icon

Manžel mi sústavne klame ohľadom bývalej

majulino
8. feb 2013

mm a jeho byvala su najlepsi priatelia chodil s nou od osmeho rocnika na zakladnej az po 3 rocnik na vyske potom sa nevideli rok a ked boli v poslednom rocniku na vyske zase sa dali dokopy. neskor pendloval medzi nou a este jednou. Ona sa vydala ma dve deti ked sme spolu zacali stretaval sa s nou a mne sa vyhovaral na pracu(zistila som to neskor) raz mu napisala smsm kde mu povedala ze ho este stale miluje mm sa mi priznal ze sa niekolkokrat chceli dat znova dokopy a odist spolu. Po neustalych vycitkach a hadkach ze ju ma radsej ako mna(usudila som to z ich korespondencie kde ma ona ponizovala a on sa na tom smial a nikdy sa ma nezastal prave naopak ked som spomenula co i len jej meno tak vybehol po mne ze jej nesiaham ani po clenky ze ona je jeho jediny skutocny kamarat...) mi prislubil ze s nou obmedzi kontakt (kontrolujem sms mms maily hovory vsetko) som dnes zistila ze ma este jednu emilovu adresu a este jeden skype. Som si 100% ista ze si tam pise s nou 9 to obmedzenie prislo z dna na den, dovtedy si volali denne na 20 min. a este si aj mailovali a zhovarali sa cez skype). Co mam robit ani si neuvedumuje ako mi tym ublizuje a ked sa MU TO SNAZIM VYSVETLIT TAK S AURAZI LEBO SPOMENIEM TU JEho KRASAVICU a okrikne ma ze si nahovaram..... 😢 😒 ☹

mihouk
8. feb 2013

@majulino Nechcem sa zastavat tvojho muza, lebo do halvy mu nik nevidi, ale priatelstvo mezdi zenou a muzom moze existovat. Ja mam kamosa, pozname sa od malicka a nikdy medzi nami nic nebolo, takze ani nemozeme povedat, ze nam to spolu neklapalo a preto sme kamarati. On ako jediny mi napadol ako svedok ked som sa vydavala. Obcas si zavolame, napiseme, to ze sa mame radi je samozrejme. Byvam inde ako on, ale ked som u nasich, tak vzdy ideme spolu von, ci uz je moj mm tam alebo nie. Moj mm ho pozna a je v pohode, raz sa nastval, ked som ho v SMS oslovila zlatko, ale rychlo pochopil, ze tam nema zmysel ziarlit. Dokonca ked som bola u nasich na par tyzdnov, ked mal moj sym 2 mesiace, tak kazdy vecer prisiel a pomahal mi ho kupat. Moj mm vie ze mi moze verit a ze na tomto fronte mu nic nehrozi ( moj kamos je 100% hererak 😝 ).
Ale urcite si uvedomujem, ze nemusim byt po voli jeho novej frajerke, lebo ci chce alebo nie my dvaja mame specificky vztah, len dufam ze to pochopi, lebo som ju este nestretla. 🙂
Mozno ked si v klude s tvojim partnerom sadnete a preberete to a on ti vysvetli jeho pohlad, mozno to bude fajn. Drzim palce, aby to bol taky pripad ako mam ja a nie taky co davaju v telke 😒

dai
8. feb 2013

@mihouk predpokladam ze si s nim nemala niekolkorocny vztah, netelofonujes s nim kazdy den a ani si mu nenapisala ze ho milujes..
Trosku kapanek ina situacia co popisujes😉

majulino
autor
8. feb 2013

@dai prave ze aj som bordel nerobila ani som mu nepovedala ze som si ju precitala az po 4 mesiacoch potom mi povedal nech si citam dalej ked chcem a tak som citala xkrat sa mu zato ospravedlnovala

majulino
autor
8. feb 2013

@mihouk v tomto ma dai asi pravdu :( no uz sme s aj snazili porozpravat ale on mi stale povie ze moje zmyslanie nie je na takej urovni aby som dokazala pochopit ze on ju nemiluje a ze ich vztah je cisto iba kamaratsky

dai
9. feb 2013

@majulino ak to tak je ako pises tak potom su asi moje domienky nespravne... A napriek tomu mi pride ten vztah chory a jaby som to netolerovala

dai
9. feb 2013

@majulino fuh... Ale teda tato dalsia jeho hlaska co si sem dala... To by som asi tiez neprezula a to si o sebe myslim ze som inak tolerantna... Ved on ti tym hovori ze si hlupa☹ ty mu to aspon vracias spaet ci sa mu len ospravedlnujes?

