icon

Manžel sa mi vyhráža, že ak sa k nemu nevrátim, zoberie mi dcérku

18. jan 2020

Zdravim zienky..dlhsie som tu nebola je to uz pol roka co som sa odstahovala od manzela kedze sa mi priznal ze mi bol opakovane neverny. Uz som podala ja ziadost o rozvod ale pojednavanie ešte nebolo stanovene..Mame spolu trojrocnu dcerku s ktorou som sa odstahovala naspat k mojim rodicom do 50 km vzdialeneho mesta..manzel vsak moje odstahovanie a ziadost o rozvod znasa velmi zle neustale mi dava najavo ze ho to vsetko mrzi ze sa rozvadzat nechce sype si popol na hlavu ale ja mu uz nedokazem verit..odisla som od neho po jednom incidente kedy sa ma pokusil znasilnit ked som ho od seba po dlhsom boji odstrcila obliekol sa a vykrical mi ze sa nemam divit ze ma ine zeny..ja pravdaze sme spolu dlhsie nespavali ale to bolo tym ze som mala zdravotne problemy a dokonca som musela ist aj na operaciu..lenze on uz po 2 tyzdoch od operacie chcel odomna sex pritom ešte aj lekar mu povedal ze aspon mesiac dva nesmiem mat pohlavny styk..tymto sa manzel obhajoval ze mi bol preto neverny lebo hladal inde to co nedostaval uz dlhsie doma..mna to velmi ponizilo s placom som vtedy zbalila seba aj malu a odisla som..no a teraz sa mi manzel vyhraza ze sa mam k nemu vratit inak spravi vsetko preto aby dostal malu do starostlivosti on a zakaze mi s nou styk..ja bez dcerky zit nedokazem ona je stred mojho vesmiru okrem jej a rodicov nemam nikoho..manzel ma dobru pracu kde slusne zarobi a jeho rodicia hlavne teda otec ktory je vysokoskolsky profesor ma znamosti na vyssich miestach a tym sa mi manzel vyhraza..ja som na rodicovskom teraz v marci mi konci praca sa mi rysuje ale aj tak sa bojim..dokonca mi dal manzel ultimatum ze mam stiahnut ziadost a do leta sa nastahovat naspat inak to olutujem ..velmi sa bojim ani v noci neviem spat ze sa mu podari zobrat mi dieta..svokrovci sa mi zatial nevyhrazali nicim ale dali mi jasne najavoo ze stoja na jeho strane a ze vnucku chcu mat pri sebe..moji rodicia su mi oporou..konzultovala som to uz aj s parvnickou ta mi povedala ze je mala sanca ze by dieta zverili jemu ze na mna nema co našiť ani co pouzit proti mne.ale aj tak sa bojim..manzel zacina byt velmi sebavedomy a verit si ze mu dceru zveria

Strana
z3
marca12
18. jan 2020

Zacni ho nahravat,nech mas nejaky dokaz. Viem,co prezivas,mame podobneho manipulanta v rodine a zijeme v strachu. Nas je navyse nebezpecny a tiez ma vplyv na roznych miestach,ale zatial sa mu nepodarilo odtrhnut deti od matky. Ale najhorsia je manipulacia deti,ze im klame a vymysla si a s tym sa neda bojovat. Snaz sa byt v kludr,nedaj sa strhnut vyhrazkami. On uz nevie ako tak sa ti vyhraza. To,ze zaraba viac nie je kriterium sudu na pridelenie deti .

marca12
18. jan 2020

@paslucotuj presne tak v zdravi aj chorobe... Ja mam znamu,ktora ked mal muz skolenie par dni mimo domova,cestovala za nim,aby si vrzol. Pytala som sa jej,preco to robi,tak ze on bez sexu nevydrzi a podviedol by ju.... Chore zmyslanie. Dokonca poznam chlapa,ktory vyzadoval sex ihned po prichode zeny z porodnice a paradox o par rokov mala tato zena operaciu a po takej operacii min. mesiac,dva nemoze zena sexovat a ten hajzel pri rozvode uviedol,ze mal milenky,lebo ho odmietala. Ale on mal milenky cele roky predtym a ludia verili jeho klamstvam. Niektori chlapi su chuji

retatka
18. jan 2020

@marca12 Další hajzel čo pri prvom probleme zdravotnom,podvedie.Takeho treba nechať ist kade ľahšie .Skor ci neskôr by podviedol ,v krízovej situácii sa ukáže charakter človeka .Horsie ako zvieratá..

