icon

Manžel ma sklamal, skutočne iba zveličujem ?

21. jan 2020

Ahojte dievčatá.
Viem,že je tu veľa podobných tém,no chcela by som sa zdôveriť aj s mojím problémom.Manžela minulý rok povýšili a dostal pod seba team (5 chlapov a 2 ženy).A práve tu začali problémy.Jedna z tých žien začala o neho prejavovať záujem.Stale mu vyvolávala,písala sms,email.On tvrdil,že je to čisto pracovné,no ja som začala mať zlý pocit.Viackrát ma oklamal, že s ňou nie je a bol. Raz mi zdvihol mobil,nevedel o tom a počula som ako jej rozpráva o našej rodine,deťoch.Keď som mu to doma povedala,tvrdil,že sedel na obede s chlapom. Stále mi tvrdil,že s ňou zle vychádza,že sa s ňou len háda,že aj ona s ním,ale chodili mu od nej sms so smajlikmi.Až raz dala výpoveď,od septembra.Tvrdil mi,že s ňou vôbec nie je v kontakte lebo odišla v zlom,verila som mu a dnes som v jeho PC od nej našla email,kde mu písala,že ho bude chodiť pozerať do kancelárie,že má pre neho aj naše dievčatá niečo prichystané.Poslala to v októbri.On mi tvrdil,že za ním po skončení nikdy nebola,ani mu už nič iné napísala.Neviem si to overiť,lebo môj muž má prácu pohyblivú,čiže niekedy sedí v kancelárii,niekedy cestuje do regiónu.Vyplýva mi z toho ale,že asi absolútne nemali zlý vzťah,keď mu toto napísala a celý čas ma len vo všetkom klamal. Nechce nič priznať,nadáva mi,že mu neverím,že on mi vždy povedal pravdu,no ja cítim niečo zlé.Tvrdí,že aj na tom poslednom emaily nebolo nič zlé,len ja to zvelicujem.Aký je váš názor?

Strana
z2
rawmamka
21. jan 2020

Začni veriť viac sama sebe a menej dbaj na to, či môžeš veriť mužovi a uvidíš, že sa veci začnú meniť v tvoj prospech...... Takto sa iba zožieraš a aj tak sa pravdy nedopátraš, ibaže by si dala muža sledovať detektívnej kancelárii alebo si vyhľadala služby na detektore lži. Každopádne takto si iba ubližuješ a v mužových očiach sa z teba stáva stíhačka, hysterka, žiarlivka a pod. Niektorým mužom lichotí, ak jeho žena ide zošalieť z podozrenia na neveru, oni si tým zdvíhajú ego a ak k nevera naozaj dôjde, tak majú na to ešte ospravedlnenie, že ich k tomu vlastne dohnala tá ich žiarlivá fúria. Stojí ti to za to ??? Buď vnímavá a ak natrafíš na naozajstné dôkazy, tak konaj tak, aby si obstála najmä vo svojich očiach. A pre všetky ženy platí - nikdy svoj život, svoju existenciu nezakladajte len na svojom mužovi. Buďte vždy čo najviac nezávislé (finančne, materiálne, profesijne,....), aby ste v prípade rozchodu/rozvodu nemuseli riešiť samotnú existenciu, keďže budete mať čo robiť, aby ste sa dali čo najskôr dali dokopy po citovej, emocionálnej stránke.

autor
21. jan 2020

@rawmamka
Na manželovi nie som závislá ani finančne,ani majetkovo.Mám svoju prácu,kde si pekne zarobím a ešte si privyrábam aj popri tom z domu.Vedela by som sa v prípade potreby postarať o seba aj deti a mala by som sa aj kde vrátiť.Tohto sa nebojím.Skor ma trápi ten pocit zrady a ublíženia

miriam1983
21. jan 2020

No presne,toto je typicke spravanie toho,kto klame. Este by som sa necudovala,keby ta zacal obvinovat,ze ty si neverna hemu. Mna byvaly nakazil a este ma presviedcal o tom,ze s niekym usto chrapem a ten ma nakazil,pritom ja som nikoho nemala. A raz sa preriekol,ked som mu povedala,ze mi nieco zistili,ze no ale mne nic nie je. Debil,sam sa zamotal.

