som PN uz 3.mesiac/ pozrele sms-ky v muzovom telefone.A co som nasla? Sms od nejakej zenskej-mal ulozene len priezvisko Dnes obed 11,00 ? Odpisal OK. No co ma asi prve napadlo,hm? Dosiel z roboty,hned som smirovala spravanie,kontrola telefonu atd...To ma drzalo asi2 dni a ked som nic nove nenasla,tak som sa ho rovno opytala kto to je,co s nou chodi na obed.Nakoniec to bol novy kolega,co dostal sluz.telefon po byvalej kolegyni...Takze nerozmyslaj dopredu,zbytocne sa stresujes.Treba to vybalit na rovinu,sama spoznas,ci hovori pravdu,alebo klame 😉

lanczi
19. jún 2013

@mosaki Ja by som manzela prestala riesit. Ze prečo? Leboz toho cvoknes po prve,po druhe lebo aj keby mal bokovku nemaš to ako zistit,jedine ak si dobre pri baliku a najmes si sukromne očko..Stokrat opakovana vec sa nakoniec stane skutočnostou,tak načo to privolavas? presmeruj svoje myslienkynana niečo omnoho produktyvnejšie,naco plytvat energiou,na niečo čo mozno ani nieje,a ked je,a mas sa o tom dozvediet tak sa dozvieš! Daj si otazku či by si ho tolko riesila keby si nebola na materskej,chodila do prace, a bola by si denno denno v kontakte s ludmi? Materska je stereotyp,to vieme všetci,a myšlienky bludia kade tade nie raz..my sme tiez sami cez tyzden,ale robime si dcerou program,zamestnaj sa niako,urobte si vylet,citaj,sportuj,liecitelka je fajn vec,ale nie vzdy vsetci aj maju ten dar vidiet veci naozaj tak ako je to v skutočnosti..!

mosaki
autor
19. jún 2013

@maria1989
@evii
@lanczi Ďakujem,asi niečo takéto som potrebovala počuť

linda20111
19. jún 2013

@mosaki je mi uprimne luto ze si v takej situacii. precitala som si vsetko co si pisala a musim povedat, suhlasim s kockami, tvoj manzel sice pracuje a potrebuje po praci oddych - ale ten oddych by mal byt s vami- s rodinou. pretoze by ste mu mali chybat. ty by si si tiez mala oddychnut od toho vsetkeho a vyvetrat hlavu. vyjdi von na vzduch nachvilu sama a zamysli sa: co by si robila ak by bol naozaj neverny. bola by si s nim? vedela by si mu odpustit tu neveru keby ze si to nejako po svojom zdovodnil? vedela by si zit bez neho? ake by to bolo? to musis ty vediet ako to citis... (ak by si vedela odpustit tak potom dalej nic neries ) ak nie, tak potom jeden krasny den sa vyber za nim. veci doma si zariad tak aby si mohla odist. zabezpec niekoho kto by sa postaral o deti. a chod za nim. prekvap ho tam, ten jeden den sa da nejak zariadit aby si mala uz pokoj s podozreniami.ked tam budes a nebude s inou zenou ale este v soku z toho ze si prisla, ihned mu pozri telefon. /pretoze ked ta podvadza tak pravdepodobne vymazava komunikaciu ked cestuje domov, ale ked je tyzden prec tak to nerobi za kazdym hovorom alebo smskou/ druha vec - pozri mu historiu v pocitaci. ak aj po tom vsetkom bude cisty tak mozes byt rada. ked sa bude s tebou hadat a nebude chciet ukazat jednoducho mu povedz ze ti niekto povedal ze ta podvadza tak si sa prisla presvedcit, ak nema co skryvat tak ukaze vsetko.... ked bude vymyslat tak mu pripomen aku dlhu cestu si merala kvoli nemu lebo ti na nom zalezi a zalezi ti na vasom spolocnom zivote tak nech uberie trosku hrdosti a nebrani ti pozriet si tie veci. potom uvidis ako to bude..

linda20111
19. jún 2013

@mosaki este jedna vec: zbytocne by si sa ho doma pytala ci ta podvadza. neprizna sa.

cecil36
19. jún 2013

@haslerka27 s tym nacapanim som to myslela vseobece. Ano, krasna veta, ze manzelstvo je o komunikacii, potom nechapem preco ma tolko ludi problem komunikovat v nom. Ja radim z praxe, ak sa chlap priznat k nevere nechce, tak ziadna komunikacia nepomoze. Preco by sa mal priznavat k nevere, o ktorej vie, ze bude len neverou a nie vztahom, a priznanim by prisiel o strechu nad hlavou?

cecil36
19. jún 2013

@mosaki suhlas s @lanczi @maria1989 😉

mosaki
autor
19. jún 2013

@linda20111 Ďakujem za úprimné slová.V tom som si práve nie istá,či by som pravdu uniesla,alebo teda,či by som vedela spraviť hrubú čiaru a viac sa k tomu nevracať.Ale na druhej strane ma tá neistota bude zožierať.A teraz sa možno vykreslím ako úplná chudera,ale ak by si od narodenia žila v takejto diere ako ja,tak by si mi rozumela.Aby som sa ja vybrala do Viedne,tak to si neviem ani predstaviť.Nataké odvážne riešenie nemám guráž.