icon

Manžel mi daroval Lancome Tresor La nuit, ale nepáči sa mi. Čo s ním?

30. jan 2022

Ahojte, dostala som parfem, muz sa vobec netrafil, snazila som si ho oblubit, ale ee. Mam ho predat? Oplati sa mi ho dat na Bazos? Je to Lancome Tresor La nuit, smola je, ze ho kupoval na letisku v duty free ovela drahsie ako napr na Notine..
Darovat nemam komu, pytala som sa kamosiek.

romanovic
30. jan 2022

Draha, trosku si netrafila, musis hladat kategoriu "bolo koze dobre, isla sa na lad smykat".

mikadooo
30. jan 2022

Jasné skús bazoš, alebo fb - market. Držím palce 🙂.

mikadooo
30. jan 2022

@mikadooo sorry, "marketplace" sa to volá na Facebooku, nie market 🙂.

lucyl13
30. jan 2022

Napis mi do ip cenu a objem - kolegyňa aj ja používame, možno jedna z nás vezme 😊

shinon258
30. jan 2022

@romanovic ???? Čiže teraz musí povinne nosiť niečo čo jej nesadlo? Primitívny komentár

romanovic
31. jan 2022

@shinon258 citas s porozumenim?

marcellka32
31. jan 2022

Je tu aj skupina predaj kozmetiky

autor
31. jan 2022

@romanovic drahy.. ok. Cize mam nosit nieco, co mi vobec nesedi? preco? Lebo muz na mna myslel? On vie, ze si to vazim, ale nebudem nosit parfem, z ktoreho sa mi toci hlava.

laurika999
31. jan 2022

Aj mňa z parfému bolela hlava a štípali oči.

kiwi3
31. jan 2022

ta poznamka je fakt trochu blba, ale zaradit to do kategorie "rodinne problemy" je celkom vtipne

tryinka1234
31. jan 2022

Milujem tu vôňu 😍😍😍😍😍

maialeo
31. jan 2022

k tomuto treba zakladať tému? 😀

deginko
31. jan 2022

@maialeo no áno,lebo takto ho akoby dala do predaja :D

maialeo
31. jan 2022

Slováci sa samostatne už pomaly ani nevy...., smutná doba.

luna379
31. jan 2022

Milujem tú vôňu, odkiaľ si? Je to presne táto?

luna379
31. jan 2022

Napíš mi keď tak, možno odkúpim.

lija22
31. jan 2022

juj takychto som uz od muza nadostavala. vzdy som sa navonala tymto len ked som bola s nim a inac pouzivala v hajzli ako zachodovy nicic pachov 🤪

autor
31. jan 2022

Bol kupovany v dobrom umysle, ibaze by mal muz milenku a pomylil si nas, jej kupil moj a naopak 🙂 ha ha, ale nie. proste chcel mi spravit radost a netrafil sa, vracal sa zo zahranicia a asi bol ovplyvneny tym orientom a tazkymi vonami.. a mne naozaj nevonia. dakujem za odpovede, skusim predat na marketplace a ozvem sa aj babam, co mi sem napisali. Ahojte.