bmuller
21. jan 2020

@galioska polievaju? nepolievaju? poeticky, aj najkrajsi kvet a jeho uzasna vona ti zovsednie, ked sa nanho pozeras kazdy den 5-10 rokov. potom je to o rozhodnuti stale sa pozerat len na ten jeden kvet a "nevidiet" dalsi 😝

rawmamka
21. jan 2020

S pocitom zrady, sklamania, ublíženia sa šťastne žiť v manželstve/partnerstve nedá. Ako to budeš riešiť je na tebe, tu na MK nikto za teba tvoj život žiť nebude. Tvoj manžel celú situáciu, ktorá teba veľmi trápi a zaťažuje ťa, zľahčuje a bagatelizuje. Nedáva ti žiadnu zmysluplnú odpoveď na tvoje oprávnené otázky ..... a vieš ako sa hovorí - neexistuje hlúpa otázka, iba odpoveď. A dovolím si tvrdiť, že klame - povie, že je škaredá a opak je pravdou, povie, že spolu nevychádzajú a hádajú sa a posielajú si smajlíkov a ona nosí darčeky pre neho a dokonca aj pre vaše dcérky. Premysli si, či ti ten chlap za to stojí, aby si už po zvyšok svojho života striehla na každé jeho slovo, krok, úsmev, pípnutie telefónu či sa mu hrabala v PC. Ak áno, tak držím palce, aby si to psychicky čo najlepšie ustála.

veronaela
21. jan 2020

Chápem ťa že ti to ubližuje, úprimne tiež nemám pocit že by ťa podvádzal,asi sú len kamaráti ale najlepšou kamoškou svojho muža chcem byť v prvom rade ja.
Povedz mu ,že teda ak sú kamarati rada ju spoznas aj ty a podľa toho uvidíš. Ak vás nebude chcieť zoznámiť, asi tam bude niečo viac.

galioska
21. jan 2020

@bmuller smutné keď máš takú skusenost🤔

pavucikvet
21. jan 2020

aj toto mi je zname.

bmuller
21. jan 2020

@galioska sice nechapem, podla coho dedukujes, ze ide o moju skusenost, ale ... 😅 zrejme sa na svojho chlapa po rokoch divas realisticky aj s jeho chybami, len si nepotrebujes spestrovat zivot inymi dobrodruzstvami, aj keby ta balil nejaky sarmantny gentleman? alebo je tvoj chlap najkrajsi a najzaujimavejsi na zemeguli? budme realistky, vzdy sa najde aj niekto krajsi a zaujimavejsi od nas ci nasich partnerov - lenze na nas zavisi, ci si niekym takym nechame popliest hlavu.
tak si mozeme polozit otazku, ci vsetky tie zeny, ktorych chlapi sa zaplietli s inymi, boli neupravene nezaujimave putky? ci to nebolo preto, ze skratka prilezitost vie urobit zlodeja, a najma ked napr. muz travi s niekym neokukanym viac casu nez s partnerkou doma, kde sa pride najest a vyspat. zdaleka nemusi dojst k nejakym aferam konciacim v spalni, moze ist o motyle v bruchu, ale budme realisti, ze sa to udiat moze a zdaleka nie preto, ze je manzelka neupravena putka.

miadi
21. jan 2020

To je ako uhadnut ci je baba teho bez toho zeby jej meskali kramy a bez testu. Ci ti bol neverny. Mas malo dokazov mozno to bol len flirt z jej strany, Ale sama vies ze vas vztah nie je idealny a vselico ti nesedi, Cestuje po SK služobne tak sanci mà kopec nemusi to byt kolegyna ci ex podriadena. Ked som bola na strednej kamoskyn ocko taky nic chrustik picinko no mal dobry job a sluzobky., Tak si nasiel cez azet mlade stetky ktorym dobijal kredit a ine veci.. kopec prachov zmizlo z uctu .,( a v zivote by ma nenapadlo zeby si onho Niekto oprel bicykel ale su take co nemaju ziadne zabrany) nasla jeho zena vselijake sms atd. Takze.. bud sa tvar ze nic a ver mu a maj super sebavedomie alebo hladaj nenapadne viac dokazov.

sarinecka1234
21. jan 2020

Ahojte aj môj manžel má milenky a ci mam robiť poraďte mi ďakujem

veronaela
21. jan 2020

@sarinecka1234 buď sa s tým zmieriť alebo odísť... ☹

0kristina0
21. jan 2020

Osobne si myslim, ze keby spolu nieco mali tak by nedavala vypoved. Ale keby mi muz raz zaklamal uz by som mu neverila a skus to aj jemu tak vysvetlit, ze preto si taka podozrievava lebo uz nemas u neho doveru.

