icon

Manžel o mňa stráca záujem..

zofka227
8. okt 2019

Ahojte baby nick som si založila koli tejto diskusii, je mi smutno potrebujem sa vykecat.s manželom sme spolu 6 rokov stojí cca 5 bývame spolu , 3 sme zobratý . Máme krásneho uzasteho synčeka .Ale už neviem ako ďalej ,manžel si ma už vôbec nevšíma ,ja viem že už nevyzeram tak ako keď sme sa dali do kopy ale aj tak . On bol ten ktorý bol na začiatku viac zaľúbený , a správal sa ku mne krásne . Ako teraz sa nesprava zle že by mi nadával alebo niečo , ale

judar
9. okt 2019

Darmo mu budeš chodiť pod nosom jak Kleopatra z Egypta...neni to len o handrách a omietke na xichte....poniektoré viac fakt dbajú na omietku než na to aby si to s chlapmi udržli vo fajn pohode aj po rokoch proste ako si kto nastaví tak má....manželský stereotyp je sakra nuda

babatko31
9. okt 2019

My sme manželia 18 rokov a 4 roky sme spolu chodili.Máme dve dcéry -16 a 10.rPočas manželstva sme si prešli kadečím a práve tieto.problémy nás ešte viac zcelili.
Nevzdávaj sa dobre bude!Držím.palce✊

zofka227
autor
9. okt 2019

@nasersitto no to môjmu nevadilo keď som kojila , ale neviem čo zostal taky

zofka227
autor
9. okt 2019

@babatko31 ďakujem pekne budem sa snažiť 🙂

zofka227
autor
9. okt 2019

@thoughtfulweirdo tak ja nehovorím že ma už neľúbi ,ja viem že hej len mi chýba to mojkanie a také veci , to že by ma za niečo pochválil a tak.

thoughtfulweirdo
9. okt 2019

@zofka227 preto pisem, ze sa treba naucit vnimat tie prejavy lasky v beznych veciach. Ked si zacnes uvedomovat, kolko ti jej mimovolne za den prejavi, hned budes menej smutit za mojkanim ;) inak, mne moj stale hovori, ze ked od neho daco chcem, mam si to "zobrat" a necakat na neho. Cize ked chcem pomojkat, mam prist a pritulit sa, ze to hned pochopi.

exupery
9. okt 2019

No,zamilovanosť a láska sú dve úplne rozdielne veci...po 12 ticho rokoch manželstva a predtým pár rokoch "chodenia" viem, o čom hovorím.Uz nie sme zamilovaní,bláznivo,bezhlavo,bez problémov,so sexom dvakrát za deň😁,ale je to o domove,zázemí,o objatí,deťoch,starostiach,problémoch,hádkach ..nedostávame kytice,dary,nebozkavame sa každý deň,necítim stále motýle v bruchu,ale viem,že vždy,a to hovorím vždy tu bude pre mňa a ja pre neho...pre naše deti,preto,čo si ešte plánujeme,o snoch,o túžbach...a keď si uchmatneme chvíľu,deň pre seba,je to úžasné,aj s motýľom,aj s bozkom,aj so sexom😁...a tak sa.nato vždy obaja tešíme,ojojoj!Láska nie je o daroch,o státisíce na Facebooku,o slovách....láska je ked vieš,že veci medzi vami dvoma sú silnejšie,ako tie ,ktoré vás rozdeľujú...asi ta

popocathepetl
9. okt 2019

Na to sú dobré knihy 5 jazykov lásky alebo aj Moje túžby, tvoje túžby. Veľa objasnia 🙂 skús si to čítať aj s mužom, možno aj jemu svitne, keď zistí, že nenapĺňa tvoje potreby tvojím jazykom, čo je možno dotyk. Jeho jazyk je možno, že ťa zabezpečí...a tak má pocit, že veď ti dáva najavo, že ťa má rád.

