Manžel má problém so skrášľovacími procedúrami
Žienky potrebujem poradiť nejaký psychologické odrb na môjho manžela. On je celkovo zástanca prirodzenej krásy a ja som úplný opak. Rada sa výrazne maľujem moju prirodzenú farbu vlasom už ani nepoznám, nosím nehty a chcela som chodiť aj na mihalnice ale s tým mal veľký problém. Tak som si povedala že ok, urobím mu po vôli a nebudem na to chodiť. Jemu sa nepáči ani to ostatné hore vymenované takže som si povedala že bez mihalníc sa svet nezrúti. No lenže keďže roky idú a ja mám na čele radiátor ako svet, objednala som sa na botox. Ešte som na tom nebola takže neviem, či ten deň po aplikácii je koža podráždená a je to vidieť, myslím si že ano. Tak chcem vedieť ako na to chlapa připravit aby nevyvadzal. Babo raď.
Moja rada je ze nijako.S velkou pravdepodobnostou si to ani nevsimne.Robi okolo yoho virkusy lebo to s nim konzultujes.Co si chcela pocut ked vies ze to neuznava?Neprecenuj ho.Moj mal milion pindov k vyplni mojich kruhov pod ocami.Tak krasne mi to spravili ze si to ani nevsimol 🤣🤣, uz mi to robia 2 roky 🤣 Chod a jeho neries.
A stretol ta v lese pri studienke kde si si prala závoj? Lebo ja síce tiež moc tieto skraslovacie praktiky nemusím, ale je to predsa tvoja vec. Môže ti poradiť, povedať svoj názor ale to je asi tak všetko
Ale.prosim ta, ked to neprezenies, nevsimne si botox ani mihalnice....
Nebudeš červená a nic si nevsimne
Po aplikácii botoxu nie je nič vidieť. Možno malé bodky po vpichoch, nič viac.
A teda ked ta spoznal a zapacila si sa mu, tak si bola prirodzena?
Prečo si teda vybral pravý opak prirodzenej krásy?
Ja "zbožňujem" týchto zástancov prirodzenej krásy. Ale keby žena bola naozaj úplne prirodzená, ani o ňu nezakopnú. Lebo každý chce ženu s hladkou porcelánovou pleťou, žiarivými lesklými jemne zvlnenými dlhými vlasmi, hustými tmavými dlhými mihalnicami, obočím dokonalého tvaru, plnými červenými vlhkými perami, pevnými veľkými prsiami, štíhlym pásom, dokonalými nechtami a samozrejme úplne bez chlpov. To všetko však úplne prirodzene, bez akýchkoľvek zásahov!!! 🙄
Zavisi ci mas citlivu kozu. Mne je vidno par hodin potom zacervenanie na čele. A nezabudni, ze 4 hodiny potom si nemozes lahnut, ani predklanat sa, tak akurat to bude mozno napadne pre neho 😃
@syslik81 som objednaná počas týždňa a musím chodiť do práce, takze odísť nemôžem. To s tym krémom je dobrý nápad, ale nebude vidieť vpichy?
Nebude. Môj si nič nevšimol.
@tinkavvv nebola som prirodzená len vtedy som mala fázu že sa mi nechcelo moc líčiť. Na líčenie si už zvykol a keď ma komentár tak prepocujem. Asi to urobím tak, že proste pôjdem a nebudem nič riešiť a keď si to náhodou všimne poviem že to mám podrážděné a časom mu proste poviem že chodím na botox a vybavené
@joannita mám pokožku tak selektivne citlivú. Niečo je úplne v pohode a niektoré zložky mi pleť podráždia. Ide mi hlavne o tie vpichu či je to vidieť alebo či sa neurobia modriny potom. Napríklad napichane pery keď sú tak je to prvé dni poznať že žena bola na kyseline
Nepýtala by som sa ho síce som mladá chodím iba na nechty ale čo sa týka mňa oblečenia a mojich nechtov kadernícky nestará sa do mňa aj keby mi povie že sa mu nepáčia gelove nechty tak mi to je jedno sú to moje prsty. Inak minule som mu povedala že by som si dala pichnúť hornú Peru lebo kamoska ide začať robiť pery tak len prekrútil očami 😂 a vieš čo ? Je mi to jedno. Skús aby aj tebe bolo jedno čo povie je to super pocit 😁😁😁
Ano vidno vpichy, resp. Nie samotne vpichy, ale miesta okolo su zacervenane. Ale nieje to nic dramaticke. Mozes si vymysliet ze si sa udrela, alebo ze mas novy krem a podrazdil ta, alebo mejkap. Modriny som nemala nikdy. To ale neznamena ze ked trafi napriklad cievku nejaku ze nebudes mat.
