Manžel ma psyxicky týra. Čo mám robiť?
Manzel ma 30 a ja 22 brali sme sa kvoli babu ale mali sme sa radi ale ked sme sa vzali po 3 mesiacoch od porodu ma zacal psychicky tyrat.nebyje ma,nepije stara sa o nas aj s rodicmy napriek tomu ze byvame 400 km od seba.psychicky ma tyra a uz som na pokraji so silamy.poradte mi prosim.dakujem:'(:-(:'(:'(
@minka80 nemá to v povahe...on je taký!a podľa toho o píšeš ta týra aj ekonomicky....aao ty k tomu prides že robíte o starším svetko na hovno?mladší oze byť v striedavej starostlivosti a vy budete mať svätý pokoj...och normalne sa mi chpli jezis,a keď sa budete rozpravat on to presne prekruti ze vy ste tí zlí..tak ako to jedna kocka napisala hore ..nedaj sa...držte sa
@veronicka88 dakujem
@minka80
Uf! tak ty si tyrana že až a nie len ty aj tvoje deti, a to by si nemala dovoliť. Veď im zbabres celé detstvo, na to si ich neporodila.
Jednoznačne odchod, ALE PREMYSLENÝ!!! Vyhľadaj pomoc pre týrané ženy, v mieste bydliska alebo tu na koňovi. Nezostávaj s tým sama, lebo ťa zlomí. Už teraz máš skreslení realitu a to jeho zámer.
Ešte raz nenechaj týrať deti, všetci si zaslúžite krajší život. Už dnes hľadaj/ kontaktuj poradenstvo pre týrané ženy , hľadaj pomoc.
@minka80 musíš mysliet aj na starsieho syna. Maly rozchod prezije, tak ako mnoho dalších deti z rozvedenych manzelstiev. Ale starsi syn je tiez tvoj, nezasluzi si to...
A nikdy nevies ci o par rokov nebude podobne praktiky používat aj na mladsieho, aj ked je to jeho syn. A potom budes lutovat ze si mu obetovala tolko rokov.
#babulka82 Uz tri mesiace som u rodicov. Na synovi vidiet ze je spokojny a ja tiez. A maly to berie celkom dobre. Preco?
Prosim napis,ja to nezvladnem ,mam krasne dievcatko 9,chlapceka rok ale mna na mojej chatw muz hafzal o zem,buchal,za to,ked som uspavala maleho a bol vonku som mu povedala,ze kde bol pol hodku ,obrazne(timinka8gmail.com),napiste prosim niekto

@veronicka88 máš pravdu aj sa tak cítim,nie je to ľahké odísť. Vždy som sa čudovala iným ženám, keď ich manžel fyzicky a inak týral, prečo sa nezoberú a neodídu. Ale teraz to vidím,ze to nieje len tak. Ja a starší syn to rozhoduje(starší by sa potešil),ale stále je tam mladší syn ktorý za nič nemôže a bude najviac trpet. Je to ťažké. Priateľ mi povedal,ze sa musíme všetci traja porozprávať a dať to do poriadku, ale ak to má v povahe tak neviem či sa niečo zmení. Niekedy tky nebol,neviem co sa mu pôsobilo.