Manžel má urazil a nechápem prečo
S manželom sme mali nedávno 13. výročie svadby. Len tak pomedzi rozhovor som sa ho opýtala, či by si ma zobral znovu. A on že nie. A dôvod lebo so mnou už vie aké to je a on má rád nové veci. Vždy hovoril aký pekný vzťah máme. Dve zdravé deti, nič nám nechýba. Mňa sa to veľmi dotklo a keď som mu to povedala, vraj sa nemám pýtať keď neznesiem úprimnosť. Som len precitlivena? 😐
Moja jedna známa sa prezentuje ako úprimná osoba a fandi si, ako je tým výnimočná, ale už toľko pekla tým narobila, že jej dospelý syn jej povedal, že je drzo úprimná.
Nuž, autorka, nechcem byť zlá, ale to máš za to, že sa muža vypytuješ hovadiny. Ja vo všeobecnosti neznášam hypotetické otázky "Čo by bolo, keby?"
Ak by s Tebou nechcel byť, tak by s Tebou nebol.
Tak toto by u mňa neprešlo asi by sme mali dlho tichu domácnosť a facku by som mu za toto asi tiež vylepila plus vynadala 🤭
@viikkki fu ha, no za takú blbosť. Chudák tvoj muž. Ked mu ty povieš, ze je neschopný, tak on ma pravo ti tiež dat facku, dúfam.
@777januska777 neviem ako to je u vás ale mňa by sa to naozaj dotklo... Za to keby mi povie ze som neschopná by som mu facku nedala ale keby mi povie ze ma rad nové veci ak som to dobre pochopila ze by chcel niečo mladšie nové tak by som mu jednu struhla nech sa spamätá ako sa rozpráva so svojou ženou a matkou svojich detí 😏
@viikkki no tak ak máš dosť rozumu ako matka jeho deti, tak sa nebudeš pýtať blbosti a on ti nebude blbosti odpovedať. Ved predsa úplne stačí sledovať ako sa muž správa.
Tak toto by sa ma dotklo ,,au

Uz ste videli chlapa, ze sa pyta, zlato som tucny, som plesivy, som neschopny,...? Nie, nepyta sa, lebo odpoved POZNA. A nepotrebuje, aby mu to este niekto pripominal. :D