icon

Manžel ma včera po hádke vyhadzoval z bytu

24. jún 2021

V skratke, som v obrovskom šoku, toto muž ešte nikdy neurobil. Občas výmena názorov, ale žiadne vyhadzovanie z bytu. Včera 6 ročný syn však bal u zubára, nechcel si vytrhnúť zub. Muž keď sme sa vrátili mu kázal ľahnúť si, zavrieť oči, otvoriť ústa a že mu bude prechádzať prstom po zuboch aby videl že je to ok. Syn bol už vystresovaný, odmietol plakal čoraz viac, až sa zajakaval. Muž po ňom začal kričať. Ja som mu povedala, nech prestane a zobrala syna preč. Večer som si to s ním chcela v kľude vysvetliť, on však po mne hukal že som znížila jeho otcovsku autoritu, nestala na jeho strane. Začal ma obviňovať aj zo synovych problémov so zubami, ktoré mu spôsobili antibiotiká. Aká som hrozná matka a manželka. V hneve som mu povedala, nech už prestane, nech ide do riti s jeho výčitkami a on o 22 začal na mňa hukat, nech sa zbalím a vypadnem. A na druhý deň ide podávať žiadost orozvod. Takýto cirkus nikdy neurobil. Deti to vrieskanie počuli aj ako má vyhadzuje, plakali a on samozrejme že je to všetko moja chyba. Ja som ich ešte hodinu tisila aby spali, že táto to tak nemyslel. Je nervózny z práce. Do rána som nespala, len občas od únavy zdriemla. Teraz cestujem do práce a som úplne mimo Ja

autor
24. jún 2021

Ďakujem vám všetkým za názory a podporu, idem s deťmi von sa poprechádzať. Už tak slnko nepáli. On nech si v kľude pozerá netflix. Som umývala vaňu a už som počula ako kašle😟 Nemám na to nervy. Pekný večer

eva112014
24. jún 2021

Koľko má tvoj muž rokov? A ako chceš ďalej fungovať v tomto manželstve? Keď už teraz píšeš, že sa ho bojíš.

luccija
24. jún 2021

Porozmýšľaj...ved nie zajtra musíš odchádzať...

kiwi3
24. jún 2021

normalne som sa vytocila. to ako ta moze takto ponizovat? to co maju byt tie reci o mladych zenach? to je jeden hnus, grc, idiotizmus. si ta len pripravuje na: "ved som ti to hovoril". a kricat na mamu v noci, nech vypadne z domu? to je pre dieta trauma na cely zivot. sory, ale tvoj muz ma zakrpateny zeleny mozog (na rozdiel od jeho ega).

autor
24. jún 2021

@eva112014 ma 44 rokov, doteraz som sa ho nebála ale po včerajšku sa vo mne niečo zlomilo. Ako stal na chodbe so zaťatými päsťami a vyhadzoval ma z bytu, 2 metrový a 120 kg chlap.

autor
24. jún 2021

@luccija áno, v noci budem mať zase nad čím premýšľať

autor
24. jún 2021

@kiwi3 tak podľa neho som už stará, podriadených ma o 10 rokov mladších, majú mladé manželky a ja čoskoro 40 na krku

number19
24. jún 2021

So 40 na krku nie si stara! Si v najlepsom veku!

zooeynka
24. jún 2021

Tebe autorka sa asi pomoct neda, si velmi submisivna a dalo by sa na tebe aj rubat drevo, isto ho neopustis, ale dcerke vysvetli ze nie je ok ako sa ocko k tebe chova, aby si ked bude dospela hladala muza, ktory bude opak ocka. A synovi prizvukuj, ze je ok byt citlivy a jemny, ze raz to nejaka zena na nom oceni, ze despotovia ako ocko nie su muzni ani normalnymi zenami ziadani...proste aby v nich neudupal sebavedomie a nemali pokrivene hodnoty co je ok a co nie...

