Manžel písal nejakej žene, že s ňou chce prežiť víkend
Kúpila som manželovi mobil. Prosil ma, aby som mu všetko nainštalovala a prehodila do nového. Pri messengeri som v archívoch objavila správu síce starú štyri roky ale bola tam.Pisal dotyčnej známej ze chce s nou prežiť víkend vraj nie som doma. Som z toho v šoku.
@michaltat odvalilo by ma, prasiak. Uz je doma?
Povedlala by som mu,ze Pani z Prahy nebola prvá, ktorú namontoval, a to ze som sa dozvedela ešte o staršej skoro aferke,ma neskutočne sklamalo.
Prišlo tam ku"smilstvu" čo už narobiš
No, zatiaľ máš čas kým je v praci aspoň predýchať prvotný šok. A inak ako otec je aký? Ale toto by sa aj mne tažko predychavalo. Ako sa poznám, mala by som problém vydržať, kým príde domov.
@katkami123 samozrejme zapieral, že on si to nepamätá
Urobila si chybu ze si nestiahla komplet archiv so spravami z jeho uctu za obdobie ja neviem napr 10r a neposlala sebe na email :D to by si mozno este len objavila komplet pikantnostne konverzacie nielen jednu spravu
Mala si sa ho spýtať:! čo si robil pred štyrmi rokmi v piatok o 16.32 ? tak je to neprijemne, ale teraz už s tým nič nespravíš
@karolinakr ked ja si nepamatám,čo bolo pred týždnom. Dnes som bol celý den v tom,že je Utorok,až večer som zistil,že Streda😀
@brembo mne sa to stáva casto, ze neviem aky je den 😂
@ladycat2021 😅
radšej si nepamätá, no tu proste mobil hovorí jasno a to proste zaprieť len tak nemôže. mňa by to teda sklamalo veľmi a neviem, či by som ho chcela ešte niekedy vidieť, keďže to zjavne nespravil po prvý krát
A ukázala si mu jasne tu správu, ktorú písal? Verím, ze potom by sa mu v hlave vyjasnilo.
Damy chcete o tejto teme naozaj aj diskutovat alebo to necham tak a nebudem sa vyjadrovat ? Zatial to tu je klasicke zenske forum o tom aki su chlapi hnusni a treba do nich ist aby si uvedomili aki su.

Jak sa poznám, urobila by som cirkus