Manžel mi nechce dovoliť, aby som si kúpila auto
Ahojte , neviem prečo tu píšem či sa chcem nejakým spôsobom vyžalovať alebo ukľudniť, ale chcela by som vedieť aj váš nazor čo si o tom myslíte...či som blbá sebecká ja alebo manžel.
Ide o to že som na RD, naše bábo má rok a ja už nedokážem existovať bez auta...už ma unavuje chodiť do dr busom (máme to 30 minút busom) alebo byť odkázaná na druhých (sestru, brata, otca) keď potrebujem ísť l dr alebo na pohotovosť alebo na väčší nákup alebo keď chcem zobrať seba aj dieťa niekam na výlet.
Manžel robí v nemecku na turnusy 3 tyzdne tam a 10 dni doma .
Máme na pláne kúpiť auto do konca roka alebo po novom roku. Ale budeme si ho striedať . Raz si ho vezme manžel do nemecka na 3 týždne a druhy x pojde on s kolegom a auto tie 3 tyzdne nechá mne.
(Momentálne sme bez auta lebo sa nam pokazilo a uz šlo do šrotu)
No a dnes pri telefonate som medzi rečou spomenula mužovi že si chcem kúpiť auto dajaké do 3000 eur a ten do mňa vyskočil že mi to nedovolí že si mám chodiť taxíkom alebo busom s dieťaťom keď chcem a potrebujem k dr. Ja som mu povedala ze taxikom nechcem ze je to drahe toľké km platiť a je to takisto ze som odkazaná čakať na toho taxikára a nie ze si ppviem idem do obchodu sadnem do auta kedykoľvek..alebo sa niečo stane a ideme hneď na pohotovosť .
A že keď nechcem tak som ževrsj pyšná .... a slovo pyšná mi zopakoval asi 10x aby som si to uvedomila že keď nechcem chodiť taxikom a chcem vlastne auto (ktore si kupim za vlastne) tak že som pyšná no ...... tak sme ss poškriepili a potom má čaká správa že keď príde domov tak že ide ziadať o rozvod.
A to ked mi tato myslienks napadla som bola cels stastna ze si idem ulahcit zivot a skoncilo to tym ze sa chce manzel rozviesť a nezdviha mi ani telefón ma vypína .....
Ja už neviem čo si mam o tom mysloeť....
Prosim dajte svoj nazor s prijimam aj kritiku ak som ja ta vadná ... vďaka ženy
A za chyby sa ospravedlnujdm pisem to rychlo tak mam urcite aj pismebka popreskakovane v slovach
odpísovať rozvodové papiere
Tu nie je evidentne problém auto ale nadchádzajúci rozvod.
Autorka, ja len v kratkosti - kup si to auto a utekaj na nom co najdalej od tohto chlapa, pri nom nikdy stastna nebudes. Ani ty, ani tvoje dieta 🙁
Odpoviem tak všeobecne už .....nemám moc času odpisat kazdemu zvlast ....
Ano som rozhodnuta pre auto...už si pozeram na nete niečo....a ano toho sa bojim ze kupim a rozpadne sa mi a nebudem mat €€ na drahsiu opravu....poslem oca alebo brata auto obzerať..oni sa vyznaju 😊
A co sa tyka mna a chlapa tak ja ho ignorujem a budem ignorovat do doby kym nepride domov a ked pride som zvedava ako sa bude chovat ci je ochotny sa ospravedlnit ..ma prist za 2 tyzdne tak bude mat dlhu dobu na premyslanie a mozne uvedomenie si ci chce takto jednoducho a dobrovolne stratit rodinu .....
Ja som sa zaťala, mna nebude nikto urážať a vsetci chlapi sveta ktori niesu uvedomelí tak by sa mali uvedomit a zacat si vazit svoje zeny....a ti chlapi ktori to robia tak som na nich pyšná 😊😊
Ďakujem vam vsetkym za nazory ....ja idem premyslat tiez ako to bude dalej 😉
Pekny den vsetkym ❤

Ste obaja svojpravni, ani jeden nerozhoduje za druheho. Ak na to mas, tak si auto kup. Otazka je, co kupis za auto za 3000 eur? Aby neodislo po 3 mesiacoch od kupy. Zober si ku kupe aspon niekoho, kto sa v autach vyzna.