Manžel s epilepsiou.
Čafte. Ktorej bi vadilo keby má manžela s epilepsiou. 😕
choroba ako kazda ina,nikdy neviem kto, na co ochorieme.Neslubuje sa v zdravi aj v chorobe?
@maca1984 ale choroba ma zasiahla keď robila napriek. Stres s toho čo ma čaká doma. Až to doviedlo ku chorobe. "Epilepsii"
ok,ale tvoja otazka znela "ktorej by vadilo keby manzel ma epilepsiu"..moja odpoved je,mne by to nevadilo.Zvykli by sme si vsetci.
Nevadilo dá sa to pekne pod kontrolu pri užívaní liekov teda záleží aj od druh epilepsie a aké čase si záchvaty ale dokazala by stým zit
@maca1984 len teraz sa snažim si najsť a potom čo im to poviem tak sa otočia chrbtom.
@alexandra1509 len počas spanku som mával ale pri liečení sa je všetko ok
Vieš niektoré sa boja nakoľko to môže byť dedicne.
Ale taká ti za to nestojí práva ťa budem rada ak s chorobou
@alexandra1509 tak ked sa lieky nastavia potom človek funguje. ja si myslím že ked som to nemal dedične ale z jej chovania tak by sa to nemalo prejavit u deti ako u mna
@maca1984 tak ja sa neprosíkam ale človeku to zle padne ked cloveka ponížia.
nemozes vediet naisto, ze to mas zo stresov...ktore ti sposobila manzelka... a preto ju za to nemozes vinit... Aj ked sa hadate.... Musis sa liecit, snad bude manzelka pri tebe stat v dobrom aj zlom... Da sa s tym zit...
Epilepsie sa môže prejaviť az v dospelosti ona tam uz vtele bola no tým stresom sa spustila
A raz ju máš v tele tak je tam určite percento že to budú mať aj tvoje deti
@alexandra1509 u detí to môže byť ale zalezi akých ľudí bude mat okolo seba. Dúfam ze nebude mat.
@sarianna sa liečim a všetko je ok. Už nebude lebo sme sa rozišli.
@alexandra1509 ja viem. len ma zaujímalo či by ste vedeli opustit manzela za tu chorobu keby ste vedeli že kvôli Vám sa to stalo
To chceš aby pri tebe bola kvôli výčitkám a ľútosti?
Ak nechce nebude s tebou a ty ju nedonutis nijako ...
Nerieš a hlavne sa nelutuj a nič jej nevyčítaj. Možno to tak malo byt a teba čaká šťastie s inou.
Po každej búrke vyjde slnko 😊
To asi každý, ale fakt netreba sa opúšťať i keď preboliet to musí. Chce to cas
@chocolatte1 tak to mi už viacej ludi povedalo. len každy od ktorých to počujem este takou skusenostou nepresly
Tak ti to hovorím ja a prešla som si tým i keď trochu v inej podobe. A dnes ďakujem Bohu za to 😊
@chocolatte1 tak to je iné keď si zažila take niečo. dúfam že to slnko už vyjde aj u mňa

takéto veci sa riešia pred sobášom a nie už v manželstve...😉
poznať zdravotný stav nastavajuceho je nutnosť...