dobrovicka
9. okt 2019

Laska je na zaciatku vztahu ina. To je to pobluznenie a rozbirene hormony. to opadne a zacina vztah. A to je makacka na cely zivot. On ta ma rad stale, len si zvykol. Padol do rutiny. Je prakticky. My to berieme emotivne, potrebujeme byt pochvalene, milovane. Potom sa uzierame a samonasierame, ked to nemame. Jednoducho nas tak evolucia vybavila. Chlapi su vecni lovci, nerozumeju naznakom a emociam, nedokoncenym vetam. To necakajme od nich. Chcem objat ie, idem si pon a vypytam si ho silne, lebo som mala zly den alebo sa bojim. Chyba mi to onuckavanie, tao sa o tomnporozpravame. Chyba mi pochvalenie, tak ho taotne poziadam o to, ze ked sa mi nieco paci na mne alebo je spokojny, nech si to nemecha pre seba. A chvalit, chvalit , chvalit. Chlap muso byt chvaleny, musi mat pocit, ze na tonprisiel sam... Inak straca podu pod nohami a svoju prirodzenost. Drzim palce. Ani ja to nemam idealne, ale snazim sa.

nasersitto
9. okt 2019

@stela01 no v realite to velmi vtipne nie je :( a este k tomu co si pisala - ze nechat im deti nech vidia co to obnasa, mne moj povie ze jeho to vycerpava a miesto toho aby uznal ze to nie je med lizat, povie ze ja som na to stavana a zvyknuta. Co mu mam na toto povedat? ( Teda okrem "ty si ale debil" 🙂 )

vanilka83
9. okt 2019

@zofka227 sex raz do týždňa? Pusa rano pred odchodom do prace? Wtf co ti vlastne chyba? Kokos co ja by som za to dalaaaaaa! Sex raz za 4 mes. Na môj podnet pusu som od neho dostala na posledy na svadbe 😂 prisam vacku... U nas uz ziadna intimita dávno nie je ale ľúbime sa a to je dolezite mame krasneho synceka a cakame druheho ked mam teraz rizikove stara sa o mna vsetko vybavi nakupi uprace zoberie mi maleho nech mam klud laska je taka aku si vo vztahu urobime my sme takto spokojni a stastni aj ked jasne ze by to bolo este krajšie keby to bolo ako za čias ked sme spolu len chodili-nic sme ine nerobili len sulozili 😂 vies tie komplimenty co cakas a pozornost a zachvaty romantiky vasne a naklonosti u vacsiny manzelstiev vymizne alebo sa zredukuju na uplne minimum treba si urcit priority vo vztahu my sme s muzom spolu 18 rokov z toho 8 manzelia takze sme si po presli vazne vsetkymi moznymi stadiami aj take ked som riesila toto co ty ale co zmizlo uz sa neda vratit spat jednoducho cas nevratis aj keby si sa rozkrajala mozes plakat prosit ho vyhrazat sa rozvodom zvadzat ho na sexy pradlo mozno to s nim pohne raz dva krat ale nic stale necakaj

katka.24
9. okt 2019

@matapo akoby si písala o mne

iveta1970
9. okt 2019

@zofka227 Toto je klasická rutina do akej minimálne štvrtina mužov upadne po vstupe do manželstva....obzvlášť ak podobný model tvoj muž videl u svojich rodičov.Musíš sa zariadiť podľa seba.Ked začneš byť zrazu veselá a usmiata a nájdeš si niečo čo ťa bude napĺňať ...muž sa spamätá.Uvedomí si, že by mohol o teba prísť.Ak ani to nepomôže, tak prichystať večeru pri sviečach a potom mu v príjemnej atmoške porozprávať čo by si chcela o čom snívaš.Veľa šťastia.

stela01
10. okt 2019

@nasersitto ja viem že nieje to je do placu !

By som mu flaskla jednu dve že ty si na to stavaná ? By som sa prestavala ako lego !
Tak ja ti neviem ty asi nemáš svoj život sama ísť niekam ?! By som deti nechala a išla by som kam kolvek aj na ročnú prehliadku k doktorovi každý mesiac .

sunnyboy
10. okt 2019

@stela01 ročná prehliadka k doktorovi každý mesiac 😂😂😂👍👍👍veľmi sa rehocem😂😂😂presne toto som potrebovala po prekojenej noci 😂😂😂😂

stela01
10. okt 2019

@sunnyboy ranko prajem 🙋🏼‍♀️ Áno áno súcitim s tebou ja som spala asi 3 hodky . 🤦🏼‍♀️😂😂😂😂