juliet86
18. jan 2020

pomocobetiam.sk to co robi je vydieranie. obrat sa uz teraz na napr aliancia zien slovenska. drzim ti palce. a uprimne! on je debil a chmulo. my nemamae teraz skrz tehotenstvo sex dlho. a co? sex nie je pravom a najma okrem pokusu o znasilnenie islo aj o pokus o ublizenie na zdravi kedze si mala zakaz od lekara. debil. extremne ma irituju takyto chlapi. mam kamosku co sa neubranila manzelovi... hrozne. doteraz ma tazke depresie....

cacianka
18. jan 2020

Nedavaj mu najavo ze sa bojis ako ti vezme dcerku.su to vyhrazky jeho zraneneho ega.aj keby ti v zadku stiskalo tak mu veľmi na urovni povedz ze nech nemachruje známostami ze aj vy mate svoje a neschvális sa a hin sa ukaze !moj tiez traposil tak som mu hrozivo zakričala nech sa so mnou netaha za prsty ze ani netusi aku mafiu poznam (leda z TV 😇😅). Ty len spomen ze si konzultovala si strykom sudcom krajskeho súdu, ze bratranec ma konexie na prokurature a pod.
A tie poznamky ze si na vine lebo si mu neroztiahla nohy pri vsetkych zdravotnych problemoch tak neguj, lebo to len chora hlava vypoti. Partneri musia respektovat svoj zdr.stav a ine rodinne okolnosti ktore znižujú intezitu sexu
Drz sa a bud silná

kittykat22
19. jan 2020

Nemyslim aby si ho schvalne ohovarala, ale napadlo ma, ci si nahodou nemala dlhsiu dobu na ociach ruzove okuliare. Je pre mna tazko uveritelne, ze 6.5 roka sa muz sprava ako milius a zrazu otoci a chova sa ako totalny pako. A to nemyslim ten cas po odchode - ale to predtym. Pokus sa ziskat spravy alebo nahraj tel. rozhovor ktory mozes v pripade potreby ukazat na sude. Dohodni si stretnutie s pravnickou, a spytaj sa co vsetko ti pomoze ziskat do vyhradnej starostlivosti dieta. Ak z toho mas blby pocit, tak si pripomen, ze ten je schopny ti vziat dieta bez mihnutia oka. Vela stastia ❤️

ktochytavzite
19. jan 2020

A nemozte to napravit?Ked mas takeho,naruziveho muza su aj ine prakriky,tak pol roka naruzivemu muzovi bez sexu je dlho asi.Vies zasa ak je sobry otec a mala ho ma rada ,nvm podla mna deti z rozvedenych rodin trpia najviacej.A tie milenky,no nvm mozno by som vedela prehliadnut kedze to bolo take ze z nudze cnost. A urobila si aj ty chybu ked si nanho nemala cas.Je ine mu kt bez toho bude bez problemov a nadrzany,kt to musi mat kazdy den,tak by som ho asi inak skusila uspokojit aby bolo vsetko ok.Lebo by mi to nestalo za rozpad manzelstva,predtym ste ako zili??ok alebo sa s nim nedalo?A ozaj deti tym najviac trpia.Skuste este tu poradnu najskor.

kittykat22
19. jan 2020

@ktochytavzite 😲 nemyslis vazne. Ponizovanie, vydieranie, pokus o znasilnenie, zosmiesnovanie, vyhrazanie, citove vydieranie a ty napises ze ju naruzivo miluje a mozno je to tym, ze mu nedala, a je to tak trochu jej chyba? 😲😲😲

stela01
19. jan 2020

@kittykat22 mysli . 🤦🏼‍♀️

eliska13
19. jan 2020

@ktochytavzite ja normalne žasnem čo čítam.Tak ona sa má vrátiť skúsiť poradňu, lebo deti z rozvedenych rodín trpia a on?hneď pri prvej príležitosti ušiel nie za jednou, ale viacerými.Spraval sa násilnícky....mne sa rozum zastavuje z niektorých rad to žena je naozaj povinná vyhovieť mužovi v každodennom sexe a sypať si popol na hlavu a kajať sa, že je chorá, unavená čokoľvek. To, čo na tých chlapoch vidíte, že "musi"mať sex, lebo utečie za druhou a teda obetujem sa.
Autorka útočí na teba tým, čím Ťa vie najviac zranit je to pochopiteľné.Dieta Ti nezoberie a v tom veku je aj striedavka veľmi diskutabilna.Co najmenej s ním komunikuj nedaj sa zastrašovať tvrd si svoje, že rozhodne súd a pod... Skúša skúša vydiera manipuluje ešte toho bude veľa pokým bude kľud.Niektori to skúšajú aj po rozvode dlho, že ty za to môžeš....zničila si rodinu a pod....
Či je jeho rodina na tvojej či jeho strane nerieš....nie je dôvod Ti dieťa zobrať.Taketo osobnostné črty sa väčšinou prejavia pri velkom strese všelijaké manipulatorske, psychopaticke sklony
.

