icon

Manžel nepomáha doma: Rozvod je riešením?

14. sep 2024

Predchvilou sa tu objavila diskusia, o tom,ze muz nic nerobi. Nechcem sa tam pridavat pod svojim.menom tak pisem tu. Moj je taky isty. Este ked nebolo dieta,tak nieco robil ( obcas povysaval, ci vypral)Ale odkedy som na rodicaku nerobi vobec nic. Ak mu dam moznost ,ze ci sa povenuje doetatu alebo umyje riad,povie,ze nic z toho,ze je unaceny z roboty. Potom este zo mna urobi neschopnu,ze zeny maji aj 3 deti a zvaladaju aj deti a domacnost. Dieta ide od januara do skolky ja do prace. Som zvedava, ako to ppjde dalej. Ak takto,tak sa rozvediem,uz mam toho dost. Ako prsvedcit dospeleho chlapa,ked nechce? Svokra mi po svadbe povedala,ze to budeem mat tazke s nim,ze on doma nebol vedeny k tomu aby pratal,vysaval. Ze jeho otec je taky isty, ze s tym mam nieco robit. Na isty cas sa snazil aspon trpchu,myslela som si,ze som ho zmenila. Ha ha... Rozviedli by ste sa kvoli tomu? Ja nebudem niekomu rovit sluzku a full servis, na to ma rodocia nevychovali.

Strana
z11
ahhola
15. sep 2024

@hopsas
💧to je len zbozne prianie vychoeuropanov, obmedzovat migraciu. Ziadna spiatocka u nich, ale naopak akceleracia. Nemcom jednoducho mrdda v 👥👥👥 min. 2* v storoci.

hatsepset
18. sep 2024

Argument že iná má aj 3 a zvláda to je ako že iný tiež chodí do roboty a zarába miliony

hara_vara
18. sep 2024

prestaň robiť aj Ty

miriama94
21. sep 2024

My manželia nie sme, ale mám té istý problém, není schopný sám od seba au len smeti vyniesť, vždy povie že on nemá problém s ničím, ale nič nespraví a ak náhodou niečo spraví, tak čaká že sa mu poďakujem že to spravil a mňa. Malý má 2,5 roka ale ešte ani raz ho neokúpal. Minule mi povedal že nemám čakať že niečo bude robiť keď všetko platí, bývame v byte po mojich rodičoch, jediné čo platí je elektrika a spoločenstvo, a za mesiac urobí jeden veľký nákup

hopsas
21. sep 2024

@miriama94 fuha....kde na tých chlapov chodíte ženy ja nechápem

cacianka
22. sep 2024

@miriama94 prečo ho nevyrazíš ? Môj mal podobne pokusy, v začiatkoch, ale veľmi slušné a veľmi rázne dom mu vysvetlila kde je sever.
A kde dvere ..

Strana
z11