fergiea
10. okt 2019

@thoughtfulweirdo presne tak, môj muž bol romantik asi tak prvé dva mesiace nášho vzťahu 😁
Baby ja sk myslím, že tie romantické komédie nás len zblbuju. Nefunguje to tak. Ú nás napríklad bol taky horší polrok po pôrode nášho krpca. Muž ochladol, mňa to trápilo a pritom keď sme si sadli a snažili sa porozprávať vyšlo z muža, že chladná som ja a vkuse nervózna. Tak mi to tak vtedy došlo, tie hormóny sú sviňa veru a potom sa to dalo do poriadku, ja som sa skludnila a všetko sa pomaličky vrátilo do starých koľají. Nepozeráme romantické filmy, nekupuje mi kvety, nerozjima sa predom ou ako ma miluje. ALE, postará sa o syna, dá sa na nho spoľahnúť, vždy pomôže keď treba, nájdeme si vždy vždy vždy čas aj na seba, naloží mi drevo do pece, vynesie smeti, ide nakúpiť, zabaví malého, o kúpe ho, napíše mi medzi rečou že ľúbim ta. Proste ten vzťah sa posúva a uz sú dôležité iné veci, niekedy sme z toho unavené my matky a tak isto sú z toho unavení naši manželia, partneri, otcovia. My napríklad netravime veľa večerov spolu. Aj som sa na to rozculovala niekedy, ale ľahšie to bolo prijať a sme obaja spokojní. Muž je poľovník srdcom aj dušou, akonáhle ma voľno večer jedine poľovačka. Ale stojí to za to, že keď príde z poľovačky večer v noci a zo sprchy sa ku mne schuli do postele a objime ma tak je to na nezaplatenie. A tak ďalej a tak ďalej. Netreba mať vysnívaného chlapa, predstavovať si toto a hentoa že taký nie je. Treba otvoriť oči co mame doma, nie v plakavat, ale byt sem tam tomu mužovi aj ozajstná opora, ono sa vám to 100x vráti. (aj keď to my ženy mame ťažšie, to je jasne. Ale tak to si také moje mini postrehy z nášho vzťahu)

laguna28
10. okt 2019

@ink Plne súhlasím. Zofka 227 venuje sa sebe. Nezaoberajú sa týmito pocitmi, že manžel nejaví záujem. Daruj si záujem sama sebe, zdvihni sebavedomie. Držím palce

laguna28
10. okt 2019

@zofka227 My sme mali podobný problém. Stále len deti, domácnosť, práca večný kolobeh a nás vzťah akosi začínal chladnúť. Tak som vybavila wellness v hoteli na jednu noc. Keď sme prišli na izbu, tak manžel zapol telku a???? Pozeral hokej. Tak som si obliekla plavky a pozerala som naňho kým si ma nevšimol. Zrazu sa spamätal. Povedal mi: ja som riadny debil čo? Tak mu vravím obliekaj plavky a šup do bazénu, sauny užívať si. Zvyšok pobytu bol super. Od tej doby raz mesačne takto vypadneme a náš vzťah je na začiatku zamilovanosti. Jedna noc mimo domu bez detí dokáže zázraky. Držím palce. Never tomu že je to preč. Len sa o vzťah treba starať. Je to vaše ďalšie dieťa ktoré je s vami od prvej chvíle 😀

marus_ka
10. okt 2019

@kiwi3 ja s tebou napríklad v tomto nesúhlasím. U nás to bolo totiž dosť podobné ako píše @zofka227 - zmenilo sa to od vtedy ako som otehotnela. Zo začiatku mi bolo často zle, muž mi veľmi nevoňal a potom keď už by som aj chcela nejaké intímnosti nemal záujem on a pretrváva to dodnes. Pritom vyzerám lepšie ako pred otehotnením, nie som žiadna ušomraná seba lutujuca matka, nezavaľujem ho povinnosťami navyše a dobre si uvedomujem aj tie prejavy lásky, ktoré prídu s vekom a s tým ako dobre poznáš svojho partnera. Ale aj tak mi chyba jeho záujem o mna ako o ženu. Ale ja mám našťastie chlapa, s ktorým sa dá o tom normálne porozprávať a vzájomnou komunikáciou sme zistili, že nám vlastne obom chyba ten čas osamote, ktorý spomínala @halienka. Ale keďže tiež bývame ďaleko od rodiny a malá s cudzími ľudmi nevydrží, je toho času stále malo, hoci sa snažíme. Ja si myslím že každá z nás aspoň raz za čas túži po pocite že je milovaná a žiadaná aj po xy rokoch manželstva a nemá to nič spoločné s naivnou predstavou že zamilovanosť bude trvať večne. Len smutné je, že niektorí muži to vedia pochopiť a niektorí nie.

