icon

Manžel ma včera po hádke vyhadzoval z bytu

24. jún 2021

V skratke, som v obrovskom šoku, toto muž ešte nikdy neurobil. Občas výmena názorov, ale žiadne vyhadzovanie z bytu. Včera 6 ročný syn však bal u zubára, nechcel si vytrhnúť zub. Muž keď sme sa vrátili mu kázal ľahnúť si, zavrieť oči, otvoriť ústa a že mu bude prechádzať prstom po zuboch aby videl že je to ok. Syn bol už vystresovaný, odmietol plakal čoraz viac, až sa zajakaval. Muž po ňom začal kričať. Ja som mu povedala, nech prestane a zobrala syna preč. Večer som si to s ním chcela v kľude vysvetliť, on však po mne hukal že som znížila jeho otcovsku autoritu, nestala na jeho strane. Začal ma obviňovať aj zo synovych problémov so zubami, ktoré mu spôsobili antibiotiká. Aká som hrozná matka a manželka. V hneve som mu povedala, nech už prestane, nech ide do riti s jeho výčitkami a on o 22 začal na mňa hukat, nech sa zbalím a vypadnem. A na druhý deň ide podávať žiadost orozvod. Takýto cirkus nikdy neurobil. Deti to vrieskanie počuli aj ako má vyhadzuje, plakali a on samozrejme že je to všetko moja chyba. Ja som ich ešte hodinu tisila aby spali, že táto to tak nemyslel. Je nervózny z práce. Do rána som nespala, len občas od únavy zdriemla. Teraz cestujem do práce a som úplne mimo Ja

autor
24. jún 2021

@zuzanapjat a áno viem prečo vyťahuje to o tých ženách čo mu rozprávajú kolegovia, mám 39 a povedal mi, že po 40 tke ma nemôže brať na vojenské plesy, lebo budem stará a ostatní si tam dovedú mladé manželky alebo mladé sekretarky v prípade že majú staršie ženy. A on nemôže vytŕčať z davu.

zooeynka
24. jún 2021

@zuzanapjat zuzka, zuzka...muz by ti deptal decko az by ti vrestalo, lebo by mal potrebu sa hrat na zubara a kontrolovat mu hmatom zuby a ty by si s usmevom na nich pozerala a nezasiahla aby si muzovi nepodkopala autoritu?

zuzanapjat
24. jún 2021

@elizabet173 kýve sa vášmu dieťaťu zub? Amok dostalo kedy? Keď sa mu snažil zub vytrhnúť? Z ničoho nič dieťa ktorému prechádzal po zuboch dostalo amok? Ja som nenapisala, že ste zobrala deti a začala im nadávať na tatina, ale že ste tam ich hodinu utišovali. Tiež mi pride šokujuce, že vyťahujete vy i vaša dcera to, že ste sa o muža starali keď bol chorý. Toto by ma veru nenapadlo vyťahovať ako argument. Snáď je to prirodzené a normálne. Úprimne... plakali ste pri dcére?

zuzanapjat
24. jún 2021

@zooeynka ide o kývajúci sa mliečny zub alebo nie? Ja sa čudujem že sme dlhé generácie prežívali trhanie mliečnych kývajúcich sa zubov bez narkózy, amokov a psychickej traumy. Ja nič definitívne netvrdím ako fakt. Ja beriem do úvahy to, že stále tu máme len pohľad ženy. Podľa chovania ženy matky napr. v x situáciách reaguje aj dieťa častokrát. Precitlivelo napríklad, neadekvátne, alebo sa niekedy premazluje. My absolútne vzťah žena-dieťa-muž objektívne nepoznáme.

autor
24. jún 2021

@zooeynka a nikto z neho chuja nerobí. Nech sa páči, môže sa so synom učiť do školy on, chodiť s ním na logopediu, doma s ním trénovať všetko od sykaviek po r, čistiť mu zuby. Ja aj keď nejazdia ho musím dokonca objednávať na výmenu pneumatík ale STK. Minule som na to zabudla a chodil 8 mesiacov s neplatnou a samozrejme to zase bola moja chyba. Včera som ho objednala na výmenu brzdovej kvapaliny. Tak nech sa aj on zapája do všetkého a nebude k ....t ako si napísala.

