icon

Manžel ma neľúbi

werocka67
14. júl 2016

Ahojte.Pisem vam svoj velky problem,ktory ma ta zi uz pol roka.Manzel pracuje ako opatrovatel,2tyzdne praca ,2doma.vsimla som si jeho ine spravanie,uzavretost do seba.Na moje vypytovanue mi povedal ze sa zalubil do domacej pani,ktora ho tam vyplaca.je taka stara ako mi.My sme manzelua pomaly30 rokov.Ze on sa z toho dostane a ze bude vsetko oka.Cas plynula on riesi len seba nezaujem o dospelych synov,oblecenie.Ku mne je chladny,slova lubim ta vymizla,na moje naliehanie m i odpovie,joj ved vies,ze ta lubim.citim jeho velku zme n u.Vsimla som si ,ze kedje doma z prace a ja odidem na nakup,volava jej.tak som si kupiladiktafon,pred odchodom z domu zapla.A vsetok hovor som pocula ako ju vemi lubi.Mne pred spanim hovori dobru noc,co ma to velmi boli a myslienky,ze inej zene hovori ako ju velmi lubi strasne boli.Uz som asi vyplakala more slz,ale codalej
?On nevie o tej nahravke.Prosim,co mam robit,manzela milujem,ale nie takto,ze on.....Velmi ma to trapi,neviem sa nic sustredit,stale to mam v hlave,a len rozmyslam .co robit,povedat mu to,nechat tak..
.

Strana
z5
modraslza
21. júl 2016

@timea7 tak to ano suhlasim stymi mladymi podnikatelmi...ja som si cez neveru presla, lahke to nebolo, ale nelutujem svoje rozhodnutie ostat.

timea7
21. júl 2016

@modraslza je na každej z nás, čo s tým urobí, každá z nás je iná, obdivujem tvoju silu, mala si zrejme dôvody, prečo si konala tak, ako si konala.

majaxy
21. júl 2016

Ja som nečtala diskusiu ale, no neviem čo by som robila, sceny určite ale tie ti nepomôžu, ja mám pocit že tvoj manžel chytil druhý dych puberty, ale čo mi s tým?Fakt neviem... Možno by som urobila to isté...

krystofkal
26. júl 2016

@werocka67 nenadávaj si. Nemá to zmysel. Len si musíš uvedomiť isté veci. Život máš len jeden mala by si robiť to čo je pre teba najlepšie. Nemala by si si ubližovať a trápiť sa pre niekoho kto si to ale že vôbec nezaslúži

humajnicek
4. aug 2016

@modraslza vidíš to a ja som vtedy verila tomu, že naozaj on je ten pravý a s ním budem stáť pred oltárom. Vtedy som ešte mala veľké sny a plány. Našťastie som sa včas zobudila 🙂

helenanovakova
4. aug 2016

ak sa zamiloval do inej ženy, je na tebe, aby si ho podporila, lebo láska je najviac. nechaj ho v kľude ísť za láskou, zabudni na svoje ego a všetky pocity nešťastia, všetky strachy. synovia sú dospelý, čiže deti riešiť netreba. nerob mu problémy, netlač na to, aby váš vzťah fungoval v láske, ked z jeho strany v nej už nefunguje.

perthes
25. sep 2021

@werocka67 ja som tým istým prešla keď sa nám narodila dcérka. Mala tri mesiace keď sa to stalo. Presne toto isté. Odišiel od nás. Dcéra má 15, nevidel ju 13 rokov. Sme rozvedení, neviem nič o ňom. Ty máš aspoň starších synov o to je to ľahšie. Daj žiadosť o rozvod a zabuchni mu dvere. Garantujem ti, že ťa pani domáca ho kopne do teplých a s prosikom ti bude správať má dvere !

Strana
z5