icon

Manžel nemá rád Vianoce

cibiother
12. dec 2021

Ahojte.Ano takato divna tema a som zvedava,ci je nas takych viac.Proste pride predvianocne obdobie a zacne sa frflanie.Naco taky konzum,naco tolko vyzdoby,naco tolko pecies,naco tolko darcekov atd atd.A teda adventny veniec mam zo sisiek,sipok a vetviciek zo zahrady a z lesa.Peciem linecke,orechove,medovniky.Mame dve deti,kazdy si rozbali asi 4 darceky-jeden drahsi,ostatne oblecko,kreativne,knizku,spoloc.hra a pod.Kupujem darceky aj za starych rodicov,daju peniaze,aby uz sa nemuseli tralakat po obchodoch a aby deti dostali nieco co chcu a vyuziju,lebo oni uz to tak nestihaju sledovat,tak si deti tiez nieco rozbalia u nich.Nemam prezdobeny dom,myslim ze darceky tak jemne prehanam,alebo teda som niekde priemer???netusim.Ale ja to strasne rada vyberam a tesim sa ako sa budu tesit…ale iba mi kazi radost.Dnes som tam smarila do kuta vystrihnute domceky z papiera na okno,lebo zas,ze konzum.Akoze ja uz neviem.A keby som Vam odfotila vyzdobu no ziadne gyce,ziadne umeliny…asi pripojim aj fotky,ze ci to je konzum…

Strana
z3
daniela2202
16. dec 2021

@cibiother chlapi sú chlapi
... oni to nechápu 😊

Strana
z3