Manžel odmieta jesť doma, preferuje objednávky
Sme manželia 4 roky a zrazu mi manžel nechce pomaly nič jesť, ani jedlá, ktoré mal predtým rád. Kuracie, čokoľvek okrem pŕs na to povie, že to je mastné. Prsia ak nie sú úplne čerstvé (sú zohriate) ohŕňa nosom, že mu to nechutí. Tofu, čo predtým jedával na kilá, že sa toho prejedol. Už neviem, čo s tým mám robiť. Keď mu mama doniesla polotovar parížsky šalát to zjedol hneď, párky, to zjedol hneď ale akonáhle je to nejaké varené jedlo mnou tak nie. Furt si chce objednávať jedlo. Neviem, čo si mám o tom myslieť.
@loliki neviem no, ja som písala svoj pohľad. Ja tiež nejedávam hocičo a úprimne? Špagety s morca-delou by som nejedla ani ja. Ak to niekomu chutí OK nech si dá, ale ak dospelý človek na to nemá chuť, tak nech si zoberie z chladničky niečo iné. A U nás sa vždy varilo pestro, to znamená, tže sa veľa jedál striedalo, aby si tam každý našiel to svoje. Takže ak niekomu niečo nechutilo, tak si našiel v chladničke náhradu a išlo sa ďalej. Tragédia sa z toho nerobila. Nie každý má všetko rád. Keď nemala dcéra na niečo chuť OK. Iné sa nevarilo, nakukla do chladničky a buď si vybrala alebo nakoniec zjedla to, čo sme mali všetci.