icon

Manžel nechce pracovať

31. aug 2022

Sme manželia 4 roky. Už rok nepracuje, posledné 3 mesiace je so synom na rodičovskej dovolenke. Silou mocou sa chce odsťahovať do iného mesta, čo by ale znamenalo pre mňa, stratu nároku mať striedavý starostlivosť na dcéru z prvého manželstva. Finančné je to hrôza, ale jeho nenápadne ísť do práce. Stále iba výhovorky. Pracoval mesiac a vyhodili ho.... mal ísť na zdravotnú prehliadku, pol hodinu pred tým mi dal vedieť, vraj nech ho zoberiem autom, aj keď videl, že už som na ceste do svojho zamestnania. To že bude meškať ani neohlásil v nemocnici a keď sme došli do mesta, kde mu mali prehliadku robiť, povedal že nejde že tam musí byť presne. Samozrejme, ďalší termín mu už nedali. Z posledných dvoch zamestnaní s ním tiež skončili pracovný pomer. Chcel by aby jeho otec bol s nami a strážil malého a že potom pôjde do práce, čo neprichádza v úvahu, nakoľko jeho otec má kopu dlhov a nežije zodpovedne. Ako ho motivovať aby konečne začal byť zodpovedný?

Strana
z4
autor
31. aug 2022

Vyriešilo sa to samé. Dnes, keď som prišla domov z nocnej, hádali sa so mnou, kvôli ockovi. Jeho otecka živiť nebudem tak pri hádke kopol do nocnika, do ktorého sa pred chvíľou vykročil syn a všetky stanky vyleteli na mňa. Podávam na neho trestné oznámenie a u mňa už bývať kkt nebude. Môže ísť oteckovi prizivnickovi na krk, ale neviem kto koho bude skôr vyciciavat, ani čo mu dá jeho otec, čo celý dôchodok musí dávať na dlhý a žije bez elektriky bez zaplateného nájmu. Otázka času, kedy budú obaja bezdomovci, bohužiaľ. U mňa má dvere zavreté. Syna som prihlásila od pondelka do škôlky.

autor
31. aug 2022

Požiadam súd o zverenie syna do mojej starostlivosti a týmto s ním končím. Nespala som po nocnej ani minútu, lebo on mal chuť sa hádať. Teraz môže už len cicat svojho otca. Nebolo mu dobre tak, tak nech žije so starusikom svojim

pebu
Autor odpoveď zmazal
autor
31. aug 2022

@pebu ďakujem. Ja viem, aké dokumenty a kam podať 🙂 len som mu doteraz debilov tolerovala jeho sprosté chovanie a plus aj jeho lenivost

pebu
Autor odpoveď zmazal
brembo
Autor odpoveď zmazal
0kristina0
1. sep 2022

Autorka naco je ti je taka pijavica leniva?

cacianka
1. sep 2022

@tequelinka veru aj ja som zarazila...

cacianka
1. sep 2022

@cacianka zažila malo byt6

cacianka
1. sep 2022

@0kristina0 čítaj celé

brembo
3. sep 2022
luccija
3. sep 2022

Dufam, ze sa nedas obmakcit a nevezmes ho spat.Tento nebude tak skoro robit iba si davat podmienky...ty mas kupit dom a tam zase nebude robit, alebo povie, ze nebude dochadzat.A bude problem so stretavanim s tvojou dcerou..Ze sa nehanbi a otec rodiny nech ide kade lahsie.Kto bude s detmi, ked budes mat nocnu?

Strana
z4