icon

Manžel písal nejakej žene, že s ňou chce prežiť víkend

michaltat
2. feb 2022

Kúpila som manželovi mobil. Prosil ma, aby som mu všetko nainštalovala a prehodila do nového. Pri messengeri som v archívoch objavila správu síce starú štyri roky ale bola tam.Pisal dotyčnej známej ze chce s nou prežiť víkend vraj nie som doma. Som z toho v šoku.

Strana
z2
yollanda
2. feb 2022

Jak sa poznám, urobila by som cirkus

michaltat
autor
2. feb 2022

@yollanda Začínam myslieť iba na deti a na seba. Stačilo...

yollanda
2. feb 2022

@michaltat stalo sa to dva krát?

mariejenka
2. feb 2022

@michaltat odvalilo by ma, prasiak. Uz je doma?
Povedlala by som mu,ze Pani z Prahy nebola prvá, ktorú namontoval, a to ze som sa dozvedela ešte o staršej skoro aferke,ma neskutočne sklamalo.

michaltat
autor
2. feb 2022

@yollanda áno dva krat

karolinakr
2. feb 2022

Prišlo tam ku"smilstvu" čo už narobiš

katkami123
2. feb 2022

No, zatiaľ máš čas kým je v praci aspoň predýchať prvotný šok. A inak ako otec je aký? Ale toto by sa aj mne tažko predychavalo. Ako sa poznám, mala by som problém vydržať, kým príde domov.

katkati
Autor odpoveď zmazal
michaltat
autor
2. feb 2022

@katkami123 samozrejme zapieral, že on si to nepamätá

judar
2. feb 2022

Urobila si chybu ze si nestiahla komplet archiv so spravami z jeho uctu za obdobie ja neviem napr 10r a neposlala sebe na email :D to by si mozno este len objavila komplet pikantnostne konverzacie nielen jednu spravu

karolinakr
2. feb 2022

Mala si sa ho spýtať:! čo si robil pred štyrmi rokmi v piatok o 16.32 ? tak je to neprijemne, ale teraz už s tým nič nespravíš

brembo
2. feb 2022

@karolinakr ked ja si nepamatám,čo bolo pred týždnom. Dnes som bol celý den v tom,že je Utorok,až večer som zistil,že Streda😀

ladycat2021
2. feb 2022

@brembo mne sa to stáva casto, ze neviem aky je den 😂

lenorky
3. feb 2022

@michaltat
nerob z toho drámu...bol alebo nebol nejaký víkend preč z domu?ak bol asi by som spozornela...ak nebol tak plany poplach...

nominativ
3. feb 2022

@brembo lenže pondelky, utorky, stredy zažívaš týždeň čo týždeň, nestíha sa v tom človek ani orientovať.

Žeby bol toto problém aj dotyčného? Ak by to bolo super výnimočné, tak by si to zrejme pamätal. Ak je to u neho bežné, tak jasné, že sa nejaká spred 4 rokov stratí.

brembo
3. feb 2022
0ria0
3. feb 2022

radšej si nepamätá, no tu proste mobil hovorí jasno a to proste zaprieť len tak nemôže. mňa by to teda sklamalo veľmi a neviem, či by som ho chcela ešte niekedy vidieť, keďže to zjavne nespravil po prvý krát

prabinka
3. feb 2022

@nominativ tak ale mne by napríklad vŕtalo hlavou, čo ak to spravil raz, či to neurobil aj znova. Proste to naštrbí ten vzťah nech si hovorí kto chce čo chce

katkami123
3. feb 2022

A ukázala si mu jasne tu správu, ktorú písal? Verím, ze potom by sa mu v hlave vyjasnilo.

kp7333
3. feb 2022

@michaltat len tolko: novy mobil daj do povodneho stavu, vsetko odinstaluj a predaj. a muzovi povedz, nech sa mu na mobil poskladaju tie fuchtle, ktorym vypisoval. snad mu to pomoze otvorit oci a zamysliet sa nad sebou.

warship
3. feb 2022

Damy chcete o tejto teme naozaj aj diskutovat alebo to necham tak a nebudem sa vyjadrovat ? Zatial to tu je klasicke zenske forum o tom aki su chlapi hnusni a treba do nich ist aby si uvedomili aki su.

liliana8
23. apr 2024

@michaltat ahoj, ako to u vas s odstupom casu dopadlo?

Strana
z2