icon

Manžel mi je neverný

helenalena
28. jan 2017

Smiali ste sa zo mňa, kvôli téme o kvapke na trenkách, ale nakoniec je to tak, je mi neverný, včera sa to prevalilo.
Baby ja neviem čo mám robiť, doteraz to bolo len možno a teraz keď je to tu, zrazilo má to na kolená.
Keby sme neboli manželia, keby sme nemali deti, keby som ho nelubila, bolo by to jasné, ale takto, chce sa mi nežit.

simca06022011
15. feb 2017

http://www.medipravnik.sk/Clanky-a-Temy/vymenne...
Nie je potrebny vymenny listok, AJ ked google vyhodi hocijake diskusie, kde sa pise opak, ale nemali by ho vyzadovat, treba sa informovat potom u konkretneho lekara... fakt je ze ak clovek nechce mat v zazname psycho. diagnozu radsej si zaplati konzultaciu u psychologa sam ;) Hlavne ak nemusi ist o nic vazne nakoniec :D

joannita
15. feb 2017

@marina24 precitaj si svoje prispevky. Citit z nich agresiu a urazky. To co pisem niesu bludy preboha!
A precitaj si este raz co som napisala!! NIKDE!!!!!! Som nenapisala ze potrebujes listok od obvodnej ku psychologovi! Napisala som ze ked ten listok mas, tak mas 10 sedeni hradene poistovnou! Rozumies co je hradene poistovnou? Ze neplatis ty, ale tvoja poistovna, haloooooooo. A taktiez som napisala, ze ked ten listok memas, sedenia si platis sama.
Viem to, pretoze som to absolvovala.
Odporucam precitat si moj koment viac x, pretoze zjavne citas kazdu 3 vetu.

joannita
15. feb 2017

@marina24 a este dolezita vec. Ked si ty bola u psychologa bez listka a nic si neplatila, tak to nebol psycholog, ale len absolvent psychologie. To ma dost daleko od klinickeho psychologa, ktory musel prejst mrte skuskami a niekolkorocnou praxou aby mohol vykonavat samostanu poradensku klinicku prax preboha! Zrejme sa na tebe ucil, ked za to nic nechcel, lebo uz len fakt ze ti da niekto "poradenstvo" bez toho aby si zaplatila je dost divne! Kto robi dnes nieco zadamo? Tak nepis bludy.

simca06022011
15. feb 2017

@joannita zavesila som to sem, ku psychologovi naozaj netreba listok...

moonlight1210
15. feb 2017

@joannita nepocula som o tom, ale moze byt, ze je to hradene poistovnou.
ale to musis potom najst psychológa, co ma zmluvu s poistovnou zrejme. nie hociktorého, ktory sa ti pozdava. ci?

joannita
15. feb 2017

@simca06022011 baby vy necitate co pisem?? To vazne to mam napisat treti x? Napisala som, ze vymenny listok potrebujes iba vtedy, AK CHCES, ABY TI POISTOVNA PREPLATILA TIE SEDENIA! Inak (Ak nemas ten listok) ich platis sama. A URCITE ich inak platis sama, ved to je logicke nie? Kto iny by ich zaplatil?

A takmer vsetci klinicki psychologovia maju zmluvy s poistovnami, ved z toho oni ziju. Od toho sa volaju klinicki psychologovia (spadaju pod zdravotni tvo)