stastko20219
10. okt 2019

vsetky co akoze trpite podobnym problemom povinne si pozrite ! 9 minutove video, v nom najdete odpoved

https://www.youtube.com/watch?v=Jl9L8c3Uyzg
retatka
10. okt 2019

@stastko20219 Perfektné!Pravdivé!

mata0410
10. okt 2019

Aj ja prispievam mojim vylevom. A co by ste robili s takym chlapom ako je moj? domov chodi o 20,00h. naje sa pri pc a dalej sedi pri pc, kde aj zaspi niekedy za sprievodu telky . Sem tam sa prebudi a pozrie zase pc a ide spat ku mne do postele o 3-4h. Tym, ze je dlho v praci si chce "naradit" co zmeskal. Ja som sa uz naucila s nim tahat do tej 11-12h ale nebavi ma to. Pozriem si vecer telku alebo net alebo precitam knihu. Co sa tyka sexu tak tak raz za 2 mesiace mozno. On ma chut vzdy rano ked deti pobehuju okolo a ja to neznesiem potrebujem sukromie on by to kludne riskol. Dalej co sa tyka pomoci v domacnosti, pri detoch 0 bodov. hadky vznikaju z mojich vycitiek, a on mi na to odpoveda, ze nema kedy lebo cez vikend spi dost dlho kym mna deti budia najneskor o 7,00h. V piatok alebo sobotu chodi vacisnou na pivo. Nedele nema rad lebo su rozdrbane kostolom obcas navstevou nasich. Okrem dovolenky pri mory vlastne ani nikam nechodime vzdy nejako spekuluje. Ja som doma so synom este rok a dcera chodi do skolky. Uz mi prepina ako som na vsetko sama. Vzdy mi naslubuje, ze on aspon povysava a nic. Ani riady neumyje a to niekedy uz na to kaslem aj ja a umyvam kazdy druhy den obrovsku kopu (snazim sa zlepsovat a ide mi to 🙂) Nehovoriac o tom, ked deti nieco chcu pol hodiny ich odbija, nevenuje sa im, nechodi s nimi von a so vsetkym chodia za mnou aj ked je on doma. Nie je nauceny sa starat o nich lebo je stale mimo. Ja ako chapem, ze je unaveny ale citim sa velmi zanedbane. Vycitam si, ze uz nevyzeram ako pred porodom. To by som mala zmenit seba. Chcem len povedat autorke prispevku, ze chapem , ze jej chybaju vyznania ale stale sa najde niekto kto je na tom horsie. Moj chlap si neda povedat, zhumpluje si zdravie nedostatkom spanku. nehovoriac o tom, ze ked sa "stretneme" v posteli "naraz" je to velmi malo. Jedina vyhoda, ze pride za mnou do postele je, ze spim a nepocujem ako strasne chrape, lebo ked zacne nemozem zaspat.

