Manžel ma asi podvádza
Ahojte babulky,mám v sebe strašný zmätok a ani neviem ako začať.Mám vážne podozrenie,že ma mm podvádza,ale nemám žiaden rukolapný dôkaz(nič,čím by som ho mohla usvedčiť).Poraďte mi,ako mám postupovať,ako sa dopátrať pravdy,ako sa k nemu správať?On samozrejme všetko poprel,všetko vedel "logicky" vysvetliť,hovorí,že nech už sa správal akokoľvek zle ku mne,to že ma ľúbi a že ma nepodviedol je isté,že on je už raz také poleno a možno si ma ani nezaslúži.Ale ja neviem,či mu môžem veriť,je taký iný.Aj 13ročná dcéra si to všimla,sa ma pýtala,že čo sa stalo s ocom,že je taký divný.A len tak so srandy som nadhodila"možno si našiel inú a teraz má výčitky".Ona prekvapene na mňa pozrie a že"no vieš mami že presne na to som myslela"Poraďte babulky čo mám robiť.Chodí na týždňovky do Rakúska,chodí domov len na víkendy,nemám sa ako dozvedieť čo tam robí. ☹
no snažím sa ako viem,no keď ťa zvnútra čosi zožiera,nie vždy je to jednoduché.Porozprávali sme sa o tom,a všetko mi dokázal "logicky" vysvetliť,veľa vecí sme si vyjasnili a obaja sa snažíme trochu oživiť náš vzťah. Ale klamala by som,keby som povedala,že je všetko v najlepšom poriadku a že mu bezvýhradne verím.
no snažím sa ako viem,no keď ťa zvnútra čosi zožiera,nie vždy je to jednoduché.Porozprávali sme sa o tom,a všetko mi dokázal "logicky" vysvetliť,veľa vecí sme si vyjasnili a obaja sa snažíme trochu oživiť náš vzťah. Ale klamala by som,keby som povedala,že je všetko v najlepšom poriadku a že mu bezvýhradne verím.

Zacni sa o seba pekne starat, cvic, zmen uces aj satnik, vyvetraj si hlavu. Moze v tom byt hocico, ale cim viac sa v tom budes rypat tym to bude horsie az si nakoniec inu najde.Muz chce mat pri sebe veselu, pritazlivu, pohodovu sebavedomu zenu, ktora navari a postara sa o vsetko, bude mu tolerovat jeho nalady, bude mu dobrou milenkou aj priatelkou. Potom nebude mat dovod hladat to inde. a ked aj mal nejaku aferku, docvakne mu co ma doma 🙂 a ani on to nemusi mat zrovna lahke, mozno aj on rozmysla, co asi robis cely tyzden ty. Drzim palce 🙂