Manžel mi nehovorí, že kam ide

8. okt 2020

Baby, taka mozno debilna tema na vecer ale neda mi to neopytat sa ako to funguje v inych rodinach. Predstavte si ze je vecer ako aj teraz je, varite, deti sa hraju a manzel povie ze idem len auto preprkovat a zrazu ho hodinu neni. Telefon nezdviha. Chcela som pomoct aby som rychlejsie navarila, deti idem kupat. Takze zase sama. Potom dalsia situacia ako je po ine dni hoc kedy si zmysli, je doma a zrazu len pocujete auto startovat a odchadza prec. Nic nepovie ze ide niekam len ide. Malo kedy zvihne. Chodi k jednemu kamaratovi (vraj) . Casto sa takto vecer vypari a ja neviem kde kedy naco preco 🤦 vecer ked je najviac roboty okolo deti tak len pocujem auto ako ide prec. Ked aj nieco potrebujem tak proste porad si sama, ja som prec. Takto je to cca 2-3x do tyzdna. Vzdy mu potom hovorim ze ked niekam ide aspon nech mi povie ze ide prec. Nevyzvedam kam ide a kedy pride ale aspon nech viem ze ide niekam. Co by ste vy spravili? Vadilo by vam to? Hovoria vam muzi ked niekam idu. ja mam male deti na starost nemozem mu to urobit nech vie ake to je 🤷? Ci riesim somariny? Len mne to dost vadi 🤷 tak z dlhej chvile chcem vedet ako to funguje inde.

janulkama
8. okt 2020

Prepac, ale podla mna niekoho ma. Normalny muz toto nerobi

veronikaszabova
8. okt 2020

Sa ti necudujem, ze ti to vadi. Aj mne by to vadilo.
Muz, ked niekam ide, povie. Ja tiez, ked idem s kamoskami vecer von, mu poviem, kam idem.

charlottebronte
8. okt 2020

@janulkama ja by som si skor myslela ze ide o nejake "ksefty".

taga
8. okt 2020

Tak toto by mojmu nepreslo ani omylom! Presne ako pises, vecer je s malymi detmi najviac roboty, to vie, ze ked ide von s kamosmi, tak najprv mi pomoze s deckami a ide potom. Aj to uz teda nechodi, lebo je sam rad, ze je a ze si moze tiez oddychnut 😂 ked ma naladu, ze len tak sa ist vyvetrat, tak aspon viem, ze ide len tak (ako vcera, mal den debil, isiel sa niekam povozit, ale nehrozi, aby mi nezdvihol telefon) a take, ze len tak si odide a ani mu ani bu, to by som mu pekne vycistila zaludok. Ked niekam ide, viem kam a kedy cca pride.
Over si, ci ten kamos nie je nejaka blondinka dlhonoha 🙈

autor
8. okt 2020

@janulkama na 99% som si ista ze nie. Mame pekny vztah. Len teda mi to vadi. A ked pride poviem ze mi to vadi a za par dni proste zas to spravi. Uz som mu aj volala a nezdviha.

leuska0910
8. okt 2020

Vadilo by mi to a dost. Moj sa ma dokonca vzdy pyta ci moze ist prec😁

bublinkai
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
8. okt 2020

@veronikaszabova ved jasne aj ja ked idem poviem. Ale on vobec. Vzdy mu poviem ze mi to vadi ale nabuduce to iste urobi 🤦

pribinak
8. okt 2020

Pekný vzťah? Vyparí sa 2-3x do týždňa a ty nemáš ani poňatia kde je? No neviem, pekný vzťah vyzerá inak

veronikaszabova
8. okt 2020

Ako si mozes byt ista, ze ta nepodvadza, ked nevies kde je?

nely1704
8. okt 2020

Tak to vyzerá, že on ma svoj program a neberie Ťa natoľko vážne, aby Ti oznámil kam ide.

Rozdeľuje Vás, je on - robí si čo chce a uzná za vhodné a potom si Ty a deti.

autor
8. okt 2020

@pribinak sak to ze okrem tohoto je pekny 😂 preto tomu nerozumiem

taga
8. okt 2020

A ked odchadza, ty si kde? Ved ja by som sa normalne opytala, ides niekam? Kam ides, kedy prides...

sense
8. okt 2020

No neviem neviem ci nemá bokovku, vypari sa ako duch.. Nepovie kde ide a ešte. Aj mobil nedvíha...A ešte aj niekoľkokrát do týždňa...A ty ho s tou večerou aj čakáš?
Nabuduce mu povedz keď budeš večeru chystať že musíš na WC, v pár sa na hodinu dve a nech sa postará on... Možno sa zbada
Toto mi na pekný vzťah nepripadá...

20erika07
8. okt 2020

Moj mi vola vzdy ak niekam ide a nie som doma alebo ked som doma vzdy mi povie ,on je tak nauceny z domu, aby vedeli jeho rodicia ked niekam isiel v pripade ze by sa nieco stalo a tento pekny zvyk preniesol do manzelstva, naopak ja sa nerada spovedam ale nerobim to čo tvoj muz, vzdy aj ja poviem aj ked len obchodu idem, podla mna to je normalne pred zabuchnutim dveri oznamit ze idem tam a tam. Tvoj manzel sa sprava cudne. To ze mate pekny vztah neznamena ze niekoho nema, poznam vela idealnych stastnych parov kde je nevera. Alebo potom ksefty. Kym to nie su drogy a nevera teorericky ok ale ako otec a manzel by mal oznamit aspon priblizne miesto kam ide v pripade nudze kedze ani telefon ti nie je ochotný zdvihnut

zuzanka.zuzu
8. okt 2020

čo by som urobila? no poriadok 🙈 toto čo je za detinské správanie? bez ohľadu na to či má milenku alebo chodí hrať hazard, toto by nerobil... kde je zodpovednosť za rodinu?

alexandra2468
8. okt 2020

No pekny vztah, ked sa vypari a nezdviha ti telefon?

