icon

Manžel opustil tehotnú manželku: Ako ďalej?

17. jún 2024

Dnes mi manžel povedal po 15 rokoch vzťahu a 10 rokoch manželstva, xy pokusov o dieťa prirodzene aj s pomocou reprodukčného centra že odchádza . Som v 38 týždni tehotenstva čakám chlapca a on sa vraj na to aby bol otcom necíti . Má 39 rokov, ja 35. Dieťa je z umelého oplodnenia na viacnásobne opakovaný pokus. Keď mi to hovoril , len som sedela a pozerala na neho , nevydala som ani slabiku . Zbalil sa a odišiel . Kde , neviem . Teraz mi večer od neho chodia sms ako rýchlo som sa ho vzdala , ani som sa ho nesnažila zadržať, neprosila som ho aby zostal , aspoň vidí že urobil dobre, že on pre mňa nič neznamená . To som ako čo mala robiť, plaziť sa s tým bruchom po kolenách a prosiť ho aby zostal alebo držať ho srdcervúce nariekať ? Nie, nie je mi to je jedno , srdce mi ide prasknúť , ale keď nechce byť otcom a teda zmenil svoje rozhodnutie z toho mať deti na radšej nemať deti alebo teda nestarať sa , naozaj je dobré ho prosiť aby zostal ? Volala som sestre, žije sama vo veľkom byte , zajtra sa balím a idem k nej . Ja som tak zaskočená že nie som schopná ani plakať , tak nejako som sa najedla , tak nejako osprchovala, telefon mi pípa ako diví , vypla som ho . Neodpovedala som mu na nič.

Strana
z14
zuzana9393
30. jún 2025

Pre mňa nepochopiteľné aj to, že stari rodičia si ho berú a otec ho ešte nevidel...veď určite mu o ňom rozprávajú. Musí to byť riadne tvrdohlavý človek. Podobné to mal aj môj muž. Tiež sa stretával so svojimi starými rodičmi a otca nepoznal. Ten odišiel do zahraničia, založil si tam rodinu a až po jeho smrti sa manželovi surodenci dozvedeli, že majú brata. Pre mňa nepochopiteľné.

stevvvka
30. jún 2025
@miskakyblik

Pamätám si tento príbeh sledovala som ho minulý rok so zatajeným dychom, bola som tiež tehotná a nedokázala som si predstaviť že by som take niečo zvládla a plakala som za teba že toto si nezaslúžis myslela som na teba aj po tom ako sa to asi skončilo a tak....
Musím ti povedať že to, s akou sebelaskou , láskou k bábätku, dôstojnosťou, pokojom ( ak to tak môžem nazvať) graciou si toto celé zvládla, je absolútne obdivuhodné a dychberuce, mala by si to učiť iné ženy, ktoré v sebe nevedia nájsť silu a ukončiť /odísť zo zleho vzťahu ,lebo si samé seba nevážia vo vzťahoch. Klobúk dole a mrzí ma , čo sa stalo sestre. Dúfam že na vás zhora bude dávať stále pozor a že už budeš mať aj s drobcekom iba šťastie a radosť, zaslúžite si to obaja... Veľmi veľmi ti držím v živote palce a ďakujem že si sem dala update ❤️🌷

Pridávam sa k @miskakyblik
Je obdivuhodné, s akým postojom to zvládaš. Držím ti prsty. Vďaka, že si sa ozvala.

Mrzí ma tvoja sestra.

maialeo
30. jún 2025
@aurinia

Poznam jednu osobu ktora prezila podobne pred porodom. Upla sa na dieta, ten chlap jej nemohol ublížiť pretoze vedela že tu pravu lasku si porodi.😊 A skutocne to tak je. Teš sa na toho malinkého hrdinu, nenechaj si tie krásne dva tyzdne do prichodu na svet pokazit. Čo bude s manželom čas ukaže. Muža do porodu blokni. Super že maš sestru a je ti ochotna pomoct. Maš v zivote velke štastie že možes priviesť na svet dietatko. Drzim palce. Daj nam po porode vediet ako si zvladla porod, aky je malinky. Ja nikdy nezabudnem na porod, na prve prebalovanie, kupanie, kočikovanie. Uži si to. Deti rychlo vyrastú.

@aurinia muza do porodu blokni 🙂 Kristova noho!!!!! Problemy sa neriesia blokovanim. Co je to nejaky kus handry, ze si ho nebude vsimat? Aj ten muz ma nejake pocity.

dm1
30. jún 2025
@maialeo

@aurinia muza do porodu blokni 🙂 Kristova noho!!!!! Problemy sa neriesia blokovanim. Co je to nejaky kus handry, ze si ho nebude vsimat? Aj ten muz ma nejake pocity.