moonlight1210
19. jan 2020

@kittykat22 deti z rodin, kde navonok na navsteve su perfektna rodina a “urobim aj tebe kavu, zlatko?” a doma dusno, vycitky, ponizovanie, hadky, su na tom ovela horsie.
Oni si totiz myslia, ze by im nikto neuveril, co sa doma robi a nemaju sa komu ani zverit.

mogaa
19. jan 2020

V 3.rokoch striedavka plne v pohode - dieťa nie je už tak malé a rodičov má dvoch - nielen matku....veď už je to vek kedy dieťa vydrží celý deň v škôlke s učiteľkami.A tiež sa stotožnujem s názorom, že normálny chlap ak je pol roka bez sexu si to začne niekde vynahrádzať....nie každého chlapa baví samého sa uspokojovať....takže ano sčasti môže za situáciu že si našiel partner milenku aj autorka...ona píše že po pôrode zo začiatku styk mávali aj 2x do týždna , lebo veď aj ona má svoje potreby.....no aj on má svoje potreby, tak ich riešil ako vedel...to ho síce neospravedlňuje že mal milenky, ale dá sa to pochopiť prečo ich mal....čo nemal doma, hladal inde

kittykat22
19. jan 2020

@mogaa to co si napisala je smutne. Vztah je dlhodoba zalezitost, a su v nom obdobia, kedy sa potreby partnera nedaju uspokojovat podla jeho predstav. Niesme zvieratka, ktore ked nedostanu doma po com tuzia, tak letia k susedom. S velkou paradou ponizovania, urazania, vyhrazok a vydierania. Ked jedneho dna ochories, tak si na tuto diskusiu spomen. A pekne zostan ticho a usmievaj sa ked tvoj manzel pojde za inou - pretoze to je normalne - ako si to napisala. Ved si za to budes moct sama.

mogaa
19. jan 2020

@kittykat22 nenapísala som že je to normálne, ale že sa to dá pochopiť a to je rozdiel....Autorka nemá rakovinu ani neumiera, v bežnom živote normálne funguje....sama písala že už keď mala bolesti s mužom spávala 2x do týždňa lebo mala aj ona svoje potreby(on chcel denne) ....potom ho nechala bez sexu pol roka, sú aj iné možnosti ako klasický pohlavný styk....nehovorím že ho mala denne vyfajčiť alebo uspokojovať rukou ale občas mohla aj ona prejaviť snahu....o žiadnej vážnej chorobe nepísala, len že mala bolesti (aj to pravdepodobne len pri styku) a o pol roka jej zobrali vaječník....ak by mala rakovinu alebo naozaj vážne ochorenie tak by bola situácia samozrejme iná.....

ktochytavzite
19. jan 2020

@eliska13 tak brala si naruziveho chlapa,co cakala?Su ai ine sposoby.A nepise ze oredtym sa mali zle,suvisi to s tym ze si neplnila manzelske povinosti. Ako ja niesom ani na stranke toho chlapa ale ked nechcem casto sex,nevezmem si naruzivca predsa. Pise ze otej je dobry,takze koniec koncov tym len deti budu trpiet,kto iny,?

paslucotuj
19. jan 2020

Sliepočky tu dávaju za vinu žene, že nechcela šukať s manželom každý deň, keď mala bolesti, takže si chudáčik musel vrznúť inde. Ste obyčajné neempatické zmije.

ktochytavzite
19. jan 2020

@paslucotuj nik nepise kazdy den,ale z vasu,na cas sa mohla premoct tiez a skusit to aj inak,ci ma aj ruky chore?A ked nevhcem sex kazdy sen,neberem si za muza naruzivca,su aj muzi,kt nevadi sexovat aj mesiac,tak co si takeho nehladala??

domca44
Autor odpoveď zmazal
autor
19. jan 2020

@ktochytavzite ale ja som pisala ze sme mali sexualny zivot..ze potom ako som sa dala po operacii ako tak dokopy ..ale nebolo to tak casto ako si panko zelal a to tu omielam stale dookola

paslucotuj
19. jan 2020

@ktochytavzite Si ten tvoj koment rozoberiem.
"nik nepise kazdy den" - to je klamstvo, sama jeho manželka napísala, že to chce každý deň odkedy začala mať problémy.

