icon

Manžel má problém so skrášľovacími procedúrami

15. jan 2023

Žienky potrebujem poradiť nejaký psychologické odrb na môjho manžela. On je celkovo zástanca prirodzenej krásy a ja som úplný opak. Rada sa výrazne maľujem moju prirodzenú farbu vlasom už ani nepoznám, nosím nehty a chcela som chodiť aj na mihalnice ale s tým mal veľký problém. Tak som si povedala že ok, urobím mu po vôli a nebudem na to chodiť. Jemu sa nepáči ani to ostatné hore vymenované takže som si povedala že bez mihalníc sa svet nezrúti. No lenže keďže roky idú a ja mám na čele radiátor ako svet, objednala som sa na botox. Ešte som na tom nebola takže neviem, či ten deň po aplikácii je koža podráždená a je to vidieť, myslím si že ano. Tak chcem vedieť ako na to chlapa připravit aby nevyvadzal. Babo raď.

Strana
z2
zabka1000
15. jan 2023

@modro_zelena aké sérum používaš?🙂

dilino
15. jan 2023

@domak2 umriem smiechom s teba 100 bodov.

sticker
modro_zelena
15. jan 2023

@zabka1000 ja som mala hairplus. To bolo najlepšie. Potom keď som bola tehu tak som skúšala sinouvelle
(Či tak nejak) a nebolo to ono.

autor
15. jan 2023

@viestta je pravda, že je viac žiarlivý, ale to som sa už naučila s tým pracovať nenechám sa ovplyvňovať ani za cenu hádky. Už si svoje žiarlivé názory nechává pre seba, tak asi potrebuje vyventilovat cez ten zovňajšok 😂

ivik4
15. jan 2023

Nic si nevsimne

autor
15. jan 2023

@modro_zelena s tými mihalnicami máte pravdu, ale už som videla pár ženám aj fakt dobre urobené. Chce to asi nájsť kvalitného človeka co je skoro mission impossible. Spomínal aj peniaze, ale je to len výhovorka. On má tiež svoje koníčky, ktoré stoja prachy ktoré by som ja v živote za takú vec nedala, takže mi to príde vyrovnané v tomto smere. Máme čo jesť, kde bývať a vieme ušetriť takže si myslím že toto by som si vedela obhájiť keby na to dôjde

kuko55
15. jan 2023

Ja chcem vidieť to čelo ako vyzerá ako radiátor ....pred a po, lebo ty isto pôjdeš 😉

marca12
15. jan 2023

Ja som zastanca toho,aby sa neklamalo,netajilo a co nech ho aj rozduje. Vsak si zvykne. Hadam nepoziada o rozvod,lebo si si dala pichnut botox. Nic by som mu nevravela,neviem ci to vidno. Das si makeup a nevsimne si. A ak si vsimne,tak mu povedz pravdu

autor
15. jan 2023

@kuko55 no pôjdem, ak na to nezabudnem tak sem pridám fotku, ale to asi ani nebude vidieť. Ide o to, že ja nemám ani tak vrásky ešte ako sa veľa dviham celo a mracim sa, takže je predpoklad že vrásky sa mi urobia rýchlejšie. Tym pádom pichne botox aby som tým celom nemohla toľko pohybovať a vytvorila si akoby prevenciu. Takže myslím, že fotka pred a po nebude mať až taky zmysel. Na výplň sa myslím používajú iné látky.

viestta
15. jan 2023

No vidis, nejde o tvoje obocie, ide o to, ze by o tvoje obocie oprel oko iny muz... Dobre to chalanisko maskuje, velmi dobre 😀

modro_zelena
15. jan 2023

Tak smelo do toho. Ja som pred vianocami manželovi utrúsila že chcem výplň kruhov pod očami kyselinou hyaluronovou. Som zástanca prirodzených procedúr a toto je mega prirodzene a výsledok stojí za to. No a môj drahý mi dal poukaz do jednej kliniky kde to robia.
Môj muž tvojmu odkazuje, že by mal byt rad že sa chceš páčiť a že sa o seba staráš🙂 samozrejme všetko s mierou ale

mirco50
Odpoveď bola odstránená
lakebabe
16. jan 2023

Ako sorry ale čo keď ste sa stretli si bola po tme alebo ta nevidel? Každý chlap tvrdí že ma rad prirodzenosť aké veľa krát je to o žiarlivosti. Botox si nevšimne predom ho makeupom , budeš mat po ňom trosku vpichu tak hodinu vidno inak nič. V ten deň nemôžeš akurát piť alkohol. Pery vopred upozorňujem je riadne vidno prvé tri .

Strana
z2