Manžel má extrémny sexuálny apetít. Mám to akceptovať?
Manžel je mladý muy obaja sme mladí bezdetní.
Priznal sa mi že má enormný sexuálny chtic ktorý ho núti robiť veci ktoré ani vlastne nechce ale musí lebo je to silnejšie ako on.robi virtuálne veci . Domyslite si. A niekoľkokrát denne to potrebuje. Povedal mo že aspoň 5 krát. Ja nie som schopna 5krat denne. Napriek tomu sme sa vzali s tým že mi tvrdil že už to má pod kontrolou.
Mám pocit akoby mal proste hormonálny problem pretože nie je normálne byť v kuse nadržaný ako taká divoká zver s prepacenim a kompenzovať si to on-line vecami. Že on cíti celé dni že je nadržaný od puberty. A nás sex mu nestačí.
Kebyze nemá moralne hodnoty tak údajne chodieva za prostitutkami a robia zvrhle veci. Ja som ho s tým zobrala, ze sa kontroluje. Vie si to nastaviť a prestavit myseľ. Veľa sme sa o Tom rozprávali. Čítal mnohé knihy o prestavení mysle. snažila som sa naozaj mu dopriat sex, povolila som mu tiež masturbaciu každý deň na on-line veciach vraj to zúfalo potrebuje, pripravila som mu kolekciu 100 mojich aktov. Keď to naňho pride a nie som doma. No nezabralo to. Len sme sa dohodli nie poza chrbát. No začal veci robiť poza môj chrbat. Zlomilo ma to. Tvrdí mi, že to nevie úplne skorigovať. Niektoré týždne je normálny ok, máme denne sex, síce mu nestačí ale snaží sa byť ok robiť šport a pod. Potom. Má týždne kedy je pasívny a v kuse iba masturbuje on-line veci ženy a tak. S prepacenim. Ja sa uz ani hnevat neviem. Je mi strašne všetkého ľúto. Inak by bol fajn chlap.Len ten sex je taký ako zver proste stále vkuse to chce. Obtieraa sa o mňa a pod. My nemáme romantický sex. Vždy je to také, že on musí lebo inak musí robiť on-line veci a masturbovat
Strašne mu chcem pomôcť. Je inak fajn manžel len má túto odchýlku od normálu. Jeho odpoveď
. Musím. To robiť som šialené brutálne denne denne nadržaný.
Dlho som zápasila s tým že tie on-line veci ze to za mna nevera. On sa snažil prestat. Tvrdil, že vstupom Do manzelstva sa rozhodol držať sa.
@letfenixa 🤦🤦🤦🤦 to je šialenosť 🤦
@vierkainka on je sialeny,ale tak oral mi problem nerobi ani teraz denne, a aj dvakrat niekedy, co uz mam robit, lepsie akoby mal sadnut za pc a ....viete co..
anal, no znesiem niekedy, uvidime, ale chcem muza tiez aj potesit, ak by som mala tehotenstvo rizikove, tak aspon nieco aby mal, obavam sa, aby nesiel za inou. preto toto vsetko,on sa nikdy nebude liecit a velmi s nim chcem dieta ..:(
On je zobrazený treba ísť za kňazom a úplne abstinent na určitú dobu s pohlavným stykom aj týmito vecami
@lapersefona zobrazeny? to co myslis?
viem, 3 mesiace uplne nic, kamos bol na lieceni takomto v spanielsku..:(
knaz..no on moc neveri uz ..
@anonym_autor tak podla mňa stačí aj to, že to vieš len ty. Nebojíš sa mať s ním dieťa, keď ty vieš, že je uchyl?
@aurora33 nebojim sa mat deti, lebo viem, ze by im neublizil, vobec, nikdy. to by nedokazal. stetky mozno by navstevoval,ale detom by neublizil. nie je zas tak zvrateny ako si tu vacsina mysli za to ze si h....i cez internet.
Ja som citala iba niekoľko komentárov,ale autorka nehnevaj sa....aj ked máš VŠ ako si to spomínala,nie si ani ty ok...Tvoj muz potrebuje liečenie.Psychiatra, sexuológa a ty prinajmensom psychológa,aby sa ti otvorili oči.Si zamilovaná,ale aj neskutočne naivná.Ty chces dievčatko,manzel túži po dievčatku 🤦... Preboha to sa nebojís mať s nim dieťa??Co budeš robiť ak budeš mať nedajbože nejaké komplikácie a gynekológ nebude odporúčať mať styk počas celej doby gravidity? Co ak sa to zhorší ešte viac u neho po tvojom tehotenstve?Sestonedelie atd......Ved tvoj muz je zavislak na sexe!!! S jedlom rastie chuť,to nezabúdaj...A mať s nim dcéru?No mne by svietili všetky kontrolky...Podla mňa,keby aj neskôr zacal obťažovať svoju dcéru a priznala by sa ti,neverila by si jej a zlahcovala by si to.Ver tomu,ze by to bolo tak, pretože ty si teraz tak naivne nastavena a slepo doverujes 🤦O miznych chorobách, ktoré ti môže casom dovliect,ani nehovorím...