@maialeo je to rok stary pribeh precitaj si len teraz co ma autorka aktualne nove :p. A po tom ako sa muz zachoval nema veru ziadne pocity ked syna este ani rok po narodeni nevidel :p

jakubrianka
30. jún 2025
@maialeo

@maialeo by ma veľmi zaujímalo, aké už len pocity môže mať tak bezcitný človek, navyše vlastný otec dieťaťa, ktorý opustí ženu dva týždne pred pôrodom. V jej najzraniteľnejšom období života, na hranici života a smrti, lebo pri takom pôrode sa môže hocičo zomlieť a nechá ju následne aj po pôrode trápiť sa samú. Poďme ho ľutovať a hovoriť o jeho pocitoch, lebo ublížil najbližším.

janezz
30. jún 2025
@maialeo

@maialeo no úžasné pocity má zrejme momentálne pri žabe 23r starý cap 39 teraz možno už aj 40r a ideme ho ľutovať či ako? Opustil ženu pred pôrodom, pritom sa snažili a robili spolu všetko pre to, aby mali drobca a nakoniec ho ešte ani nevidel. Chudák, poďme ho poľutovať a mať pochopenie pre to 🤦

luccija
30. jún 2025

Som rada, že si sa ozvala a, že máš plán a darí sa ti.Si silná žena❤️

maialeo
30. jún 2025
@dm1

@maialeo je to rok stary pribeh precitaj si len teraz co ma autorka aktualne nove :p. A po tom ako sa muz zachoval nema veru ziadne pocity ked syna este ani rok po narodeni nevidel :p

@dm1 je mi uplne jedno ci je pribeh stary rok alebo 5. Vyjadrila som sa k tomu, ze blokovanie situaciu neriesi.

maialeo
30. jún 2025
@janezz

@maialeo no úžasné pocity má zrejme momentálne pri žabe 23r starý cap 39 teraz možno už aj 40r a ideme ho ľutovať či ako? Opustil ženu pred pôrodom, pritom sa snažili a robili spolu všetko pre to, aby mali drobca a nakoniec ho ešte ani nevidel. Chudák, poďme ho poľutovať a mať pochopenie pre to 🤦

@janezz start cap? A ty sa v 39 nazves ako? Starou kravou? Skus mat uctu k veku, aj ty sa raz do toho veku dostanes.... mozno.

maialeo
30. jún 2025
@jakubrianka

@maialeo by ma veľmi zaujímalo, aké už len pocity môže mať tak bezcitný človek, navyše vlastný otec dieťaťa, ktorý opustí ženu dva týždne pred pôrodom. V jej najzraniteľnejšom období života, na hranici života a smrti, lebo pri takom pôrode sa môže hocičo zomlieť a nechá ju následne aj po pôrode trápiť sa samú. Poďme ho ľutovať a hovoriť o jeho pocitoch, lebo ublížil najbližším.

@jakubrianka na hranici zivota a smrti? No neuveritelne. Kazdy je v kazdej sekunde na hranici zivota a smrti.

mamina7070
30. jún 2025

dobre si spravila ze ides k sestre teraz potrebujes klud pokoj sustred sa na porod na dieta jeho ignoruj
ak bude treba nech s nim komunikuje sestra nie ty vezmi si ju k porodu
ries len prakticke veci nech podpise vyhlasenie o mene dietata nech nemas problem
drz sa mas dieta nikdy uz nebudes sama

mamina7070
30. jún 2025

sorry nevsimla som si datum ale zelam vela vela stastia v zivote

janezz
30. jún 2025
@maialeo

@janezz start cap? A ty sa v 39 nazves ako? Starou kravou? Skus mat uctu k veku, aj ty sa raz do toho veku dostanes.... mozno.

@maialeo nemám k tomu veku ďaleko, ale za to čo spravil manželke a v tej dobe ešte nenarodenému synovi si podľa mňa úctu nezaslúži. Ale každému sa všetko vráti, aj to ako sa teraz správa a že to ani neoľutoval podľa správania. A debata s tebou nemá zmysel, pretože to máš zrejme úplne inak nastavené ako ja, takže pekný zvyšok dňa a keď chceš, kľudne ho ľutuj aj sa zaujímaj o jeho city a pocity, budeš zrejme jediná ✌️

aurinia
30. jún 2025
@maialeo

@dm1 je mi uplne jedno ci je pribeh stary rok alebo 5. Vyjadrila som sa k tomu, ze blokovanie situaciu neriesi.

@maialeo ale označila si mna a ja nie som autorka a nemam s tym nic spolocne. Ale ako si napisala. Tebe je to jedno

sidicek
1. júl 2025
@maialeo

@maialeo ja som staršia a ano stary cap . Aká úcta k veku ? Tu si treba aj zaslúžiť a to tento pseudomuz nemá šancu.

januska20
1. júl 2025

Autorka, veľmi držím palce.. nech ste obaja zdraví a šťastní 🙂

naily
1. júl 2025

Veľa šťastia obom v živote prajem. ❤️Je mi ľúto straty tvojej sestry.

netti87
31. júl 2025

@anonym_autor Autorka,ako sa mate ?😊

7komorova
31. júl 2025

@anonym_autor boji sa asi tvojho porodu, len ti ja drzim palce a budes mat krasneho chlapceka. Tes sa na neho!

mimi3008
1. aug 2025
@7komorova

@anonym_autor boji sa asi tvojho porodu, len ti ja drzim palce a budes mat krasneho chlapceka. Tes sa na neho!

@7komorova Ma krasneho chlapca uz vyse roka

Strana
z14