kiwi3
24. jún 2021

Aj keby si mala 80 neviem, akym sposobom by ta to malo robit menejcennou a hodnou takych reci. Realne si este mlada baba

autor
24. jún 2021

@number19 stále mi hovorí, že už nemám 25

elizabet173
24. jún 2021

bože, so zaťatými päsťami, pripravovala by som sa intenzívne na rozvod. Nedokážem si predstaviť s takýmto niečím žiť, pritúliť sa k nemu, milovať sa s ním, zdôverovať sa mu. Prečo sa ponižuješ životom s takým bulom?

number19
24. jún 2021

Nie, som skoro v tom istom veku ako ty a vies kolko testosteronu je momentalne okolo mna? Nedaj sa zdeptat nejakym 120kg drevom. A vela muzov mi hovori, ze 25ky su nepouzitelne...ale tema je o tom co dalej s tym klatom (nie v tom pozitivnom slova zmylse 😉)...

kikuska_wedge
24. jún 2021

Moja mila, ked citam tvoje prispevky, tak rozmyslam, kde sa podela tvoja zenska/ludska dostojnost. Nedovol mu prosim takto sa k tebe spravat. Si zena, matka. Mas byt jeho partnerka a nie otrokyna. Hlavu hore, vystrc bradu, staraj sa o seba a deti. Neospravedlnuj sa, nevysvetluj. Ty vies, preco konas ako konas. Stoj si za tym. Bud silna.

eva112014
24. jún 2021

Verím ti. Vieš aj ty, že to už nemôžme hovoriť o vzťahu. To je už strach a to nie je dobre. Teraz úprimne, vieš si s ním predstaviť mať sex? Predpokladám, že príde aj s týmto. Budeš mu handrou? Umy, urob, zober, zavolaj, choď, vyžehliť, uvar ..... proste slúžkou?

jankapepe
24. jún 2021

Ok...jednu košeľu. Aj tak sa pýtam: fakt? Vieš, potom sa ale nemôžeš sťažovať že musíš skákať ako on píska, veď to robíš dobrovoľne.
Prečo mu to tolerujes? Prečo tolerujes urážky ohľadom veku, frajeriek, prečo sa tvaris že sa nič nedeje keď včera budil a stresoval tvoje deti, teba vyhadzoval z bytu.....??

sashabb
24. jún 2021

A on má 25? 🙈 ach čistý buran s diagnózou vojak 👎
Je to manipulátor, len žiaľ si pred tým zatvárala oči. Porieš si to k svojej spokojnosti, držím palce. Mysli na deti a na to, že toto nieje pre ne dobrý príklad.

elizabet173
24. jún 2021

vieš, ale v tvojom úvodnom príspevku to vyzeralo, že ste doteraz mali bežné manželstvo, sem tam nejaká hádka, inak pohoda. Iba včera manželovi praskli nervy a vybuchol. Ale ako píšeš ďalej, tak ej jasné, že žiješ s primitívom, ktorý má šťastie, že narazil na submisívnu ženu, lebo iná by už s ním dávno nebola. Tebe celé roky nevadilo to, aký je? Že deti musia na slovo poslúchať? Čo sú stroje? Že ty nemáš nikdy pravdu?: Že ťa ponižuje primitívnymi rečami? Uvedomuješ si, aký príklad dávate vaším deťom?

