Manžel mi daroval Lancome Tresor La nuit, ale nepáči sa mi. Čo s ním?
Ahojte, dostala som parfem, muz sa vobec netrafil, snazila som si ho oblubit, ale ee. Mam ho predat? Oplati sa mi ho dat na Bazos? Je to Lancome Tresor La nuit, smola je, ze ho kupoval na letisku v duty free ovela drahsie ako napr na Notine..
Darovat nemam komu, pytala som sa kamosiek.
Jasné skús bazoš, alebo fb - market. Držím palce 🙂.
Napis mi do ip cenu a objem - kolegyňa aj ja používame, možno jedna z nás vezme 😊
Je tu aj skupina predaj kozmetiky
@romanovic drahy.. ok. Cize mam nosit nieco, co mi vobec nesedi? preco? Lebo muz na mna myslel? On vie, ze si to vazim, ale nebudem nosit parfem, z ktoreho sa mi toci hlava.
Aj mňa z parfému bolela hlava a štípali oči.
ta poznamka je fakt trochu blba, ale zaradit to do kategorie "rodinne problemy" je celkom vtipne
Milujem tu vôňu 😍😍😍😍😍
k tomuto treba zakladať tému? 😀
Slováci sa samostatne už pomaly ani nevy...., smutná doba.
Napíš mi keď tak, možno odkúpim.
juj takychto som uz od muza nadostavala. vzdy som sa navonala tymto len ked som bola s nim a inac pouzivala v hajzli ako zachodovy nicic pachov 🤪
Bol kupovany v dobrom umysle, ibaze by mal muz milenku a pomylil si nas, jej kupil moj a naopak 🙂 ha ha, ale nie. proste chcel mi spravit radost a netrafil sa, vracal sa zo zahranicia a asi bol ovplyvneny tym orientom a tazkymi vonami.. a mne naozaj nevonia. dakujem za odpovede, skusim predat na marketplace a ozvem sa aj babam, co mi sem napisali. Ahojte.

Draha, trosku si netrafila, musis hladat kategoriu "bolo koze dobre, isla sa na lad smykat".