marina24
15. feb 2017

@joannita ale prosím ťa, aká agresivita, nebude paranoidna a precitlivela, len mna zas vie vytocit niekto napise nezmysel.
jasné, ja som nebola u psychologa vlastne :D:D nie, hoci tá holčina mala 35 rokov a mala Phdr doktorát zo psychologie, a podotýkam, že to nebola IBA ona,ale aj tri dalšie, pochodila som kadečo,ale nikto odo mňa nechcel peniaze, boli normálne štátne psychologičky, a bola som tam viac než tolkokrat kolko si napisala,moj obvodák o tom ani nevie,ze som tam chodila, naco mu to budem vesať na nos, ale na tomto fore sa neoplati nič pisat, škoda reči a casu.
a ty zas necitas MOJE prispevky, su viacere druhy psychologov, klinicki, forenzni, a kadejaki, ja som bola u normalneho vseobecneho psychologa, prečo by ONA mala ist ku klinickemu zrovna ? vsak to je hlupost, moze ist k normalnemu,ako som bola ja. ty necitas poriadne moje riadky,ale nebudem sa uz viac o tom tu bavit,
to je zaujímave, ze ked si to absolvovala,lebo aj ja,a mam ine skusenosti ,ako ty..a nehnevaj sa,ale tvrdit, ze som nebola u normálnych psychologov, ale iba u pofiderných nejakych nevyucenych psychologov je nemiestne a urazlive voci nim aj mne.pekny den

joannita
15. feb 2017

@marina24 napisem uz k tomu len toto. Pytas sa preco ku klinickemu. Odpoved je preto, aby jej sedenia preplatila poistovna (ak ma o to zaujem). U ineho ako klinickeho si sedenia bude platit sama. A neverim ze v sucastnej dobe nejaky psycholog pracuje zdarma. Ak ste u takeho niekto boli, dajte meno. Inak neuverim.

marusia12
15. feb 2017

@helenalena Nejdem čítať všetky odborné "rady" na MK, ale ja toto zistiť, tak mu balím dve igelitky a čau 😀

simca06022011
15. feb 2017

@joannita nehnevaj sa, ked ides ku gynekologovi, ocnemu atd, tak si to platis sama? NIE a ani tam neplatis a plati to poistovna. A netreba ti vymenny listok.... Ja teda som u psychologa nebola, prepisala som iba to co uvadzaju zdroje... A takteiz nesuhlasim ze "vsetci maju zmluvy", nemaju.. rovno v BB su taky co vobec nespolupracuju a nie su pofiderni, ale riadny KLINICKI PSYCHOLOGOVIA... proste reagujes prehnane a nechapem preco. Ten co chce ist ku psychologovi si tam zavola a zisti ci mu ten vymenny listok treba. A nemusis tu urazat a oznacovat tych co to nerobia ako si ty myslis za "pofidernych a neviem akych"... Radsje pouzi google, najdes takych kde treba VL, takych kde netreba ale ono zalezi aj na tom CO TEN CLOVEK CHCE. Samozrejme ak ma posle lekarka ina, ze ci mi nepreskakuje na vysetrenie, tak mi vymenny listok da automaticky a neriesi ci mi to treba alebo nie..

joannita
15. feb 2017

@simca06022011 :DDDD
mozes si byt na 100% ista, ze to co pisem je 100% pravda. Jednak to viem z vlastnej skusenosti a jednak moje dve kamaratky su klinicke psychologicky, takze mam info z prvej ruky. Ale zaujimave ze ty o tom vies tak vela, ked si nikdy nevyuzila tieto sluzby ako pises.
Minule som bola u klinickej psychologicky a zabudla som si doma vymenny listok. Naco mi ona povedala, ze ma nemoze zobrat. Jedine ak si sedenie sama zaplatim (40,-) Musela som jej slubit, ze na druhy den rano jej prinesiem ten listok. Ako ona povedala "ok, lebo inak mi to poistovna nepreplati"
Po dalsie, nikde som nenapisala "vsetci maju zmluvy", ale napisala som "TAKMER vsetci klinicki psychologovia maju zmluvy...." to su vacsinou taki, co maju ambulancie v poliklinokach. Sukromnici v sukromnych centrach niektori maju zmluvy a niektori nemaju. Vies vobec co znamena klinicky psycholog? Asi nie. Ak by si vedela, nenapises toto. Takze pouzi google ty 🙂
A posledna vec, ze ja reagujem podrazdene :DD Ako sorry, ale 3x napisem nieco a ty mi na to napises ZNOVA to co predtym? :DD treba CITAT, az potoim odpisat.
Myslim ze ked teraz otvoris google, alebo si pozistujes u relevantnych ludi fakty ktore som napisala, tak potom sa budes hanbit za to co si mi napisala. Preroze ja viem na 100% ze to co pisem je pravda 🙂
Kokos clovek chce poradit babe ktorej je neverny manzel, ze moze bezplatne vyuzit rady psychologa a takto to skonci.
slepičareň je toto neskutocna.

