icon

Manžel mi ani nezablahoželal

lilika2891
29. sep 2020

Dobré ráno som veľmi sklamaná a smutná včera som mala narodeniny a manžel mi nezablahozelal pritom o tom vedel lebo mi volali a písali známy ešte mi povedal ze zrazu mi každý blahoželá pritom je to rovnako každý rok aj napriek tomu on nič ešte mi naschvál znepriemnoval deň bol hnusný naschvál mi nadával veľmi ma sklamal 😢

Strana
z2
karelova
29. sep 2020

@deti95060810 nie je gratulant ako gratulant. Neverim, ze by s tebou nepohlo, keby sa na teba tvoj muž takto vykasle. Je lahke robit ramena ako ti na tom nezáleží, kym nie si v takej situácii.

adamka25
29. sep 2020

Fuuuha....tak toto by ma dostalo .dufam ze mu to urobíš aj ty

adamka25
29. sep 2020

@deti95060810 je rozdiel niekto a manzel.

kassandra25
29. sep 2020

@lilika2891 bud ti este zagratuluje, a s prekvapenim, este daj tomu nejaky maly cas, a ked nie, povedz, ze si mala narodeniny. Aj ty mozes oplatit.... verim, ze je to velmi smutne, ale snaz sa nejako rozveselit/rozptylit samu seba.

simca06022011
29. sep 2020

Dúfam, že keď má on sviatok správaš sa rovnako. Môjmu to pomohlo keď začal mať sklony negratulovat, atď... Proste na jeho 40tku som sa ráno zobudila, odišla do kancelárie, poobede si sadla na kávu s kamoškou, zobrala dcéru zo školy, doma ako zvycajne a jeho fnukacky keď začali že ma narodeniny som okomentovala tým, že aj ja som mala... 😉 Nuž... O mesiac mal meniny.. To isté... 😉 Potom prišli Vianoce.. Neviem ci som mu vôbec ponožky ci co zabalila... Asi ani to 😂 a čuduj sa sveteeeee.... Ďalšie narodeniny plánoval dva mesiace vopred, dostala som aj raňajky... A na vianoce tieeeez... Nooo.... Treba byť sviňa na tieto indivíduá 😉 vyskúšaj. Ešte viem byť aj hnusnejsia, ja som zla? Nuž spi na gauči, môže si aj navariť a tak 🥳 ja mam co robiť vo voľnom čase... Nemá naladicku sa rozprávať? Nemám ani ja a dlhšie vydržím 😉 je to ale na nervy keď si predstavím ten zabitý čas a nim... Ze by dvaja mali spolu riešiť a plánovať.. A u nás sa kvôli tomu stojí na mieste. Inak dnes mam meniny a od rána lietal okolo že musíme ísť na večeru... Nedostal dva dni jest poriadne... Iba zvyšky z víkendu 😂

simca06022011
29. sep 2020

A teraz čítam diskusiu ze je to prvýkrat s je zduty s hnusný... No tak ste pohadani za niečo určite 😉 to sa spraví.

kassandra25
29. sep 2020

@simca06022011 ja tiez posledne tie roky nic moc na narodky, ci meniny, Vianoce od mojho. Tiez poznam, ako to vie zamrziet. Dobry recept si sem dala🙂))

eva_eva
29. sep 2020

@simca06022011 Haha u nás to bolo jeden rok podobne, lebo že šak načo oslavovať narodeniny a meniny, reku áno? Tak počkaj, tak som aj ja kašľala na tie jeho ako on na moje a vtedy sa zbadal, že nie je to moc príjemné.

simca06022011
29. sep 2020

@eva_eva
@kassandra25 no môj sa dokázal zdut ako kojenec.. On totiž musí mať tortu odo mňa a tak... Full servis. A nebolo... Tak viete ako vyzeral 🥺

blunka
30. sep 2020

@simca06022011 tak od rana lietal okolo teba že musíte ist na veceru ????????
faaaakt ??????