mihouk
9. feb 2013

@majulino Ale on ti stale dokazuje, ze sa nie je coho bat, keby mal tajnosti, tak vystraja ze mu kontorlujes postu. Urcite to je nestandardna situacia, ale nenapadlo ta mu doverovat? Nezmenis to ze ho niekto iny miluje, hlavne je ze on miluje teba a vasho syna.

majulino
autor
9. feb 2013

@dai ako ja si sama uvedomujem ze nemam taky rozhlad ako on on ma vela zeujmov ktorych ho rodicia podporovali a tak ... proste sirokospektralne zaujmy ma. ma aj pravdu ze neisom ak vysoo nad vecou aby som chapala ich vztah lebo uz od zaciatku tu zensku nenavidim a este len vidim ze sms od nej a vidim na cerveno ale nedovolim mu urazat ma stale to akosi obratim proti nemu. Zarazilo ma raz ked som mu povedala ze ma sustavne uraza sa na mna pozrel takym divnym pohladom ze akoze ja???? teba??? a ako?? akoby fakt o nicom nevedel ked som mu povedala co mam presne na mysli tak mi povedal ze su to iba nepodstatne hluposti a ze ked sa mi to zda ako urazka nech mu to prepacim ze ho to ani vo sne nenapadlo ze by ma mohol urazit(cela jeho rodina je taka priamociara radsej ta urazia pravdou akoby ti mali klamat) a zabudla som napisat nebrali sme sa kvoli tomu ze si to jednoducho nemozme financne dovolit teda aspon moja rodina nie ☹ aj ked jeho otec vrdi ze celu svadbu zalati ja s tym nesuhlasim

petraxy6
9. feb 2013

@majulino ty robíš jednu veľkú chybu, že to čítaš. A tým sa zožieraš. oN ináč keby ťa chcel podvádzať s ňou, tak to urobí poza tvoj chrbát a nebude nechávať mobil v tvojej blízkosti. tak asi k nej naozaj niečo cíti čo ty nevieš pochopiť 😝Ja viem, máš to ťažké, ale vedela si že má bývalú...
No a kebyže mne pošle mužova bývalá frajerka (nebol ženatý, len so mnou😀) tak ju vyhodím skôr ako by prešla cez prah mojich dverí. 😎

majulino
autor
9. feb 2013

@mihouk snazila som sa doverovat mu uplne ale jednoducho to nejde pise si s nou verejne rozculuje ma to pise si s nou potajomky tiez ma to stve a stve ma aj ked si nepisu lebo si myslim ze sa stretavaju aj ked je to totalny nezmysel lebo ked je mm v praci piseme si cez skype cely den az kym nepride domov. Asi budem fakt paranoi 😀 😀

majulino
autor
9. feb 2013

@petraxy6 ja to fakt neviem pochopit 😠 a ide ma z toho roztrhnut od zlosti asi si to fakt restanem citat

petraxy6
9. feb 2013

@majulino no budeš to musieť skúsiť. ono sa to nestane zo dňa na deň, ale uvidíš bude lepšie 🙂 Ja zo začiatku som ho z kadečoho podozrievala, tiež som mu párkrát kontrolovala mobil v ktorom som nič nenašla 😀 potom som bola nervozna že som nič nenašla 😀 už neviem ako by som sa tvárila keby tam niečo bolo 😲 Pýtala som sa ho, kde bol, s kým bol...bla bla bla.... a potom som si povedala, aj tak keby chcel tak ma podvedie, oklame...nemá to význam. Tak som s tým prestala (trochu to trvalo), mám to komplet na háku, nepýtam sa (on niekedy chce hovoriť, keď sa mi chce počúvať tak ho vypočujem, keď nie tak ho stopnem že ma to nezaujíma), a je mi super, lebo sa nezožieram a neubližujem hlavne sebe 🙂

dai
9. feb 2013

@majulino takze ty sa aj sama stavias do tej ulohy ze mu nie si rocna☹
Co sa tyka toho manzelstva - vdd si pisala ze on je bohaty - ved mozte mat malu svadbu a moze ju financovat on nie jeho otec...
Ako dlho myslis ze vas vztah vydrzi kdd mas take pocity ake mas a si presvrdcena ze na situacii sa nic nezmeni?☹