"na cas sa mohla premoct tiez a skusit to aj inak,ci ma aj ruky chore" - Toto povedať je z tvojej strany tiež podpichovačné, keďže sa manželka v tejto diskusii vyjadrila, že spala s ním 2x do týždňa napriek problémom. Ale on chcel denne.

"A ked nevhcem sex kazdy sen,neberem si za muza naruzivca,su aj muzi,kt nevadi sexovat aj mesiac,tak co si takeho nehladala" - Manželka tu ďalej napísala, že keď si ho brala, tak to nechcel každý deň, toto jeho sexuálne obrodenie prišlo až keď mala problémy.

Takže neviem, čo týmito podrývačnými komentármi sleduješ, lebo akurát tu kopeš do ženy, ktorú vlastný manžel znásilnil.

autor
19. jan 2020

ono by stacilo len riadne citat co pisem..

mogaa
19. jan 2020

@paslucotuj sliepočky nedávajú vinu žene, nauč sa čítať.....ale myslieť si, že chlap čo má dennú potrebu sexu bude bez sexu pol roka alebo sa bude ukájať pol roka sám je naivné.....

autor
19. jan 2020

to uz je jedno mne teraz ide len o dceru..uz na jeho potreby kaslem..aj tak nemam v plane sa k nemu vratit a ešte s nim nieco riesit..

paslucotuj
19. jan 2020

@mogaa Chudáčik sa musí vyliať do najbližšej vagíny, lebo jeho manželka mu nedá viac kvôli zdravotnému stavu ako 2x za týžďen. Chcieť, aby nezahýbal v tomto stave nie je naivita, ale ľudskosť. A tá chýba aj sliepočkám tu v diskusii.

mogaa
19. jan 2020

@paslucotuj no a niektoré naivky si naopak myslia že je ok ak ich muž je pol roka bez sexu...šak má zdravé ruky

paslucotuj
19. jan 2020

@mogaa Nemať sex pol roka kvôli zdravotnému stavu manželky ho nezabije. Vyžadovať sex každý deň po žene po ťažkom pôrode s roztrhanými väzmi vo vagíne a odobratým vaječníkom reálne dokáže zabiť ju.
Teraz jeho nátlak na guliach neznie tak závažne.

katkati
19. jan 2020

@mogaa Na nedostatok sexu ešte nikto nezomrel. A ísť do vzťahu s tým, že automaticky budem mať každý deň sex alebo nejakú náhradu za sex je nezrelé až choré. Každý človek má rôzne chute a túžby, ale to vôbec neznámena, že si ich každý deň aj dopraje. Kvôli rôznym okolnostiam to proste nejde.

ktochytavzite
20. jan 2020

No tak to otm ozaj debil,

voskovka
20. jan 2020

Neda mi nereagovat....ja tiez kolkokrat az taku chut nemam ale manzel mi ju spravi vzdy,u nas je sex aj 2x aj 3x za den.ale zas je pravda ze chodi na tyzdnovky a po tom tyzdni sa nemozme nabazit seba.neviem si predstavit ze by som mu povedalla ze nechcem a chod za...alebo si ho vy... sam...Manzelstvo nie je len o tom peknom,je to aj kus o pokore a vzajomnom odovzdani sa.to keby nebol sex,tak by sme dopadli ako vy.Uznaj chlapi su v tomto iní ako my zeny a narodenim dietata sa to nesmie zmenit,stale musis chlapovi davat najavo ze on nado vsetko(ak tak nie je) ale oni to potrebuju pocuvat atd.Osobne by som s nim sadla,citim ze ho mas rada aj tak,vydiskutovala alebo isla za mediatorkou a mali by ste sa otvorene porozpravat.nie utocit na seba a co sa tyka starostlivosti,to aj moj ex skusal a to som ani robotu nemala starala som sa o malinku na rodicaku a nedostal by ju,sudkyna otvorene povedala.takze skus najjskor ako clovek sa s nim porozpravat v klude,bez malej.na rozpade manzelstva vzdy maju chybu dvaja a to je dolezite si vediet priznat.drzim prsty.

Strana
z3