Manžel odo mňa odišiel
S manzelom som dva roky,nase manzelstvo bolo pekne,lubili sme sa,stale sme boli spolu,nikdy sme nechodili jeden bez druheho.obcas sme mali hadky ale ti behom jedneho dna preslo.milovali sme sa velmi.posledne dva tyzdne sme sa zacali velmi hadat kazdy den,on prisiel o robotu,nechceli ho vyplatit,bol nervozny,sklamany,podrazdeny.zacal ma odmietat,nechcel aby som mu pomohla,vzdialil sa odo mna.bolo to tazke,prestal mi davat najavo ze ma lubi,potrebuje,dva tyzdne boli strasne,krik,hadky.ked som sa ho vcera opytala ci sa chce rozist povedal ze nevie,tak som mu povedala ze je koniec,ja krava sprosta.dneska som prisla s prace domov a nasla som si list ze sa ho to velmi dotklo moje slova ze ho opustam.ze on stale stal pri mne.ze mi veril.ze ma lubi a ze odchadza,ze som si ho nevazila.aby som ho nehladala.a ze som zahodila nasu lasku...volala som mu pisala,nic ignoruje.zobral si aj veci.neviem kde siel on tu v meste nema nikoho.ja som chcela stat pri nom ale mi to nedovolil,ignoroval ma.nemozem bez neho zit,velmi ho milujem.
Ja som sa snazila nu pomoct,ale on bol nervozny,aj ked som prisla s prace snazila som sa byt ticho ale on si vzdy nieco nasiel preco by mohol zase na mna utocit a krical aj po synovy.mi sme mu nic nespravili aby si na nas vybyjal zlost.zivot su same problemy ale treba ich riesit a strata zameatnania neni koniec sveta,su horsie problemy
stale nic,neozval sa
@luciao2610
Nekdo Ti napsal, ze jsi udelala hlupost,,uz po dvou tydnech jsi vypustila slova o rozchodu... 😎
Casto vypoustime banality, protoze chceme slyset "opak"....zastavit toho druheho...
Ja v tom nevidim duvod odchodu, naopak, "vycuranost" partnera, ktery Te dohnal tato slova nechtene a ze stresu vypustit, aby se jich ON SAM chytil a tim padem dal VINU Tobe,,
Nezapominej, ze nejhorsi "partner SRAB" je ten, kdyz udela "z obeti VINIKA" a utece...
Zena je zvlaste naklonena v techto pripadech hledat v sobe same vinu..proto se casto chova ponizujicim zpusobem...skemra, prosi, ...je na kolenou... 😖
POSTAV SE..... 😉
@luciao2610 Velmi som zvedava, ako to u vas dopadne, ale co ti poviem...je paradne tvrdohlavy alebo hrdy ten Tvoj... ☹ Paci sa mi co teraz napisala @irriss , ale nechcem ti davat cervika do hlavy, ze je to mozno pravda, co pise. Ale pravdupovediac nezda sa mi, ze takto ten tvoj zutekal...dala si mu teraz asi 2 dni volna, ale ked sa este stale neozval, tak uz by som ho asi isla hladat a dala mu to paradne vyzrat a riadne ho sprdla (ak by som ho nasla), ze co si to vlastne dovoluje tolko dni sa neozvat a nechat vas s dietatom v neistote, ze co je s nim, ci je vobec zivy a zdravy...neviem no...pripadne aj pohrozila, ze to dopadne zle -nedobre, ked neprestane s tymto trucovanim...co ma 15? takto sa ma spravat dospely chlap? cele mi je tocudne, nehnevaj sa a ty mas boziu trpezlivost. Ja davam tiez mojmu myslim si dost volnosti,ale teda toto co robi Tvoj uz prekracuje aj moje hranice...normalne som sa rozculila aj za teba... 😠 😀
@luciao2610
Napadnul mne extrem, ale bohuzel z me osobvni zkusenosti vim, ze i kdyz by mnel byt "posledni" myslenkou, muze se stat skutecnosti...
Pokud o nem nemas zadne zpravy a nezdrzuje se v miste bydliste svych rodicu, zajdi na Policii... 😉 😔 🤐
Mas povinnost ohlaseni, i kdyz bude klasifikovana v 1, fazi jajo "dobrovolny odchod"...budou se tim zabyvat...Bohuzel zakon mu umozni nezverejnit misto, kde se nachazi, ale "alespon" budes vedet, ze je vporadku 😉
@irriss toto si úplne super napísala! vždy sa doprosujeme - ženy - chlapom!
Treba ho nechať tak, buď príde alebo nie. Všetko sa deje tak ako sa má diať!
Hlavu hore! Toto nie je koniec sveta, jeden chlap odišiel od ženy! a??????
Neponižovať sa, nevolať, neriešiť.
A ak sa vráti????? otvorí dvere????? No neviem, ako z filmu - dať mu zaucho medzi dverami / ak je žena doma /, kde v riti si bol? a hodiť sa mu okolo krku so slovami - toto mi už nikdy v živote neurob!!!! 😎 😉
@lalinko2010 😀 😀 😀
@lalinko2010
vytrhla jsi scenku snad z kazdeho Bestselleru 😀
Pisala mi jeho exmanzelka,maju dobry vztah,maju spolu dceru.povedal ze sa ma fajn ale nechcel povedat ze kde je
@luciao2610
Takze je u sve prvni zeny?
