Manžel ma posiela do práce
Ahojte ,potrebujem len vás nestranný názor , môjmu mužovi začalo ši.ať z toho zdražovania asi alebo čo , zrazu ma začal posielať do práce, som ešte pol roka na rodičovskej dovolenke 🙈🤷 ja si neviem nájsť prácu, keď som ešte s dieťaťom doma, do škôlky mi ho skôr nezoberú , ako v septembri a v mojej profesii sa práca na doma nerobí ..najprv Som to brala jedným uchom dnu a druhým von ale už má to štve..ako nemyslite si ja chcem ísť robiť ale čo si mám hľadať robotu zavolať im a povedať že ale nástupim až o pol roka? On robí na smeny tým pádom ja nebudem môcť ďalšia vec , ja im nemôžem v práci povedať že nehnevajte sa neprídem teraz týždeň na nočnú lebo ju má môj chlap 🤦,to je ďalšia vec..
Aby sa on staral o rodinu a ja chodila do práce tak to nie dobrý nápad , pretože nezarobim to čo on a nepokryje nám to výdavky, z rodiny nikto nám nepomôže so stráženim a opatrovateľke by som dala celú svoju výplatu 🤷
Mohla som ísť robiť víkendovky , to zas bolo strasne malo peňazí a bola by som celé víkendy preč to sa mu nepáčilo , že to spolu nebudeme ako rodina ..
Nie som žiadny lenivec ale myslím že on nemá potuchy že ono je zle si s malymi deťmi a jeho prácou hľadať robotu ..
Deti majú Full servis, rozvoz na krúžky , každý jeden deň navarené , nesedim na riti a nepozerám telenovely ..ja už neviem či ja ozaj zle rozmýšľam alebo či on to nechápe..
On sa boji lebo doba bude zlá , všetko ide hore ,tak sa boji , chápem ani mne to nie je jedno ale deptanim mňa to nezmeníme 🤷
@mamula20 ako myslíš samé?
@sisaka on hovorí keď ho všetci ľutujú koľko precestuje že jemu to nevadí , pospi, posurfuje na internete, prečíta čo to a utečie mu to ani nevie ako..
No aby mi chlap bol mimo 12 hid denne a ja by sommala xelu domacnost na pleciach, tak by musel domov doniest min 2litre, ak nie viac,aby som to tolerovala. Sumu som stanovila na priemer na strednom slovensku.
@mamula20 oni majú 2,5roka a 6 rokov ich nenechám samých...
@mamula20 keby sa im niečo stane si to v živote neodpustím , a navyše nespia v kuse ten malý sa budieva a hľadá má..
@mamula20 máme auto ,ale precestuje veľa a robí mu to len okolo 20 minút viac nie ...a to mne nijako nepomôže
@mamula20 nie určite nie môže sa hoc čo stat ,to nie ,oni su veľmi malinký ,keby sa bavíme o 12 ročných deťoch ok ale malý nemá ani 3
Hentakemu mudrlantovi ako ma autorka za muža by som ľahko poradila. Keď je také ľahké nájsť žene robotu, keď dieťa nemá kto strážiť, pri mužovi ktorý doma nič nepomôže, lebo je na smenach alebo oddychuje, tak aby obe deti sama stíhala zanasat a vyzdvihovat, tak nech jej ide príkladom. Nech si láskavo nájde lepšiu prácu, keď je taky barón. Ceny idú hore, tak nech sa pán obracia. A najradšej takú, aby aj s deťmi doma bol a nie na smenach. Schopný chlap si hádam robotu nájde, ved nemusí utekať z nej o 16.aby deti vyzdvihol. Predpokladám, že ani ocr uňho nehrozia, tak si ľahko najfe