V diskusii nad touto v ten isty den pises citujem:
"Utekaj. my sme doma teraz v takomto stave..vlastne dlhsie,ale teraz je to take, ze uz sa ani nebavime. Fakt mozno 4 vety spolu prehodime za den. Aj to vacsinou kvoli dcere. Nebude to nikdy lepsie, teby to dostane do takej letargie, depresie.. lebo s takymto clovekom sa na nicom neda dohodnut, nic si neda vysvetlit, ani len dieta sa neda vychovavat.. presne aj situacia s rozvodom / u nas rozchodom /, absolutne nikam to neviedlo."

Krásna to večera bude o 4 vetach.
Detskym napodobnovaním jeho zleho chovania si nedosiahla nic. Truc za truc je detinsky.
Vztah ti nefunguje ani sa nebavite ale hlavne tu radis zenam ze maju urobit to co ty 😲. Gratulujem.

blunka
30. sep 2020

@simca06022011 a on ti nezagratuloval nasledne preto aby TEBA potesil.
Zagratuloval ti len preto, aby v buducnosti on dostal tortu a mal normalne narodeniny.
On ti zagratuloval kvoli SEBE.
Keby mal stale tortu, kasle na tvoje sviatky nadalej.
Cize si nedosiahla nic. Lebo si si tym nepriamo vynutila gratulovanie. O take nasilu by som nestala.

simca06022011
30. sep 2020

@blunka ANO PRESNE TAK. 🙂 Len ja sa s nim nebavim, kedze si riesim svoje veci, cize on lietat "s tym ako musime ist na veceru" moze a mozno to aj boli presne tie 4 vety co sme prehodili vcera spolu;) Lebo ked je d***l - 6 dni v tyzdni, tak ten jeden co sa preberie rano, lebo mam sviatok ma fakt nejak neobmakci ;) A si nemysli, ze mna nejak ohuri tym, ja to velmi dobre viem aky je a nemienim vobec sa pretrhnut kvoli nemu..a ano viem, je to detinske a sproste a pisala som inde, ze je to na figu, ked clovek vsetko ma riesit a vlastne aj fungovat sam a este sa "zduvat a urazat", ale on dostava spat iba to co dava. Ale proste ked to inak nejde,t ak to inak nejde. A nasilu som si vynutila nieco? akoze som mu noz drzala pod krkom? 🙂 Vtipna si velmi. To ze to funguje nepisem nikde...

A som rada, ze mas potrebu sledovat co ja kde riesim (neradila som to, ja som napisala, co som spravila JA, kedze takeho exota mam doma, co v 99% riesi len sam seba)

simca06022011
30. sep 2020

@blunka a k večeri .. ano bola presne taka, my sme sa nebavili, rozpavali sme sa s dcerou... to si predstav :D

anita6666
30. sep 2020

@simca06022011 veľmi správny prístup,súhlasím s tebou len s tým rozdielom,že ja žiadneho debila pri sebe trpieť nemusím...

mariska1989
30. sep 2020

@lilika2891
@deti95060810 všetko teda najlepšie vám prajem 😀🌹🍾💝🎂💐🥂🍷

mariska1989
30. sep 2020

@lilika2891 podľa mňa mu to vadilo že napr zabudol a potom volali ti a písali iný a on sa cítil možno trápne že nebol prvý ....oslavu budeš mať nejakú malú ?

lilika2891
autor
1. okt 2020

@mariska1989 nie skôr iba obed. Na druhý deň mi gratuloval aj darček mi dal nebavila som sa s ním asi si vstúpil do svedomia

lilitela
4. okt 2020

@blunka Tot je zaujimavy postreh, ako teda radis postupovat inak?

@simca06022011 U nas ani taketo zrkadlenie nefunguje, oduje sa este viac.

lilitela
5. okt 2020

No, a potom co mi tiez nezablahozelal, a ja teda tiez jemu nie na meniny, hoci som sa citila blbo, lebo toto neni moj styl spravania, ale tak on sa tvari ze jemu to neprekaza, ze co tam po nejakom mene v kalendari, tak ma ale uplne dorazil vetou vcera, ze niekedy v najblizsej dobe sa ideme stretnut s jeho rodinou, aby teda nalezite oslavili jeho meniny. 🙂

Strana
z2