Manžel pije, no na liečenie ísť nemôže
Zdravím, potrebovala by som poradiť, s manželom sme na začiatku vzťahu si život užívali aj po večeroch pili ... Potom sme začali spolu žiť u jeho rodičov no a začal viac piť ja som pila len aby nevypil celé fľaše sám čoho by bol schopný no pak som otěhotněla a já som přestala a slíbil že přestane aj on, no neprestal vraj zo stresu pretože mal toho veľa pracovné a tiež jeho rodičia nám dávali zabrať aj keď viac mne niez jemu ... Ok tak krátku chvíľu na to som otehotnela zase a bolo to horšie a horšie z alkoholom no však sme sa rozhodli posunúť sa ďalej išli sme pracovať mimo Slovenska a začali sme nový život že nebude už v strede tak nebude piť a však stále nič nezmenil sa po dvoch rokoch som čakal s ním 3 Mimi začiatok bol super nepil má úžasnú prácu ale začal zase ... Ano pije doma nechodí nikam ale já potrebujem jeho pomoc celý týždeň ho skoro ani nevidím sama sa stratám o deti o domácnosť on len zarába síce je to super peniaze treba a pije len cez víkend ale práve vtedy môžeme byť spolu ako rodina a k tomu by mohol pomôcť aj mne nek si odpočiniem ale nemôžem sa na neho spoľahnúť ... Pije veľa cez víkend a potom spí... A ja som stále sama s deťmi... Myslíte že som sebec keď chcem aby prestal úplne piť keďže nevie kedy dosť ? Myslíte že som sebec keď chcem chvíľku pre seba ? A na liečenie ísť nemôže jeho príjem je jediný a veľmi dobrý .... Čo mám robiť ? V strede už byť nemôže ... Nemá z čoho jediné keď pije a ja na neho kričím v tej chvíli je v strede ale ja iste viac .....
@lucka1623 ahoj, keď nechceš razantný krok ako liečenie, skús mu navrhnúť, že bude piť “iba” každý druhý víkend. A ten čo piť nebude, budete mat spoločný program - výlety a pod. Je možné, že sa vnútorne nestotožnil s tým, že máte 3 detičky a nevie si predstaviť ako s vami tráviť čas, tak radšej uteká do svojho alko sveta. Keď bude zvládať každý druhý týždeň, skúsila by som navrhnúť raz do mesiaca. Ak by to ale nezaberalo, tak potom liečenie.
Prajem veľa šťastia. Snáď bude mat dosť rozumu, kvôli deťom. 🍀
dvaja spitani sa stretli ako argument ja som pila aby on nevypil flasku :D :D to je moc....chudata decka
Toto neskonci dobre....

@annamalaga sme v zahranici a on to vladze stiahnut a sam ja nepijem ani pivo vobec nic nenavidim alkohol ... ja som mu vcera povedala ze ma poslednu sancu ak uvidim ze kupil alkohol okamzite ide na liecenie a ak nebude chciet porozpravam sa z jeho sefom ktory ho ma rad a urcite ho donuti .... a jeho rodicia nic netusia ... pre nu som zla zena ja tak ako od zaciatku a k svadbe ma v podstate donutili oni manzel ma normalne nikdy nepoziadal o ruku vsetko to bolo silene .. to som este chcela dodat vyssie .. samozrejme ho milujem ale v nasom, zivote toho bolo uz prilis vela a v mojom este viac takze opustit ho nechcem a nie kvoli peniazom