icon

Manžel ma neustále kritizuje a nedoceňuje

5. aug 2024

Mám také nervy. Môj muž je totalny debil. Nedá mi žiť nedá mi dýchať. Všetko čo robím , robím zle. Zle povešiam, zle poskladám , neutriem do sucha, padne mi smietko, zas upozorní. Chorý na hlavu. Nepochváli ani keby čo bolo. Nie som dokonalá, ale som pracovitá, pracujem, varím denne, vysávam denne, všetko žehlím, prach u mňa nenájdete.. naozaj sa snažím , aby bolo všetko ako má byť.
Netvrdím, že on neupratuje, ale on vysava pol dňa dve izby, tak samozrejme, že je to dokonalé. Ja musím aj navariť, aj oprať aj kopec iných vecí veď to poznáte. Takto zjape aj po svojej mame, po každom, po otcovi. Lebo on robí všetko dokonale. Ja už fakt nevládzem. Skúšala som to aj nič nerobiť, za 4 dni tu bol bordel jak v tanku a samozrejme zlá som bola ja. Lebo ja som žena. Mám chuť mu napchať do huby jeho smradľavé ponožky, ale ja už nemám ani silu mu nieco vysvetlovat a ani sa hadat

Strana
z3
lilinka76
8. aug 2024

@autor Utekaj žienka aj s dcérkou, kým je ešte čas. Máš príjem z práce, majetkovo sa vysporiadate a budeš mať svätý pokoj. Pozor, lebo zo stresu sú tie najhoršie ochorenia. A možno keď spomenieš Tvoj odchod a rozvod, možno sa uvedomí. Ale necúvni. Držím Ti palce. A ako tak čítam, aj keď bol v zahraničí, nebolo to vo Vašom vzťahu v poriadku. ODÍĎ a KĽUDNE ŽI🙏.

nelili1978
12. aug 2024

Toto ma doma moja sestra. Aj dcéry ušli po 18tich narodeninách od neho ďaleko. No čo ti poviem....buď budeš trpieť celý život, alebo ti vyriesis radikalne-odchodom. On sa určite nezmení. Môj švagor je herec, pred cudzimi ľuďmi ha ha ha, hi,hi hi....a doma všetkých depta. Sestra je vyucena cukrarka, moj muž perfektny kuchár, ale svagor vie piecť a variť najlepšie samozrejme.

hefo
12. aug 2024

Keď bol kedysi iný, kedy došlo k zmene? Bolo to pozvoľné alebo rýchle? Čo sa v tvojom a jeho živote stalo pred tou zmenou (hoc aj v pol roku pred tým)?

Strana
z3