elizabet173
24. jún 2021

,@zuzanapjat nechcela si to napísať autorke témy? Príspevok z 18,25

zuzanapjat
24. jún 2021

Prvá vyostrená situácia za 15 rokov síce šokuje, ale nie je to ešte koniec sveta. Čo sa týka čistiacich prostriedkov, sú aj také produkty ktoré sú tak šetrné a prírodné, že si alergik môže ešte aj vlasy umyť s prípravkom na podlahu a dieťa zjesť pastu na kúpeľňu. Keby som mala muža alergika na saponáty, tak buď si kúpim také produkty, alebo si kúpeľnu vyčistím so sódou bikarbónou a zem pozmývam s octom, vodou a pár kvapkami silice. Tým by odpadlo jeho regulovanie kedy čo umyť. (pokiaľ to nie je len nástroj moci) Čo sa týka zubu trvám na tom, že keby ste nezasahovali kývajúci mliečny zub vášho dieťaťa by bol vonku. Trebalo vstať a odísť. Muž by si uvedomil aj sám kedy prestať. Môj teda despota nie je, ani vojak, ale tiež by bol vytočený v takej situácii. Keď rieši synov (nebije ich) ja odchádzam z izby ale že okamžite. Nie ste na výchovu sama ako tvrdíte. Výchova nie je len učenie sa s dieťaťom a váš muž evidentne o deti záujem má. To že ste pre neho stará tvrdí on, alebo vy? Aký je dôvod že vám hovorí čo hovorí? Naznačuje že má pocit, že sa o neho nezaujímate, alebo že vás nechce, alebo podpichuje a neuvedomuje si, ako vás to zasahuje psychicky? To je treba si vydiskutovať...... nie robiť bez diskusie závery.

zuzanapjat
24. jún 2021

@elizabet173 autorke

luccija
24. jún 2021

A co si myslí, že on je mladík?🙂)to jeho podriadení majú o 10 r menej on ako chlap má najlepšie roky za sebou.Myslim, že on ma takú povahu, že hoc mu budeš oponovať bude si tvrdiť svoje egocentrik.

elizabet173
24. jún 2021

@zooeynka pred časom tu padol výraz jednej prispievateľky . modrokoníkovský chmuľo - veľmi sa mi to páči, tiež som šokovaná tým, čo všetko sú ženy ochotné mužom tolerovať a ospravedlňovať. Potom sa ani niet čo čudovať, keď jediná pomoc od muža v domácnosti je, že si sám podá mobil zo stola, že nemusí žena skočiť a dať mu ho do ruky, aby pri ňom následne strávil večer. 365 v roku a jediný záujem o ženu je vtedy, keď potrebuje naložiť jesť alebo zasunúť. Veď si to robia tie ženy samé, že roky niečo tolerujú a potom sa čudujú, že je to tak ako je.

letfenixa
24. jún 2021

Tak mu odpíš, že sa nedostaneš k zehlicke, lebo ťa vyhodil. 🙄 To fakt mu zehlis???

elizabet173
24. jún 2021

@zuzanapjat ale toto vôbec nie je prvá vyostrená situácia, tu je vyostrených kopu rokov, toto nie je zdravý vzťah. Čítaš si aj to, čo rozpráva svojej manželke, že je stará, že túži mať v posteli každú noc inú? Ten boľavý zub tu vôbec nie je problémom, tu je problémom všetko ostatné

elizabet173
24. jún 2021

prečo mu vlastne žehlíš tú košeľu? On ťa požiadal?

letfenixa
24. jún 2021

To je pravda, 25 už nemáš. No a? On snáď áno? Popíja elixír mladosti?

pseudomonas87
24. jún 2021

@elizabet173 vieš prečo ju zehli? Lebo sa má strach
...naozaj bya zaujimalo, ako toto v budúcnosti dopadne...či autorka zostane s mužom alebo nie

elizabet173
24. jún 2021

@pseudomonas87 to je fakt, má strach, To je niečo nepredstaviteľné mať strach z človeka, ktorý by mal byť najbližší.

pseudomonas87
24. jún 2021

@elizabet173 to je pravda, od 120 kg vojaka , ktorý ju v noci vyhadzuje z bytu ,moze poľahky aj facku dostať, bodaj by sa to nikdy nestalo
...
Vieš čo je podľa mňa najhoršie, keď je žena totálne financne závislá na chlapovi...dúfam, že to autorka nie je