Ja mám extrémne citlivú pokožku a keď som bola na tajnasa pichat čelo tak si nič nevšimol až po pár týždňoch prečo sa nemracim (ja sa mracim furt) takže neboj sa.. 😊
Mne po botoxe na čele nevidno nic. Problém môže byť v okolí očí, keď trafi náhodou zilku. Švagriná mala potom 2 týždne brutal momokel 😀. Ale na čele, ani vráska hnevu nikdy nič....
Môj je navlas to isté čo Tvoj. Nechce na mne nič umelé, prerobené. Určite ale rob tak, ako uznáš za vhodné, nepotrebuješ jeho dovolenie. Takéto zákroky ani nie sú vidieť.
Ja by som vobec partnera s takymito zakrokmi neoboznamovala ani by som s nim o tom vopred nediskutovala. Bavime sa ale o pripade, ze si tieto zakroky platis z vlastnych penazi a nie z jeho. Oni si tieto male veci vacsinou ani nevsimnu, ked nie su na to upozorneni.
Je to tvoje telo, muz zase nech sa velmo nestara, mna zaujima ci je pravda po botoxe, ze sa prvu noc ma spat na chrbte?, lebo ja vzdy zapichnem do vankusa celom
Mne hlavne nie je jasné, prečo to s ním vôbec konzultuješ 🤷🏼♀️ botox si určite nevšimne, chodím na neho pravidelne 10 rokov. Keď chceš mihalnice, veď choď, Tebe ho uľahčí rannú rutinu a jeho do toho nič. Muži si podľa mňa všimnú jedine, keď žena nosila blond vlasy a zrazu príde domov ryšavá 😂
Tak celkom nechapem, naco si ta vzal, ked sa mu to nepaci. Podla mna je normalne, ze aj muzom sa proste nemusia pacit moc zmalovane a umele zeny, ale teda snad mal oci 🙂
Povedz mu že si bola na kozmetike. Vtedy je plet väčšinou červená, a keby videl vpichy tak to ukecas. Mnohé toe procedúry sa robia mikroihlickami🙂 a inak nevadi mu skôr to že tie zákroky idu do peňazí?
S tými mihalnicami súhlasím, ja som ešte nevidela pekne spravené umele mihy, vyzerá to lacno, pardon 🙂 skús zainvestovať do sera na rast mihalnic, mne to veľmi pomohlo už po 2 mesiacoch brutal zhustli aj narástli.
ak by mu bolo divne ze preco sa nepreklanas, tak niekedy pri bolestiach hlavy moze byt preklon viac bolestivy. tak taka vyhovorka, e ta boli hlava,keby nieco.
Tvoj chlap musi mat poriadny mindrak 🙈
Podľa mňa si to ani nevšimne 😄 môj si nevšimol,že som si dala mihy , ale tie som chcela len také jemné , len efekt špirála, stále si myslel , že mám len namaľované 😂
Ja by som riesila nie to ci bude vidiet, ale, kurna, preco za tak riesi kazdu podobnu sprostost. Co este okrem tych skraslovacich procedur takto prehnane riesi? Lebo asi nejake umele mihalnice nebudu to co mu vadi, tam bude nieco ine a zavaznejsie v pozadi. Ziarlivost, manipulacia, majetnicky postoj? Ty vies. Prehnana laska k prirode a prirodzenosti to asi nebude.
Botox je uplna pohodicka, ziadne vpichy, max sa ti moze spravit modrinka a aj ta sa da zakryt. Aj moj s tym ma "problem", najradsej by ma mal uplne prirodzenu. Ja sa velmi rada namalujem aj do potravin a zajdem tak 2x do roka na botox a obcas aj pery. Moj muz botox nevidi a pery raz za cas obrble ten tyzden ked su chvilu skarede a potom mu to zazracne zrazu nevadi :D.

po aplikacii chod na vikend k rodicom alebo niekm na vylet pripadne povedz ze to mas podrtazdene z kremu .. chlap si take eci ani nevsimne a botox ucinkuje az o nikeolko dni takze postupne