A nie,nie je dobrý manžel.Je to nechutný chorý človek.Maj rozum a porozprávaj sa s ním fakticky, rázne a bez emócií.
@vierkainka ma sexualne nutkave spravanie. radila som sa so sexuologom
@lapersefona zobrazeny? to co myslis?
viem, 3 mesiace uplne nic, kamos bol na lieceni takomto v spanielsku..:(
knaz..no on moc neveri uz ..
@anonym_autor Santiago de Compostela?
@aurora33 nebojim sa mat deti, lebo viem, ze by im neublizil, vobec, nikdy. to by nedokazal. stetky mozno by navstevoval,ale detom by neublizil. nie je zas tak zvrateny ako si tu vacsina mysli za to ze si h....i cez internet.
@anonym_autor preboha, nejde i to, že by im neublížili. Ide o to, že na deti budeš sama. Máš naivné predstavy, nevieš si ani len predstaviť,či to znamená mať dieťa.
@vierkainka on je sialeny,ale tak oral mi problem nerobi ani teraz denne, a aj dvakrat niekedy, co uz mam robit, lepsie akoby mal sadnut za pc a ....viete co..
anal, no znesiem niekedy, uvidime, ale chcem muza tiez aj potesit, ak by som mala tehotenstvo rizikove, tak aspon nieco aby mal, obavam sa, aby nesiel za inou. preto toto vsetko,on sa nikdy nebude liecit a velmi s nim chcem dieta ..:(
@anonym_autor Prepáč, ale ty tiež nie si v poriadku. Ty pre neho urobíš všetko čo si zaziada, a on nie je schopný svoj stav riešiť. Rob ako uznas za vhodné, ale potom sa nestazuj
Napadlo Ti, že je asi posadnutý?
@anonym_autor ved si s ním urob decko ked tak velmi chces. Naco tu potom píšeš? Si maximálne sprostá a nezodpovedná ale aj takí ľudia maju pravo zit. Bohuzial. Ved co najhoršie sa stane? Decko bude sexuálne zneužívať snad az ked bude väčšie ale bohvie dovtedy sa jeho nechutná choroba obohatí aj o pedofíliu ak budete mat to vytúžené rozkošné dievcatko. Ty o pár mesiacov nájdeš v telefone aj milenky ale ved co mavnes rukou ako doteraz. A on si bude naďalej naťahovať vtáka na všetkom co sa hýbe a ty sa budes hrat na sprostu pri každej novej k.urve. Krásny život pred vami 😃 prajem ti to najpohodlnejšie tehotenstvo aj porod. Hlavne aby si si ten anál užila pri hemoroidoch. A oral aspon dva krat denne aj ked budes grcat ved to zvládneš. A hlavne nech mate skvele babatko co iba spi a ma um, aby ho mohla kŕmiť rodina ty budes musiet robit matrac aby ste dobehli obdobie 600n kym preťahoval iné. A mozno zistíš ze ta nakazil takou pohlavnou chorobou, ze budes mat problem otehotnieť alebo si to odnesie plod a ty uz na súloženie tolko času mat nebudeš. Nezabudni nam potom napisat ako ste dopadli 🙃
@anonym_autor ked budes mat tehotenstvo rizikove... bude ti zo vsetkeho zle a do toho budes mat nedajboze hemoroidy tak chcem vidiet ten anal aj oral... a sestonedelie si jak predstavujes? 😂 a je jedno ako budes rodit... absolutne si mimo...a vobec nevies co sa vsetko moze stat
@anonym_autor ked budes mat tehotenstvo rizikove... bude ti zo vsetkeho zle a do toho budes mat nedajboze hemoroidy tak chcem vidiet ten anal aj oral... a sestonedelie si jak predstavujes? 😂 a je jedno ako budes rodit... absolutne si mimo...a vobec nevies co sa vsetko moze stat
@anonym_798488 ona je totálne vymleta, nevie o čom je tehotenstvo porod ani výchova deti. Je to obyčajná prepnuta chudera ktorá robi sexuálneho otroka svojmu chorému mužovi. Babatko nechá revat hladné aby si on nahodou nenašiel inú. Je vyklepaná z toho ze si muž nájde inú preto si ho chce pripútať deckom. Preto mu nechodi do telefónu lebo vie ze niekoho ma a vie ze sa jej s tým bude ťažko zit. Ale vie ze aj tak by neodišla. Je to iba handra a urobí co mu vidi na očiach.