suelop
15. feb 2017

@joannita presne tak. Ja som si nasla psychologicku a ta mi po prvom stretnuti vravela,ze ked donesiem vymenny listok od obvodaka tak mi 10sedeni uhradi poistovna, inak si to budem platit sama.co vychadzalo okolo 30e na jedno sedenie.

suelop
15. feb 2017

A tiez mam zaujem o kontakt na psychologa,co robi zadarmo..... 😉 taky niesu. Bud si hradis sama alebo das listok. A obvodnemu som nevravela nic. Pytala som len sestricku o vymenny listok k psychologovi. A ona nic neriesila,ani nevyzvedala.
@simca06022011

joannita
15. feb 2017

@suelop dakujeeeeeem :D

celasapremenim
15. feb 2017

@obsadenemeno preco mi to vysvetlujes? v prispevku tom povodnom mam, ze druhy krat sa nezamilujes do toho isteho partnera, ak si ho prestala lubit medzitym....nejde to, iba si to baby nahovaraju...na to si reagovala, to ostatne ja ani nejdem rozoberat, nacooo :D
to je uplne vsetko, mne su pojmy jasne

celasapremenim
15. feb 2017

@bolavyzub no to ona moze hovorit, ale v podstate je to jedna a ta ista laska, laska manzelska uz, ktora taktiez vie byt krasna :D ma svoje etapy, u niekoho vypuklejsiu sinusoidu, ale to nie je opatovne zamilovavanie sa :D to si tak ona moze mysliet a ospevovat to, co ma
kazdemu prajem krasne manzelstvo, pevny vrucny vztah a dobreho, tolerantneho, mudreho a cestneho partnera
pa

marina24
15. feb 2017

@joannita tak nie vieš čo,klamem :D:D:D no....stáli tie sedenia majland...:D:D je mi do smiechu už z týchto doťahovačiek, nepočula som ešte, aby sa u nejakého psychologa platilo. Ja som nikdy neplatila u nijakého a žiadne odporúčania kadejaké som nepotrebovala, takže neviem o čom vy zase hovoríte.Ja len hovorím zo svojich skúseností. Ja som neplatila ani cent.

obsadenemeno
15. feb 2017

@celasapremenim nevysvetlovala som ti to....len som akoby pokracovala v tvojom prispevku...... 😉

no aspon my dve sa tu nemusime dotahovat ohladne vymenneho listku k cvokarovi..... 😨

eliska13
15. feb 2017

@marina24 co sa rozculujes?ak chce mat psychologa zadarmo a nie platit 35 eur za sedenie potrebuje odporucenie od obvodnej
a naco psycholog?na to, ze moze mat z toho stresu bolesti zaludka, hnacky, uzkost, depresie zle sny ci nespavost
na to ti psychologovia su ukazat jej nadhlad a poradit ako sa s tym emocialne vysporiadat

joannita
15. feb 2017

@marina24 posielam nahodne vybrane cenniky psychologov. Naozaj si este nikdy nepocula ze ku psychologovi sa plati? :D odpadavam
http://www.tvojpsycholog.sk/cennik.html
http://www.psychologicka-poradna.sk/cennik.htm
https://salvus.sk/cennik/
http://www.psychoservis.sk/cennik
http://www.mojpsycholog.sk/index.php/cennik

prosimta, mozes nam napisat meno tej psychologicky, ktora pracuje zdarma? Zrejme je jedina :D

eliska13
15. feb 2017

@obsadenemeno jedini psychologovia, ktori su zadarmo a netreba ani ziadny vym.listok su ti co su popri uradoch prace, na Min.prace soc.veci a rodiny v Ba tiez je, v krizovych centrach a takychto instituciach

hapipa
15. feb 2017

@joannita Aj ja by som chcela vedieť meno tej, ktorá to robí zadarmo 🙂 Respektíve nerobí ale niekto si tu myslí, že robí asi zadarmo :D 😖V dnešnej dobe žiaľ nič nie je zadarmo

hapipa
15. feb 2017

@eliska13 Len otázne je, či si na teba nájde čas, keď je vždy popri...