majulino
autor
9. feb 2013

@dai ja sa do toho nestavam ale si to plne uvedomujem nie som mu rovna co sa tyka vedomosti a chapanie niektorych veci (predsalen som svoj volny ces netravila studovanim encyklopedii vsakovakeho druhu a nakoniec by som si to ani financne nemohla dovolit) ano je bohaty ale to neznamena ze musi paltit mojej rodine svadbu a konieckoncov takto je mi dobre ( aj ked obcas ma pochyti svadba v myslienkach) no nevidim v tom nic pozitivne ale ani negativne ja ho lubim aj bez zdrapu papiera. A mala svadba neprichadza do uvahy to by urazil celu rodinu mli by pocit ze sa za nich hanbi ( v celej historii ich rodiny bolo na svadbe najmenej 70 ludi ) Neveim ako dlho nas vztah vydrzi no verim e dlho a myslim ze aj mm ked chce druhe dieta a planuje nove byavnie 🙂
@petraxy6 a ako je to teraz medzi vami stale sa mate radi? z toho kusku co si pisala o manzelovi mi pride ze je rovnaky ako ten moj a ty ze si podobne mne az na to ze ty uz si dospela a ja este asi nie teda aspon myslenim 😀 😀 😀

dai
9. feb 2013

@majulino ok... Ja by som sice nedokazala byt vo vztahu kde by som si nebola s partnerom rovnocenna ale ak to tebe nevadi...

petraxy6
9. feb 2013

@majulino no to určite nie je ako tvoj. my sme spolu 17 rokov. Môj by mi nepovedal, to čo tvoj povedal tebe, neponižoval by ma a ak áno, to by bolo posledné čo povedal (ale samozrejme keby to povedal bezdôvodne)

sirinka
9. feb 2013

@majulino skus na draheho apelovat v tom zmysle, ze sice chapes, ze dotycna potrebuje povzbudit, aj to, ze boli dlho spolu, ale ze ti je luto, ze ty sa s tym nevies zmierit, ze to nema spolocne nic s rozumom, darmo ovladas vsetky argumenty, ze vo vnutri ti to velmi vadi a obavas sa, te tym, ze s tym neprestane zabije v tebe akekolvek city a ze ci mu to skutocne stoji za to, kvoli byvalej znicit rodinu svojho vlastneho dietata. A pokial uprednostni pisanie si s nou pred vami, tak nech sa ani necuduje, ze mu nemozes naozaj uverit, ze jeho laska k vam je uprimna. Skus mu to nezakazovat, ukaz mu svoje vnutro a trapenie....

simca06022011
9. feb 2013

@majulino pozri ako som povedala v tomto pripade plati moj prvy prispevok, je to cista ziarlivost, musis sa cez to preniest a hotovo... co sa tyka mazania sms, tak to je hlupost ci to nieco znamena alebo nie... my si s priatelom spravy ani telefonaty nemazeme a to si do telefonov niekedy aj chodime... bolo by ti prijemnejsie prist do telefonu a najst prazdne spravy a registre? asi by sa nik necitli lepsie, lebo je jasne ze tam je co skryvat.. radsej si pozriem ze volal s kamaratkou ako vediet ze to predo mnou skryva a aj tak si volaju...ale na druhej strane pol roka stare spravy asi nebudem opatrovat, lebo pamat je hned plna :P
jeden moj priatel my raz povedal ze najhorsi su partnery s mileneckou historiou, preto sa oni vo svojej krajine zenia uz v mladom veku a "frajerky a frajerov" maju zakazane... a je to presne kvoli tomuto... lasku nevymazes, ona sa casom strati ale vzdy tam bude... pre tych co sa naozaj lubili.. aj ked napr. nikdy nebudu chciet byt spolu alebo nebudu moct byt spolu, proste poznaci cloveka kazdy jeden partner.. Jasne je lahsie zdupkat, ale tvrdis ze sa milujete tak to nepredychas jednu babu? 🙂) Podla mna ona iba zabrda a provokuje, ma doma problemy a takto si ich riesi ze sa ukludnuje smskami a chatovanim inde... nehovorila som ze sa mas pred nim plazit ale jednoznacne sa staraj o vas zivot a ju ignoruj..

cecil36
9. feb 2013

@majulino precitala som celu diskusiu a mam dost. A/ tvoje sebavedomie je na bode mrazu B/ Ako si ta moze vazit niekto ked si nevazis ty sama seba a neustale sa podcenujes? V partnerstve, nech je akokolvek rovnocenne neexistuje, ze obaja vedia uplne vsetko rovnako. Moj mm je expert na historiu, dejiny ...., ja som na jazyky. Ale to neznamena, ze ma teraz bude podcenovat len preto, ze si nepamätam nejaky historicky datum alebo ja jeho pre zle napisane i/y. Spolocny zivot nie je o tom, kto ma kolko nastudovanych encyklopedii, ale o laske a empatii. C/ Zacni navstevovat nejakeho dobreho psychologa, ktory ti pomoze so sebavedomim a zdravou hrdostou. Ked budes po tejto stranke ok, budes mat aj iny pohlad na vas vztah, na vztah tvojho partnera a jeho kamosky aj na hlasky, ktore ti trepe. Som presvedcena, ze po tomoto bud s nim nebudes alebo radikalne zatocis s jeho spravanim.