Ty si tak prepnuta,ze to je az neuveriteľné...Tebe treba tiez ozaj psychologa...Nevážis si samu seba vôbec.... Podľa mna si tak mimo,ze by si kľudne nechala s plným vedomím,aby tvoj muz zneuzival aj vaše spoločné dieťa,ked mu ty nebudeš stačiť.Ty si uchylna a rada trpis tiež....
@anonym_798488 ona je totálne vymleta, nevie o čom je tehotenstvo porod ani výchova deti. Je to obyčajná prepnuta chudera ktorá robi sexuálneho otroka svojmu chorému mužovi. Babatko nechá revat hladné aby si on nahodou nenašiel inú. Je vyklepaná z toho ze si muž nájde inú preto si ho chce pripútať deckom. Preto mu nechodi do telefónu lebo vie ze niekoho ma a vie ze sa jej s tým bude ťažko zit. Ale vie ze aj tak by neodišla. Je to iba handra a urobí co mu vidi na očiach.
@anonym_a4bcfe je veru...ona he úplne mimo.....
@anonym_autor aaaale prisim ťa....tu ho vopred ospravedlňujes a pritom sama dobre vieš,ze je to chorý človek.Po manželstve sa všetko zmení....A?Nic z toho! On by derom neublížil....A? Tomu nemôžeš veriť ani ty sama predsa
@anonym_autor ty si maximálne sprostá. Nič viac nič menej.
No akoze napriklad narocne tehotenstvo alebo sestonedlie, porodne poranenia, narocnejsie kojenie a milion dalsich veci....keby mi popri tom muz zacal dristat o orale a anale tak ho hadam aj s plienkou zaskrtim.
Nad tym sa fakt treba zamysliet, lebo aj v stabilnom prostredi s normalnym muzom to vie byt velmi narocne. S tymto chudakom co sam nevie co so sebou to bude katastrofa.
@anonym_d2ee99 neviem co to je
@anonym_autor Píšeš, že máš vysokú školu, nevieš si to vygoogliť ? Ale podľa tvojich reakcií nižšie máš dokončenú maximálne základnú...
Kedysi, keď bola ešte vojenská základná služba, dávali vojakom do čaju bróm, aby im tam nebesneli od nadržanosti. Skús ho niekde zohnať :D
Ok touto diskusiou sme zistili ze spk s prostá nevzdelaní a uchýlna takže diky... Okrem rasy rozvod som sa ne dozvedela nič iné
Ok touto diskusiou sme zistili ze spk s prostá nevzdelaní a uchýlna takže diky... Okrem rasy rozvod som sa ne dozvedela nič iné
@anonym_autor vsak žiadne normálna by nebola s takým uchylom.
@anonym_autor neradili sme ti nahodou liečenie muža? Lenže jemu na tebe nezalezi inak by uz dávno siel sam. Neviem aku radu očakávaš, keď všetko iba iba vyvrátiš a obhajujes ho.
Liečiť sa nechce
Ty tvrdíš ze liečba nezaberie
Rozviest sa nechces
On je inak skvely muž
Pomoze mu rozkošná dcérka
Ty mu chces dopriať uchylovi dievcatko
Myslím že ty si sa už dávno rozhodla len ti to tu nikto neodobril. Takže rob čo chceš je to tvoj život
@anonym_autor ale dozvedela si sa okrem rozvodu aj ine riesenie. Len to on nechce. Nie vzdy je 10 dobrych riešení. Dve Ti musia stačiť.
@anonym_4b0aa0 Škoda že pises anonymne. Rada by som sa o tom porozpravala.
@anonym_autor pred cca rokom tu už bola podobná téma , tiež som písala komentár o svojom ex a autorka mi písala súkromnú správu , trošku sme to rozoberali do hĺbky nebola si to ty ? Veľmi mi to pripomína ten prípad 🤔

@letfenixa 🤦🤦🤦🤦 to je šialenosť 🤦
@vierkainka trefná reakcia.