masenkamedvedova
Autor odpoveď zmazal
matapo
10. okt 2019

@mata0410 ...ak si citala moj prispevok, tak sme na tom skoro rovnako ☹ je to smutne ☹ Moj muz pride tiez z prace domov s detmi sa len pozdravi, zlozi nakup do kuchyne, naje sa samozrejma s telefonom alebo pri notebooku, snazim sa vtedy aj deti nahnat k stolu nech nemusim dva krat ohrievat a nech su s nim aspon chvilu, len zas tym ze on sa s nimi aj tak nerozprava kukaju nejake videa ohladne veci co zaujimaju jeho, deti tomu ani nerozumeju ale kukaju s nim, ked sa naje odide do pracovne a viac ho uz niet ☹ deti mu pridu dat len pusu na dobru noc ☹ Alebo skonci v praci na obed a nepride domov ide s kamaratmi von, hocikedy zmizne aj vecer s kamaratmi a vrati sa az po polnoci, no skratka doma ho to nebavi, my ho len obmedzujeme a deti najviac ☹ Sme spolu 20 rokov, len deti mame male, predtym sme obaja zili velmi aktivne, cestovali sme spolu krizom krazom po svete na vastnu past, mali vela spolocneho. Ako prisli deti ja som sa v nich nasla, bavi ma starat o domacnost (dovtedy som nevedela ani prazenicu uvarit) teraz vyvaram a vypekam a bavi ma to, bavi ma starat s ao dom, skraslovat ho, bavi ma tvorit s detmi, citat s nimi, chodit von, kdekolvek a cokolvek, pre neho je zial vsetko toto len brzdou a obmedzenim a uz to trva dlho a tym ze sa nam narodilo este tretie tym sa ten obmedzujuci cas len predlzuje. Cez vikend ale cestujeme velmi vela, rocny syn uz letel vyse 20 x lietadlom, keby sme nesli s nim tak by siel sam, tak chdime spolu, nieje to o tom zeby s nami chcel travit cas, skor take z povinnosti. lakomy na nas nie je, na nedostatok financii sa stazovat nemozme, uz ani neviem kolko zaraba, zo zaciatku sme maly kasu spolocnu a bol [prehlad o vsetkom. Ked sa ho spytam kam ide, s kym ide kedy pride, odpoved je rovnaka, idem von a neviem. Na porazenie ☹ ja ese kojim takze hormony a tak, nemam moc chut s nim na sex, niekedy mi aj vyhovuje, ze sa obchadzame aj po tejto stranke, niekedy mi pride ze zijeme kazdy svoj zivot a do toho vychovavame deti, samozrejma opustit ho nechcem, nie je zly ani nasilny, len zije pre seba, ale zas nam po inej stranke nic nechyba, nemusim sa starat financie, o nic., ani pre tento dovod ho opustit nechcem ☹ aj ked je to slaby dovod na vztah. Je smutne ze tolko rokov sme spolu zili a uzivali si a vsetko bolo super a par rokov stacilo na to aby sa nas vztah takmer uplne rozpadol. ani jeden z nas nevedel co prinesu do nasho zivota deti a rodinny zivot a az potom sme zistili ze sme uplne rozdielny, ja som sa v tom nasla a uspokojuje ma to, on sa v tom nenasiel a brzdi ho to a obmedzuje. Samozrejma zodpovedny je a myslim ze by od rodiny len tak neodisiel, ani by asi vyslovene druhu zenu nehladal, ale ruku do ohna uz za neho nedam, kedysi by som dala.

hefo
10. okt 2019

@mata0410 No a bol predtým iný (napríklad pred tým, ako ste mali deti), alebo nie? Lebo pokiaľ mal taký životný rytmus odjakživa (len ti to toľko nevadilo), tak to bude veľmi ťažké zmeniť, a aj to len vtedy, ak by sa sám rozhodol. Ak by si ho nasilu tlačila, tak sa len zasekne, že on predsa vie, ako čo má robiť (poznám sám na sebe).

klarik707
10. okt 2019

mozno sa dostal do takeho stereotypu a potrebuje sa trocha len rozhybat. no isto by som zacala od seba teda od teba. sprav nieco aj pre seba a ked budes stastnejsia a bude to vidiet aj on, tak mozno ho to nakopne

mata0410
10. okt 2019

@hefo kym sa nenarodila dcera ako tak mi pomahal. Teraz to uz ide dolu vodou. Uz som si vravela, ze si budem robit vsetko sama ci sa nakopne ale nezvladam doma upratovať a vlastne som tak demotivovana, ze obcas mi to je jedno len potom sa spamatam a mrzi ma ten neporiadok. Viem, zeby som to zvládla ale hovorim si pre koho? Ked jemu je to fuk. Teraz ma maly taku fazu všetko vytahovat a roznasat po byte. Ale posledne mesiace mam dobry pocit, ked si pomyslim, ze robim dobre pre seba a nie pre niekoho ineho.

zuzuxxxx
10. okt 2019

@zofka227 chlap potrebuje mať plne brucho a prázdne vajcia, 😁 skúste sa viac sexuálne zblížiť

fergiea
10. okt 2019

@mata0410 joj, ja napíšem čisto iba za mňa, že s takým by s už dávno nebola.. Neznie šla by som pri sebe chlapa, čo by bezcieľne cumel do počítača a podobne somariny a z toho by bol unavený. To je skôr ako ďalšie dieťa do počtu, veľký pubertiak na ktorého ešte musím dávať pozor, či sa vôbec vyspi 😳
Samozrejme nič v zlom.