Manžel mi pokazil sviatky
Ahojte maminy a budúce maminy.Chcem sa s vami podeliť s mojím problémom ☹ Manžel pracuje v zahraničí,domov chodí často iba na víkend. Teraz je doma skoro mesiac a naše vzťahy veľmi ochladli. Nekomunikujeme spolu,vyhýbame sa jeden druhému. Tešila som sa,že aspoň na Vianoce sato zlepší. 😖 Ale nie,nestalo sa tak. Všetko bolo na mne -nákup vianočných darčekov,balenie,robenie stromčeka,varenie,upratovanie....A ON-pán BOŽSKÝ,stále niekam chodil,pomáhal kamarátom,navštevoval rodičov,teda mojich svokrovcov,s ktorými sa neznášame.Často ráno vypadol z domu o 6.00 a domov prišiel o 23.00. Viete si predstaviť,že niekedy sme sa aj 2 dni nevideli!!!! ☹ Dnes je Silvester. 🙂 Tešila som sa,ale zbytočne. ☹ ☹ ☹ Opäť sklamanie. Ráno odišiel,povedal,že na 4 hodiny odchádza..Opäť klamstvo,domov prišiel o 8 hodín 😉 Pravdupovediac,mne nechýbal,ale zbytočne som čakala s obedom,zbytočne som čakala,že pôjde sdcérkou na prechádzku.... 😉 Keď som mu to večer povedala, len sa smial,nič nepovedal aspieval si.Znovu upratovanie bolo na mne,varenie takisto.Dokonca nebol schopný ani nohy dvihnúť,keď som umývala dlážku!! 😲 😲 😲 Baby,ja mám100 chutí mu povedať ADIOS!!!! Som tak nešťastná,sklamaná a smutná..... ☹ ☹ ☹ ☹
mamavera-presne moje slova 😀

@mamavera -presne su to moje slova 😀 😀