zooeynka
24. jún 2021

Vysvetlis mi preco mu tie kosele dnes zehlis?

autor
24. jún 2021

@zuzanapjat zaujímavé, že staršie dieťa chodí bez problémov a bez hysakov zvládala trhanie mliečnych zubov. Syn je iný, tak ho mám za to drat? Škoda reči s tebou.

autor
24. jún 2021

@zooeynka lebo som si našla v kuchyni lístok, že zajtra ide do BA na ministerstvo a potrebuje košeľu

jankapepe
24. jún 2021

Včera ubližoval deťom, teba vyhadzoval z bytu a ty mu dnes zehlis košele...... 😢😢😢😢🤨🤨🤨🤨
Fakt?

zooeynka
24. jún 2021

Na ten listok mu odpis ze ty potrebujes aby sa k tebe pekne a s uctou spraval. (Inak, podla mna si on velmi dobre uvedomuje ze mlada a reprezentativna 25ka o ktorej sniva by sa mu na tie kosele zvysoka vysrala....)

autor
24. jún 2021

@zuzanapjat pri dcére som neplakala, to ona plakala a všetko počula čo po mne kričal. Počula ako ma chcel vyhodiť z bytu v noci a nadával mi.

autor
24. jún 2021

@jankapepe jednu košeľu, ja už nemám energiu sa s ním zase hádať. Nepotrebujem zase vyhadzov z bytu

zuzanapjat
24. jún 2021

Môže byť syn citlivejší. Odvahu nemá v tomto dodávať matka, ale otec. Vlastne váš muž plní akú funkciu otca pri výchove?

luxus10
24. jún 2021

tak mu povedz, ze jeho zamestnavatelovi napises list, ze psychicky tyra maleho syna, aj k tebe sa sprava nevhodne, potom moze prist o tu svoju funkciu a nebude potrebovat ani tu novu 25 ku na plesy ani koselu na min...

autor
24. jún 2021

@zuzanapjat Výchovu oboch deti necháva na mňa. Dcéra je od prvej triedy jednotkarka, reprezentuje školu na súťažiach. So synom som sa natrapila, ma poruchu reči, musela som ho naučiť všetky spoluhlásky, ešte musíme zvládnuť r. To všetko necháva na mne. S ich úspechmi sa všade chváli, pripisuje si zásluhy a keď je nejaký problém, ja za to môžem.

autor
24. jún 2021

@zuzanapjat možno je problém aj v tom, že je z rozvedenej rodiny, otec ich opustili, nemal mužský vzor. Mama ho dala na vojenskú školu a v tomto štýle vedie aj svoju rodinu.

zuzanapjat
24. jún 2021

Prvý krát vám vytkol že zasahujete do jeho výchovy? Veď ste spomínali že je autoritatívny na druhej strane celá výchova je na vás. V čom teda spočíva vojenský štýl v domácnosti? Lebo výchova to nie je len o učení sa s dieťaťom.

autor
24. jún 2021

@zuzanapjat prvý krát mi vytkol že som z užila jeho autoritu, autoritatívny je v tom, ze všetko musí byť podľa neho od výberu dovolenky po čas kedy majú ísť deti spať. Dokonca mi určuje ako často môžem umyť podlahy a akým prípravkom, lebo skoro všetky ho dráždia. Tiež on rozhoduje o výbere krúžkov pre deti a dcére chce on vybrať strednú školu.

luccija
24. jún 2021

Napíšem to ako si myslím, ale nechcem sa Ťa dotknúť.Tvoj muž je despota zvyknutý z roboty, že sa mu neoponuje tak to tam funguje a on zase musí poslúchať tých hore.Je nervózny z roboty čo píšeš...ale to, čo spravil je veľmi zle zničil tvoju dôveru aj deti.A malý mal z neho strach.Reagovala by som tak isto ako si reagovala ty.Ale ja by som mu to neozehlila aj za cenu, že by ma zhulákal.Tvoj muž manipuluje na akého frasa Ti po 15 r hovorí, že budeš stará a každý vymenil ženu...hra sa s tebou a ty ustupujes.Niekto hore písal, že to berie ako prehru, že syn sa bál, plakal..áno bude chcieť mať z neho chlapa,lebo to sú vojaci...tvoj .už sa ukázal teda ako chlap klobúk dole všetci sa bojíte... podobne to skúša aj na teba.Za všetko si vinna ty aj za tie pokazené zuby...budeš sa musieť zmeniť on sa nezmení...asi nemáš kam ísť, ale aj tak si ústa môžeš otvoriť.
Synovi treba dať ukludnovak pred ošetrením nebude taký placlivy ...

