Manžel ma včera po hádke vyhadzoval z bytu
V skratke, som v obrovskom šoku, toto muž ešte nikdy neurobil. Občas výmena názorov, ale žiadne vyhadzovanie z bytu. Včera 6 ročný syn však bal u zubára, nechcel si vytrhnúť zub. Muž keď sme sa vrátili mu kázal ľahnúť si, zavrieť oči, otvoriť ústa a že mu bude prechádzať prstom po zuboch aby videl že je to ok. Syn bol už vystresovaný, odmietol plakal čoraz viac, až sa zajakaval. Muž po ňom začal kričať. Ja som mu povedala, nech prestane a zobrala syna preč. Večer som si to s ním chcela v kľude vysvetliť, on však po mne hukal že som znížila jeho otcovsku autoritu, nestala na jeho strane. Začal ma obviňovať aj zo synovych problémov so zubami, ktoré mu spôsobili antibiotiká. Aká som hrozná matka a manželka. V hneve som mu povedala, nech už prestane, nech ide do riti s jeho výčitkami a on o 22 začal na mňa hukat, nech sa zbalím a vypadnem. A na druhý deň ide podávať žiadost orozvod. Takýto cirkus nikdy neurobil. Deti to vrieskanie počuli aj ako má vyhadzuje, plakali a on samozrejme že je to všetko moja chyba. Ja som ich ešte hodinu tisila aby spali, že táto to tak nemyslel. Je nervózny z práce. Do rána som nespala, len občas od únavy zdriemla. Teraz cestujem do práce a som úplne mimo Ja
...kks moj keby isiel na tyzden s kolegami na chatu tak mu oznamim ze uz sa vracat nemusi....ano chapem, situaciu mas inu a uzivas si ze vypadol....vztah v riti, dobre ho osklb o prachy, zjavne ti je samej s detmi lepsie.
@lily246 zvedavost mi neda, ale chcela by som vidiet manzela autorky...ci je taky fesi ze sa sexi 25ka nanho ulakomi. Take maju vacsinou sebavedomie a ked prekuknu stareho psychotickeho magora(lebo raz urobi scenu aj mladej, navzdy sa nebude pretvarovat), tak ho s prehladom kopnu do riti. Nehovoriac ze mlada sa mu vykasle na zehlenie jeho kosiel. Tuto manzel svoju zenu zufalo potrebuje, koho by buzeroval? Este ju potrapi chatami, uletmi, scenami ale rozvod nebude chciet, pro forma pre zachovanie rodiny, ale v skutocnosti kvoli svojej tuzbe ovladat submisivnu manzelku, ktora mu sluzi ako sluzka, milenka, kucharka, opatrovatelka deti....smutne
@lily246 môj posledný príspevok bol pre ženy, ktoré chceli vedieť ako sa mám. Neboj, po večeroch premýšľam čo ďalej.
@zooeynka na chatu nešiel naschvál kvôli hádke, mali to naplánované už dávno
Tak zostal doma zduty? Uz ste sa nejak mali moznost pobavit?
je nesmierne smutné, že si s deťmi užívate čas, keď muž a otec nie je doma.
@luxus10 ja nie som psychológ 😎 ale nevadí. A reagujem na teba preto, lebo si to tu prezentovala ako normu, ale tak to vôbec nie je
@elizabet173 ved sa pozri co pises, ci sa ti pletu temy?
ak svojho kamka tak bezmedzne obdivujes, necudo, ze sa k tebe sprava sarmantne...🙂
a snad este tolko-ked sa ti veci zdaju dokonale, nieco si prehliadla....a to je murphyho zakon, nie moja norma....🙂
@luxus10 čítaj pozorne, to, že som študovala psychológiu, neznamená, že musím byť psychológom, v niektorých odvetviach je skrátka potrebná a ten vojak z povolania nie je mojím partnerom, písala som, že má partnerku a nikde som nepísala, že ho obdivujem, to si si iba ty primyslela, iba je v partii veľmi obľúbený. A on vie, že svojho partnera milujem. A písala som niekde, že sa ku mne chová šarmantne? Zase primyslené. Ale akceptujem, že máš problém prijať iný názor, ako je ten tvoj, tak začínaš kopať okolo seba, to sa stáva.
@elizabet173 viem že je to smutné, užívať si voľný čas bez neho. Takto to nebývalo predtým. A ani si takto nepredstavujem budúcnosť. Ja som rada, že je preč vzhľadom na to vyhadzovanie z bytu. Potrebujeme vychladnúť a uvidíme čo bude ďalej. Toto je moja posledná správa. Viac nemám čo dodať a je len na nás ako skončí nase manželstvo
Ďakujem všetkým za názory. Spätná väzba je občas fajn.
želám ti, aby si bola ty aj tvoje deti raz šťastné
@elizabet173 ďakujem pekne aj tebe všetko dobré
ďakujem, drž sa
@elizabet173 ale hodnotis , nepoznas a lepis nalepky.....skor sa tu ty pasujes za pani dokonalu a tiez si porozvadzana a zijes s dalsim partnerom....hlavne ze vidis vsetkych kraaasne,,,,,
@elizabet173 pravd je nekonecne vela, teda svojim sposobom ma pravdu kazdy, lebo vychadza z jeho zazitych skusnosti, a to mu nemoze nikto zobrat....niekto ma len menej skusenosti, iny viac, ale preto nie je nikto zly....zloba vychadza z inych pohnutok...
@elizabet173 presne tak mohla skúsiť povedať ty nebudeš ten čo rozhoduje kedy sa rozvediem....ale zase chápem, že nechcela krik a možno druhý x stát medzi dverami bytu, že ju vyhodí.Tazko...tie hranice čo si on dovoľuje a ona necha sú už dosť posunuté ...ono to ide nepozorovane a človek sa niekedy zbadá az, keď to je veľmi zle.Kazdy máme toleranciu niekde inde
Všetko dobre...niekedy je dôležité si to len zosumarizovať porozmýšľať čo je lepšie a možno meniť svoje správanie, názory jeho nezmenis.....
@luccija ýno, mohla to tak povedať, ako si to napísala a mohla to povedať úplne v kľude, ale ona je takým submisívnejším typom. Inak by si už po tom prvom vyhadzove z bytu začala pripravovať pôdu na odchod - byt má a nečakala na druhý, ku ktorému skôr či neskôr príde. Jej zrejme z nejakého dôvodu čiastočne vyhovuje s ním byť, inak by to riešila už dávno.

Rozmýšľam, dokedy sa chceš tváriť, že sa takto dá žiť..o čom bol ten tvoj posledný príspevok? Akú to má budúcnosť? Užívaš si, že tam nie je, on si zrejme užíva s bohvie akou "ním vytúženou" mladou trubkou na chate. Toto je manželstvo? Doma sa idete pozabíjať, on je strašné hovado, čo ťa raz aj tak opustí kvôli mladšej tak na čo vlastne čakáš? Kým vyrastú z detí magori ako je ich otec? Prepáč za tvrdé slová ale nikdy nepochopím ženy čo po sebe a svojich deťoch nechajú "šlapať" ako ty.