Samozrejme, ze by mi to vadilo. Aj moj muz ide pocas prace na obed a nehlasi mi kam presne ide hej, ved nie sme male deti. Ale vzdy, ked ide prec z domu, tak mi povie kam ide, ved je to aj otazka bezpecnosti. Takisto aj ja jemu.
Keby sa tvojmu muzovi nieco stalo, kde ho budes hladat?

A zeby mi nezdvihol telefon? To jedine, ak ma pracovne stretnutie, aj to mi hned po tom zavola naspat, alebo pocas toho napise, ci je to vazne. Neexistuje, ze by mi nezdvihol naschval a pravidelne, ked je “prec”. Ved to nie je normalne.

charlottebronte
8. okt 2020

Akoze baby... Riadne zavery hned. Ma inu, nemate pekny vztah, neberie ta vazne... Neviem teda o co ide ale fakt by som to pripisala tomu ze ide o nejaky kseft a tymto ta chce chranit ze ti nepovie o co ide. Je to pre tvoje dobro, cim menej budes vediet tym lepsie keby sa nieco pokaslalo. Kazdopadne sa musite porozpravat. Tiez by som to asi nenechala len tak aby som rozmyslala co sa deje.

sasa1310
8. okt 2020

máte pekný vzťah, a ty nevieš kde sa ti manžel túla. Čo viac dodať. Čo oči nevidia, ani srdce nebolí

zuzanka.zuzu
8. okt 2020

@charlottebronte o aký kšeft? čo je don corleone, aby chránil svoju ženu? ak má prúser, má ho aj jeho žena...

kitycat
8. okt 2020

PEKNY VZTAH 😂😂😂😂😂

Tak preco tito vadi ked je vsetko pekne....dziiiizs...

autor
8. okt 2020

@taga ja som doma, pocujem uz len auto pred domo ako startuje a ide prec. Byvame v dome takze on sem tam vybehne aj von nieco si do garaze zaniest alebo zobrat. Tak neriesim ked len dvere otvori a ide von. Ale ked uz auto pocujem ze ide zrazu prec a nic ani nepovie tak uz nemam sancu utekat za autom 😁

sasa1310
8. okt 2020

neboj, dosexuje a potom zdvihne. Mňa už zdvihlo zo stoličky

autor
8. okt 2020

@kitycat ostatne veci su v pohode, len toto neviem ci prehanam ci nie. To je caro dnesnej doby a internetu ze ak ta nieco trapi alebo nemas jasno vo veciach alebo si zvedava tak sa opytas na inernete ak mas chvilu cas ze ako to funguje v inych rodinach.

janeninka
8. okt 2020

Je to zvlastne ze to s tebou prirodzene nezdiela. Uz len kvoli organizacnym veciam, aby si vedela ci s nim ratat alebo ked daco potrebujes a pod. Je to aj dost casto... ked vravis ze mate pekny vztah tak by som to snim otvorila v pokoji ( nie ked sa z vyletu vrati) ze ti to takto nevyhovuje a ocenila hy si keby chodil menej - viac pomahat s detmi a aj vediet kam ide. Ze to vzbudzuje nedoveru. A uvidis ako zareaguje.
A ked nic tak mu to ukazat ake to je - aj ty odid neohlasene - pride mi to nefer ze ty vsetko riesis okolo deti a on len ked jemu to vyhovuje. Tak nech si to vyskusa.

ayanamirei
8. okt 2020

mna by zaujimalo co ti odpovie na otazku KDE BOL ? lebo rozhodne to normalne nie je

0silvia0
8. okt 2020

v inych rodinach muzi normalne svojim zenam povedia, kam idu a kedy sa vratia. Toto keby mi muz robil, tak si pomyslim, ze mu sibe alebo ma frajerku, alebo predava drogy😳

cacianka
8. okt 2020

Neexistuje aby sme aspon zhruba nevedeli o sebe kam ideme, kde sme, kedy prideme a to sme fest starší.nejdeme si pytat povolenie ani zakazovať. Nam nejde o sledovanie, kontrolu, nedoveru, ale o normalne fungovanie. Aby sme boli v pohode ze sme ok. V pripade potreby vedeli reagovať.
Zrkadli - odid nenapadne von, len si v chodbe potichu zober vhodnú obuv a bundu.vypni sporak, mobil nechaj na stole.a zamkni za sebou, pripadne mu schovaj kľúče do jeho bundy inde.
Chapem ze male deti ale neboj sa nezomru, ak im das skor najesť tak aby si on nevsimol, alebo nebudu raz okupane.
Alebo zamkni aby ta nevidel a schovaj vsetky kľúče, aj od auta. Pripadne niekoho popros aby cakal pred domom a sledoval ho. Chapem ze divne ale on robi divnejsie a ubohe ťahy.
Toto by som neakceptovala !

autor
8. okt 2020

@ayanamirei u kamarata. Kamarat si ti v meste postavio dom, este dokoncuje a tak tam chodi vela kamaratov stretnu sa tam, kecaju, su to ale v 90% stary mladenci takze doma ich zena necaka. Uz prisiel a ze bol tam na dome u kamarata. Ze len isiel auto preparkovat a ked uz mal nastartovane tak isiel tam pozret. Mobil ze nemal so sebou, ze ved mimo mesto nebol, co mi to vadi. Ved bol len chvilu a to iste ako vzdy.

baccio
8. okt 2020

🙄🤔tak toto by mu u mňa neprešlo...