Manžel písal nejakej žene, že s ňou chce prežiť víkend
Kúpila som manželovi mobil. Prosil ma, aby som mu všetko nainštalovala a prehodila do nového. Pri messengeri som v archívoch objavila správu síce starú štyri roky ale bola tam.Pisal dotyčnej známej ze chce s nou prežiť víkend vraj nie som doma. Som z toho v šoku.
@michaltat odvalilo by ma, prasiak. Uz je doma?
Povedlala by som mu,ze Pani z Prahy nebola prvá, ktorú namontoval, a to ze som sa dozvedela ešte o staršej skoro aferke,ma neskutočne sklamalo.
No, zatiaľ máš čas kým je v praci aspoň predýchať prvotný šok. A inak ako otec je aký? Ale toto by sa aj mne tažko predychavalo. Ako sa poznám, mala by som problém vydržať, kým príde domov.
Urobila si chybu ze si nestiahla komplet archiv so spravami z jeho uctu za obdobie ja neviem napr 10r a neposlala sebe na email :D to by si mozno este len objavila komplet pikantnostne konverzacie nielen jednu spravu
Mala si sa ho spýtať:! čo si robil pred štyrmi rokmi v piatok o 16.32 ? tak je to neprijemne, ale teraz už s tým nič nespravíš
@karolinakr ked ja si nepamatám,čo bolo pred týždnom. Dnes som bol celý den v tom,že je Utorok,až večer som zistil,že Streda😀
radšej si nepamätá, no tu proste mobil hovorí jasno a to proste zaprieť len tak nemôže. mňa by to teda sklamalo veľmi a neviem, či by som ho chcela ešte niekedy vidieť, keďže to zjavne nespravil po prvý krát
A ukázala si mu jasne tu správu, ktorú písal? Verím, ze potom by sa mu v hlave vyjasnilo.
Damy chcete o tejto teme naozaj aj diskutovat alebo to necham tak a nebudem sa vyjadrovat ? Zatial to tu je klasicke zenske forum o tom aki su chlapi hnusni a treba do nich ist aby si uvedomili aki su.

Jak sa poznám, urobila by som cirkus