mia78111
24. jún 2021

Nuz, tak sa nechaj tyrat od zakomplexovaneho tyrana. Nechaj nech z dcery vyrastie utrapena zena s traumami z detstva,ktora si najde takeho isteho muza... odisla by som od neho, pretoze kazda zena by mala poznat svoju hodnotu a po prekroceni jej osobnych hranic muza poslat do pce

autor
24. jún 2021

@luccija ukludnovak mi zakázal synovi podať, že urobím z neho narkoman. Tiež nesúhlasí s narkozu, lebo sa nemusí zobudiť a to bude tiež moja chyba.

luccija
24. jún 2021

Radšej to už nečítam...on rozhoduje o čistiacom prostriedku??Čo si on myslí, že je nejaký playboy?Len Ta zastrašuje chod k psychológovi, ale kvôli sebe a nie synovi.Toto v čom žiješ nie je správne len už si si asi zvykla.A neospravedlnila by som sa ani o mesiac....on je tvrdohlavý a bude si stat za svojím tresta Ta tichom a čaká kým sa ospravedlnis a uznas, že si POCHYBILA čistý despota ako v Peliškoch drž sa

luccija
24. jún 2021

Ukludnovak sa bežne dáva a vôbec o tom nemusí vedieť tvoj muž.Tak nech mu spraví traumu na roky a nech ide s ním sám a dá mu ho vytrhnúť nasilu

mia78111
24. jún 2021

Mas muza total idiota ktory si ta nevazi.presne vie, ze nemas hranice preto si k tebe dovoluje. On si ta nevazi a ked ti povedal aj to s tymi mladymi zenami, pocitaj s tym ze bude hladat mladsiu. S takym chlapom by som nebola. A tiez si myslim, ze sa ho bojis. Preto radsej mu tu koselu ozehlis. Ja by som mu ozehlila kkt a nie koselu. Ma zdrave ruky? Urazat ponizovat vie? Nech si ozehli. Ukaz mu ze si nebojacna sebavedoma zena a stanov si hranice, za ktore ho nepusti.

autor
24. jún 2021

@luccija používala som Savo bez chlóru a vždy keď som umývala, začal naschvál kašľať akože sa duši. Ale na plavárni mu Savo nevadí. Môžem umývať len s jarou. Bol aj na alergologii a žiadnu alergiu mu nezistili.

luccija
24. jún 2021

Toto muselo prísť, aby si si oči otvorila

autor
24. jún 2021

@luccija Včera na mňa nakrical, že nabudúce pôjde s ním k zubárovi on a aj keby čo bolo zub mu vytrhnú.

autor
24. jún 2021

@mia78111 je pravda, že po včerajšku sa ho bojím

mia78111
24. jún 2021

A ako chces teda zit s clovekom, ktoreho sa bojis? Nemyslim, ze toto bol jeho prvy incident. Myslim ze radsej drzis hubu a krok, mozno si financne zavisla od neho, ale zit s nim ta znici. Pamataj

luccija
24. jún 2021

A to si píš, že pôjde bude mu nasilu ruky držať on sa neštíti ničoho, lebo si potrebuje dokázať silu.O
tom je jeho práca...tam ho ničí nejaký nadriadeny a doma sa vyvrsi na Vás...a syn nebude môcť nikdy prejaviť emócie bude musieť byť tvrdý chlap oni budú mať medzi sebou ešte veľa konfliktov hlavne v puberte a za všetko budeš môcť ty, ty si ho rozmaznala a pod..len tvoj muž si neuvedomuje, že aj tebe raz dôjde trpezlivosť a môžeš povedať stacilo...cíti sa príliš sebaisto