Manžel mi nehovorí, že kam ide
Baby, taka mozno debilna tema na vecer ale neda mi to neopytat sa ako to funguje v inych rodinach. Predstavte si ze je vecer ako aj teraz je, varite, deti sa hraju a manzel povie ze idem len auto preprkovat a zrazu ho hodinu neni. Telefon nezdviha. Chcela som pomoct aby som rychlejsie navarila, deti idem kupat. Takze zase sama. Potom dalsia situacia ako je po ine dni hoc kedy si zmysli, je doma a zrazu len pocujete auto startovat a odchadza prec. Nic nepovie ze ide niekam len ide. Malo kedy zvihne. Chodi k jednemu kamaratovi (vraj) . Casto sa takto vecer vypari a ja neviem kde kedy naco preco 🤦 vecer ked je najviac roboty okolo deti tak len pocujem auto ako ide prec. Ked aj nieco potrebujem tak proste porad si sama, ja som prec. Takto je to cca 2-3x do tyzdna. Vzdy mu potom hovorim ze ked niekam ide aspon nech mi povie ze ide prec. Nevyzvedam kam ide a kedy pride ale aspon nech viem ze ide niekam. Co by ste vy spravili? Vadilo by vam to? Hovoria vam muzi ked niekam idu. ja mam male deti na starost nemozem mu to urobit nech vie ake to je 🤷? Ci riesim somariny? Len mne to dost vadi 🤷 tak z dlhej chvile chcem vedet ako to funguje inde.
Ved sa zober aj ty na hodinku niekde. A nič mu nepovedz. A samozrejme nedvíhat telefón. Veď keď je mu to normálne....
Nech sa postará o deti aj on.
Na jednej strane sa pytas ci je to normalne a na druhej strane si ho zastavas .Potom nerozumiem co chces riesit ,asi ked ti to vrta v hlave nieje to normalne a nepaci sa ti to.
Jemu s to po rokoch vrati a napr.ja by som nesla tou cestou ze necham deti a odidem.Nie,zostanem doma pri detoch lebo tam je moje miesto a nebudem deti stresovat tym ze odidem lebo ich otec je debil.
Deti pochopia a vedia kto je snimi a ked povyrastu potom si rob take vylety aj ty ,myslim ze nikto ti to vycitat nebude ,alebo vvlastne nikto nema pravo ta za to odcudzovat ani sudit.
Je podľa mňa úplne normálne,že ak niekam idem, tak to doma oznámim, resp. sa opýtam či môžem ísť či niečo nie je treba. Tak to má aj manžel. To ako nie je ani vyzvedanie, mne to príde ako taká samozrejmosť
...tak to nebolo len o uzávierke na konci mesiaca na ktorú si zabudla,ked bol naposledy v noci nezvestny a nebral telefon? 😲

@bublinkai do coho sa mam zapajat 😂