27dianka
21. jan 2020

@veronaela Smutné je, že vážne je pomerne dosť žien, ktoré sa s tým len zmieria a neodídu. Ja sa takým čudujem, musia sa podľa mňa veľmi premôcť aby v takom vzťahu zostali.

galioska
21. jan 2020

@bmuller 😀nehul už😉🤣

marca12
21. jan 2020

Mala som kolegov a pisali sme si normalne veci,jasne aj smajliky. Potom si jeden nasiel vaznu znamost a prestali sme si pisat. Mne to bolo blbe a on tiez nechcel drazdit hada bosou nohou. Smutne,ze prides o kamarata. Z toho,co pises,mi pripadas dost ziarliva a necudujem sa mu, ze ti nemoze povedat pravdu. Co bolo obsahom smsiek? A ze ho pride pozriet,co je na tom? Nechala by som to tak,lebo riesenim ho zazenies k nej. Celkovo neziarli,neries,ci sa smie alebo nesmie bavit s kolegynami.

marca12
21. jan 2020

@0kristina0 ale nevieme,aka je ona. Neobhajujem nikoho,ale niektorym zenam sa neda vsetko povedat,maju take scenare,ze ti az rozum zastava. Nepozname ani jeho. Ci je suknickar a ma dovod mat obavy

veronaela
21. jan 2020

@27dianka ja by som tiež nedokázala zostať a zabudnúť na to. Ale pani má len tieto dve možnosti , myslím si, že nikto jej nič iné neporadí / nepomôže. Je mi to luto

nenne9
21. jan 2020

Mozno s nou nieco mal ale mozno naozaj len dobry pracovny vzťah.ja mam tiez par muzskych kolegov s ktorymi dobre vychadzam a mam ich rada.tiez si obcas napíšeme vacsinou vsak veci o sefoch práci atď.v byvalej robote sme mali take fajn vzťahy ..boli sme taka partia.4 chalani a 3 baby a tiez sme zasli po praci na kavu a kecali sme o robote( hlavne sme riesili co a ako dalej v praci ale potom sme chodili aj na turistiku spolu a obcas vecer von.teraz sme uz všetci inde (zmenili sme prácu) ale stretavame sa ďalej.len uz sme sa zoznámili aj s partnermi a stretavame sa vsetci...takze tazko povedať...mozno mali nieco spolu ale vobec nemuseli mať nič...mozno len nechce vysvetlovat a radšej zatlka ak si žiarliva..tym ta nechcem uraziť ale ka ziarliva som a moj muz mi radšej ani nehovori ked su na nejakej pravovnej veceri aj zeny lebo vie zeby som rypala a podpichovala.skus mu nic nehovorit ale bud opatrna a skus to nejak nenapadne sledovat.drzim palce nech je to len dobra kolegyna a nič viac.citala som úvodný prispevok takze neviem ci ona je zadana alebo tak...

nenne9
21. jan 2020

@miriam1983 prepac ale ako to takto bohorovne môžeš tvrdiť?😱

miriam1983
21. jan 2020

@nenne9 ja som.naposala len moj nazor a pohlad na vec z vlastnych skusennosti. Autorka uz si sama musi utriedit v hlave ako to vidi ona.

bmuller
21. jan 2020

@galioska ked sa zmozes na toto namiesto argumentov...

autor
21. jan 2020

@nenne9
Povedal mi,že on o nej nič nevie sukromne.Našla som ju na facebooku a mala tam foto so synom.Muž nikde

elenora71
24. jan 2020

Viem presne o čom píšeš. Tiež to mám doma.Hlavne ,že on má svetožiaru nad hlavou .A tá jeho kolegyňa tiež. Chcem ho vidieť v mojej koži,už by som letela ani padák by mi nestihol vystreliť. Verím, že ho to raz dobehne a vrati sa mu to.

bluka2
24. jan 2020

Za mna uz to klamanie je dost zle

Strana
z2