....
...
.... to se "m" stava... 😔 😔 😔 😔 🤐
no, tak ja som toho uz nakvakala, to by som bola sama uz hodne dlhoooooooo a vsetko je ok
@luciao2610 prosím????? to snáď nie! po dvoch rokoch manželstva, po dvoch týždňoch hádok zdupká k ex????? to mal v pláne alebo??????
wow, uteč, na toto už Bestseller nenapíšem.... došiel mi námet!
@lalinko2010, k ex??? bez komentara
@katka1981 no, napísala jej jeho exmanželka - .Pisala mi jeho exmanzelka,maju dobry vztah,maju spolu dceru.povedal ze sa ma fajn ale nechcel povedat ze kde je tak potom neviem.
je to čudné, že dva roky ok, potom dva týždne hádky a zrazu je asi u ex, ale srdcu nerozkážeš.
@lalinko2010, ved to, ked si s nou tak superrozumie, ze sa jej zdoveruje s takymi vecami, preco sa s nou rozviedol, preco s nou neostal? Chuda zena.
@katka1981 no prečo??? pleskla ho druhá puberta, prišiel na to, že prvá žena bola asi chápavejšia!
kočka nemá čo riešiť, nemá s ním dieťa, záväzky, neni sa nad čím pozastavovať. ale ťažko je to, keď človek miluje.
myslím si ak žena povie " tak je koniec" a ak o tú ženu stojí chlap tak sa bude snažiť si to vydiskutovať a podobne a nie zdupkať pri prvej príležitosti!
ale človek nevidí na druhú stranu, že čo hlave chlapa sa odohráva.
@lalinko2010, ale kludne moze byt za tym aj ina zena, nielen ta ex. Ale zena za tym zrejme bude.
@katka1981 možné je všetko! lebo takto sa nechová dospelý chlap, 40 ročný! 😠
KOčky NEJAKA PUBERTACKA ALEBO PUBERTAK SA TU NA VAS DOBRE BAVIIIIIIIIIII INAK. VED HNED Z PRISPEVKU MI TO BOLO JASNE. ALEBO SKUPINA PUBERTAKOV NA DRUHEJ STRANE ZA PC. 😀 😀 😀
@lucinenka001 a bavíme sa aj my, lebo keby sme sa nebavili, tak nereagujeme!
ja som len zvedavá ako to dopadne, ale tu väčšinou aj diskusia tak skončí, že sú len dohady a dotyčná sa už neozve!
@luciao2610 podla mojho nazoru,toto neurobi chlap,ktory miluje.proste chlapec si za dva roky manzelstva uvedomil kde chce byt,tam siel a situacia v tvojej rodine mu v tom dopomohla a vyhovovala,tak pri prvej prilezitosti sa zbalil a zdupkal 🙂 Je to smutne,ale aj takto to chodi v zivote.Muzi su zbabelci a niektori radsej zvalia vinu na zenu akoby mali celit problemom a povedali na rovinu ako to s nimi je.Mohol ti povedat,ze uz nechce byt s tebou a nie nechat ta v neistote.Nevycitaj si nic a zabudni uz na neho,teda aspom sa o to pokus.Ten moj takto zdupkal ku svojej mame a ked som sa postavila na svoje nohy(bolo to tazke,bo som ho lubila)som vlastne zistila,ze s takym chlapom nemam istotu nikdy a na co by mi taky chlap aj bol,ze?Hoci som ho milovala.Otazka znie,ci aj on mna.Tak si skus polozit rovnaku otazku 🙂 Prajem vela stastia do zivota a hlavne ti prajem,aby si stretla chlapa,ktory si ta zasluzi a bude si ta vazit a riesit problemy vo dvojici,lebo na to ti dvaja su 🙂
@katka1981 asi u ex nasiel to, co pri Tebe nie.......Tu už ostava len cakat, kedy a ci sa vobec vráti......A ak sa vrati, radim ti asi moc nekricat...
@svetluska82, heheh, len si ten prispevok adresovala nespravnej osobe.
Mamičky aha - kuk na S DEŤMI DO MESTA : https://www.facebook.com/pages/S-DEŤMI-do-mesta...
@katka1981 jaj prepac ......
@svetluska82, nic sa nestalo 🙂
Myslim, ze ked sa ukludnia emocie na oboch stranach, tak sa vrati. Obaja ste reagovali emotivne, on kvoli tej praci, ty lebo sa odmietal. Myslim, ze sa to vyriesi. Nesudim, chapem......zlozita situacia pre oboch.

@luciao2610 Velmi ma mrzi,co sa stalo, ale myslim si, ze si urobila hlupost. Ako si sa mohla po takej kratkej dobe (2 tyzdne) problemov opytat, ze ci sa chce rozist? To ta napadlo hned to najhorsie riesenie? Namiesto toho si sa ho mala opytat chces sa porozpravat? chces pomoct?...atd. Nezabudaj, ze chlapi su slabsi sako zeny. My sa vyplaceme a je pokoj. Oni vsetko drzia v sebe. Skus pockat kym vychladne a ozve sa sam. Dovtedy mozes len obvolavat znamich. Popripade sa skus pozriet na miesta kde spolu chodievate ci nie je tam. Drzim ti palce.