dankabodvanka
15. feb 2017

@suelop Dobrá robota toto 😝 Sedí na zadku, nič nerobí a berie 30€ na hodinu 😅

obsadenemeno
15. feb 2017

@eliska13 no a? Mna to nezaujima, ja som sa ohladne psychologov nehadala, som mimo tejto diskusie....ja som pisala o laske....... 😕

eliska13
15. feb 2017

@helenalena nepatraj preco?to nema nic spolocne s tym, ze doma je upratane, navarene....skratka po sebe pokukovali, doma stereotyp, prilezitost robi zlodeja...
ak je to niekto z prace je to zle najlepsie by bolo, keby muz odisiel.Vobec by som si nenechala od neho davat pusu, ani nerobila sceny som ina.Neboj sa nezrutil by sa Ti svet bez neho.
Bola by som chladna odmerana a cas ukaze.Mozno bude trvat roky, kym sa spamatas uvazuj racionalne a urcite mu nedaj znat ako Ta to trapi
len by som sa ho spytala ako by sa mu to pacilo v opacnom garde
a k tej psychologicke by som zasla po rady

helenalena
autor
15. feb 2017

Baby prestaňte, ja k žiadnemu psychológovi nepôjdem, to keby tam chodili všetci čo majú ten problém ako ja, tak sa snáď ani nedočkám termínu.
Viete, je také jednoduché napísať, nechaj ho, sviňa urobí to zase, toto ale píšu zväčša tie čo sú slodobne alebo sa im to nestalo.
Jasné tiež mám z toho obavu,ale jednoducho my dám druhú šancu. Ak to zopakuje, ale ak mu na to nabudúce zase prídem, bude koniec, to on vie. Ako zas nechcem byť na výchovu detí sama, sú malé a vyžadujú si veľkú pozornosť a starostlivosť, v tejto oblasti mi veľmi pomáha, takže on určite stojí za to aby dostal šancu.

obsadenemeno
15. feb 2017

@helenalena mne sa to stalo, tiez som dala JEDNU! sancu, zopakovalo sa to a dnes sme uz 16 rokov stastne rozvedeni. Takze to, ze ho mas nechat ti nepisu len slobodne a tie, co sa im to nestalo, ale aj tie, co sa im to stalo, dali sancu a on to urobil znova.
A na vychovu deti nemusis byt sama ani po rozchode, co, on prestane byt otcom?

marina24
15. feb 2017

@joannita vidis, ani samotna zakladatelka nechce ist k psychologovi, zbytocna nasa debata :D pozri,ja ti neklamem,nemam dovod si vymyslat, ja som neplatila u psychologov nikdy nic,a bola som tam viac ako 10 krat a nikdy som si nemyslela, ze by sa malo platit, u sukromnych mozno,u statnych tazko,neviem,aki boli,ani pod co patrili,ale neplatilo sa nic za mojej ery, neviem,ako je to teraz, nemam dovod klamat, ak je to vsak nejako tak,ze musi platit,ked tam chce chodit, tak ok, nech ide za obvodnym, ale neviem teda, nech sa poinformuje samotna zakkldatelka, ona ale nechce ist nikam.
kvoli anonymite a kvoli tomu, ze nechcem zverejnovat, kde som u koho bola,tak nebudem reagovat na to,ako sa volali,ale neplatila som ani cent.

marina24
15. feb 2017

@helenalena nechcem sa ti montovat do toho, do tvojich evci, nam sa lahke od monitora hovori, ale nevazi si ta, pozri, ako si sa zhodila,a ponizila totálne, ked si mu dokonca prehladavala trenky a tuto to písala,ako ta ponizil, co si sliedila ako pes po tom,ci ta podvadza az si dosiahla to,co si chcela zistit, neviem,ci budeš zit v pokoji, ak ostanes s nim,asi tazko:/