zuzkat1
9. feb 2013

@majulino s nou si hovorila? Moj muz mal kamosku uz nema zatrhla som to.ale ja som aj jej povedala nech nam da pokoj.

ekinkala
9. feb 2013

@majulino sa skamarat s jej muzom heh ci sa im to bude pacit

delica
9. feb 2013

@majulino
@zuzkat1
no to nie je zly napad sa s nou pozhovarat, no ale ktovie co je to za zenu zasa. mne ta frajerka mojho byvaleho aj napisala, akoze velmi emotivny mail, na ktory som teda neodpovedala, bo som ani nemala co, ale sama som si povedala, ci chcem, aby ma niekto videl ako prekazku v niecom vztahu. A veru nie. Jednoducho mi napisala, ze stale som aj v tom ich vztahu ako tretia a nevidelna, mne to doslo velmi luto, odvtedy mu nenapisem a pochopil to asi aj on, ze tadial cesta nevedie. Keby to bola rozumna zena, asi by som sa jej ozvala. No ale na druhej strane, je to rozumna zena, ak tvojmu muzovi pise, ze ho miluje? Neviem veru.......

kveta
9. feb 2013

@majulino To, ze chce manzel druhe dieta, neznamena, ze s Tebou planuje ostat.

zuzkat1
9. feb 2013

@delica no ale ani frajerka tvojho byvaleho nevedela ci si rozumna a skusila to. Ta "kamoska" mojho muza nebola jeho nic. Nic spolu nikdy nemali.ale ked mu o 11tej vecer pipla sms ze aky si mal den.cmuk. tak to uz nie.

delica
9. feb 2013

@zuzkat1 presne tak, ked je normalna aj ta druha strana, si povie, ze toto nie. A uplny suhlas, mne by sa to tiez nepacilo, ziadne cmuky, zlatka, mojka....

zuzkat1
9. feb 2013

@delica no len skutocne je otazne ci je dotycna normalna ked ma muza deti a riesi byvaleho.

jabadaba
9. feb 2013

@majulino aha, takze si Ta vlastne ani nevzal. 😒

Skutocne nie je v poriadku aky maju vztah tvoj partner a jeho uz davno vydata byvalka. Dvaja zreli, normalne zmyslajuci ludia si tieto veci poriesia a daju si pokoj, ak maju vlastne zivoty. Aj o tom je laska. Ze si nebudu vzajomnymi nevyburenymi citmi kazit nove, perspektvne vztahy. Raz sa rozisli, svoj vztah ukoncili, tak pri tom mali aj zostat. Takze, je to ubohe od nich oboch, aj od nej aj od tvojho partnera. Argument o silnej laske neobstoji. Su sebci a nicia vsetkych naokolo.

trish31
9. feb 2013

jediny raz by mi chlap povedal,ze nesiaham jeho byvalej po clenky.To by len videl to divadlo.To co mas doma za chlapa?A prepac,to co je za vztah celkovo ked mu kontrolujes maily,hovory,skype?Moj ked sme sa spoznali mal v PC fotky byvalych,jediny raz som na neho skaredo pozrela ked som to nahodne uvidela,hned to bolo zmazane.O takychto stretnutiach to ani nehovorim,telefonaty,skype?Velmi rychlo by sa zbadal.

sendy182
9. feb 2013

@majulino ahoj......tákže 😉 ja by som si ho nechala ako zadné vrátka.......a šla na kávu s kámoškami......do welnesu...masáže....kúpim si niečo po čom dávno túžim a urobí mi to radosť........malého Maroška mu nechám strážiť alebo si vybavím aupair-ku....kúpim si pobyt iba so synčekom aj na dva dni.....atď....keď sa on má dobre tak i ja i keď nepotrebujem k tomu bývaleho z uzavretej minulosti..........pretože ak si doma myšlienky máš kadeaké......on sa jej nevie zbaviť a evidentne ani chce........a ona je obyčajná pijavica.......odporúčam nech za tým urobí hrubú čiaru ak bývalku nepotrebuje........pretože ty nemáš prečo plakať že mu neveríš ani jedna z nás by mu neverila.......takže nech si nenamýšľa 😠

trish31
9. feb 2013

@zuzkat1
@delica ale na co sa potrebujete rozpravat s cudzou zenskou?Co mate ensvojpravnych muzov ci co?Nasilim sa chudaci stretavaju s byvalkami?Ked ma moj muz miluje a vazi si ma tak taketo situacie ukonci a vysvetli dotycnej sam