Manžel mi rozkazuje
Ani neviem ako začať.. s mužom sme sa spoznali v prírode bol to horolezec.
Pri dvoch reťazovych MD som s tým prestala.
Teraz,keď deti sú väčšie syn 3,5 a 5,5r si chcem ísť robiť vodičský na moto.
A to som asi ani nemala alebo ja neviem ale spustilo to celú sériu vyhrážok voči mne.
Anie, nezačal muž tým že miláčik bojím sa o teba!
Začal žiarliť a čo keď bude motozraz a ty pôjdeš? Vravím a nemôžeš ísť somnou? NIEEEEE!!!!!!!! Sama? NIE! stebou spolu? TAKY NE!
Čo keď budeš jazdiť sama a s kým plánuješ jazdiť??? Kto sa ti bude o motorku starať nejaký kamoš?
A teraz? Keď si kúpiš motorku tak sa stebou rozvediem!!!
Ja už mám zálohu zaplatenú strašne som sa tešila čo mám robiť 😞
Vodičak si určite sprav a potom uvidiš.
Držim ti palce🍀.Ked budeš na moto vo Švajčiarsku,tak napiš😉.Manžel ta nedokaže rešpektovať?Čo to je za vzťah...S motorkou sa chodi do servisu,ako s autom.
Blbeček...
Tak nech sa rozvedie. 😀 on už práši inú a preto tak žiarli-podľa seba súdim Teba.
Neustale narážky kvôli komu si to robím a načo mi to bude!
Alebo mi odpoviem , že pre radosť veď nikto netvrdí že budem jazdiť 24/7 ale občas,aj popri deťoch,keď bude čas, počasie atď. Takto mu to poviem a on v sekunde hneď znova domna! ,,ja sa ťa pýtam s kým budeš akože jazdiť,,!!!!!!!
Absolútne neakceptuje žiadnu moju odpoveď
Manzel mi rozkazujem..manzel mi nechce dovolit splnit sen..
Neviem, admini vynasli novu temu okrem financneho vydelovania, uspor,...?
@amelie2017 presne😄
"😔😔😔" 🤣
Vymyslená téma, manžel ti chudinke rozkazuje a zakazuje splniť si sen o motorke. Aspoň to ti mohol dovoliť, keď už sa nemôžeš teperiť do Himalájí.
To tu idú tie témy ako cez kopirák. 😂😂
To akože kto má uveriť tým vašim rozprávkam 🤣🤣
Hned z rana 2 opakujuce sa temy
@amelie2017
@ina2405 to ako cez kopirak, asi mala vcerajsia tema malo prispevkov? A este - dalsi horolezec, motorky...🤪
@amelie2017 nepýtam sa na financie. Tak to pekne ďakujem
@amelie2017 presne, a vsetko anonymne
A na bicykel mas dovolene ist? Aj cyklisti maju zrazy. Aj peší turisti maju zrazy a spoločné túry. A všade je plno chlapov. Do roboty mas dovolene chodit? Ci tiez len do zenskeho kolektivu?
@amelie2017 no manzel je egoista a manzel je klamar mali dost odozvu takze skusaju
Kedy realne sa chces motorke venovat pri tak malych detoch?
koníčky náročné na čas je dosť ťažké sklbiť s deťmi, jedine že by si na motorke chodila do práce😀
@natalka13 no a čo, čas sa nájde. To sa má žena len pre deti a muža obetovať? A čo jej život? Už je len matka už prestala byť ženou?
Ja by som si vodicak urobila aj tak, nato jeho suhlas nepotrebujes.
Ľudia, vysvetlite mi to. Žena po MD /RD s dvomi deťmi chce sa začleniť späť do kolektívu, splniť si sen ísť na kopec/kupit motorku/pracovať/ byt úspešná v práci/ zarobiť a chlapom slušne napísané začne hrabať. To je nejaký vírus vo vzduchu či čo? Mamma mia 🙈🙉
Dalsia mamina co ide hazardovat zo svojim zivotom ,a este ma male deti. CHORE
😄
@sylvester1 tiež nie som fanúšikom motoriek, ale dá sa jazdiť aj normálne. A keď to beriete z iného pohľadu, tak v dnešnej dobe je riziko všetko bicykel, peši, auto. Vďaka magorom, čo si myslia, že na ceste nie je nikto okrem nich. Pokiaľ nebudú vyššie postihy, tresty a pokuty, nič sa nezmení
Co je na tom dofrasa zle?
Najlepšie,ked tu vsetci pisu nazory a v živote nesedeli na motorke...Pocit slobody a volnosti,,zaziješ len na motorke.Da sa jazdit aj pohodovo,vychutnavat jazdu.Škoda,ze považujete motorkarov,len za darcov organov a hadzete vsetkych do jedneho vreca...
Poznam tiez viacero motorkarov, vsetci pohodaci, ani jeden z nich sa na motorke neblazni a predsa kazdy jeden z nich mal uz nehodu, aspon malicky tukanec, pad. Pritom ani raz nebola na vine motorka, ale nejaky blbec vodic auta, ktory bud nedal prednost alebo motorku nevidel alebo mal prave on potrebu si nieco dokazovat.

To je hovado. Keby sa bal o tvoj zivot,pochopim ho. Ale zo ziarlivosti ti zakazuje? To nie je dovod a preto by som isla za svojim snom.