icon

Manžel si píše s inými a tvrdí, že ma miluje

ezelka
5. jan 2013

Mám problém, ktorý neviem proste vstrebať. Už druhý krát som prišla na to, že môj muž cez net "oblbuje" ženy. Keď som na to prišla prvý krát ostala som hotová, hneď sa ospravedlňoval a vysvetlil to tým, že si len chcel dokázať že je aj pre iné ženy príťažlivý a že o neho majú záujem. Ukončil všetko, vymazal kontakt dotyčnej, nepíšu si, ani nevolajú, ani nič. No a včera som našla inú žubrienku, ktorá mu "hladká ego" cez písmenka. Zasa sa obhajuje tým istým, že on to robí len z nudy (nakoľko pracuje v zahraničí) keďže je bez nás. Stále vraj miluje mňa a deti a nikdy by so žiadnou nešiel do postele, len ju proste zbalamutí a potom ustúpi, keď vidí, že je "namotaná"....Baby, je to normálne??? Ja už tomu nerozumiem. On sám sa nazýva narcisom a tvrdí, že sa len zabáva a že so žiadnou ženou by nikdy nič nemal, lebo má mňa..Potom načo si utvrdzuje u iných že je sexy, že dobre vyzerá, že je inteligentný a blá, blá.....

sorciera24
7. jan 2013

@mamina1982 myslim si o tom to, ze ste na tom dost zle, ekd citas muzovi postu...to znamena, ze mu neveris...... co to je potom za vztah bez dovery? 😕 nehnevaj sa, z toho co si popisala, envidim nic zle....mozno je to fakt stara znama, s kt. chce ist pokecat na tu kofolu a ona s nim.....a ak by aj padol kompliment....a co?.....kludne, ked mi povie stary kamos, ze na fotke napr. dobre vyzeram...a ?......ved je to len kompliment.....boze zeny, vy same si robite problemy tam, kde nemusite....a vies, preco ti to mozno nepovie? lebo sa boji tvojej reakcie, ze ho sfuknes...!....uz to, ako reagujes na toto, to predznamenava....ale sorry, v prvom rade si vyries to, preco mu kukas do posty!

ezelka
autor
7. jan 2013

@mamina1982 no doverne poznam to o com pises a tiez viem presne ako sa citis. Ja by som mozno nerobila paniku, prakticky som ani nerobila paniku kym slo ozaj o nevinne pisanie, no ked to uz zaslo priliz daleko k vyjadrovaniu tuzob a neviem coho, vtedy som vysla s pravdou von a hodila mu do ksichtu vsetko co viem a vsetko co on pisal.....No a dopadlo to tak ako to dopadlo, prave preto je tu tato diskusia....Este pockaj, aby si to zbytocne nezvelicovala, ak tam ozaj nic nie je....No ale povedat ti o tom mohol ked je taky uprimny.... 😖

boody111
7. jan 2013

@maruska24 .... jeden z mála rozumných diskusných príspevkov. Plne súhlasím, lebo s tým mám svoju"skúsenosť" s partnerkou.Klamstvo, výhovorky, neprimeraný a ničím nepodložený nárast sebavedomia a príčina? Facebook!!!!!!!

sorciera24
7. jan 2013

@boody111 pricinou nie je Facebook, ale ludia... 😉 ti su predsa zodpovedni za svoje konanie!

miskakyska
7. jan 2013

@mamina1982 ty si riadny rys ostrovid 😉 stíhaš sledovať obidve témy?

miskakyska
7. jan 2013

....nová téma pribudla..manžel nejaví záujem o sex,ale tvrdí,že má miluje..samozrejme nová registrácia 😖 ooch,že toto niekoho baví 🙄 @mamina1982ale tri témy už nebudeš stíhať 😉

boody111
7. jan 2013

@ezelka ...je to stránka idiotov a to mu povedz.Bud nech sa venuje rodine,deťom,niečo zmysluplné robí, alebo nech si zbalí svoj počítač a ide.....

miskakyska
7. jan 2013

@boody111 sa mýliš..na FB sú aj iné zaujímavosti,okrem flirtovania...to môžež povedať rovno,že cely idiotsky net 😠 prečo práve FB 😖

janinkaza
7. jan 2013

@sorciera24
musím zareagovať na Tvoj príspevok, ktorý si napísala dnes 15:34 hod :

...pokiaľ som sama nezažila, tiež som hovorila, že ako môže niekto s nikym žiť/fungovať, keď mu nedôveruje... čo je to za vzťah, keď partner partnera kontroluje atď...od vtedy ako som sama zažila, som na podobné, doslova radikálne vyhlásenia, opatrnejšia...naozaj Ti želám , aby si nazažila nič podobné ...pozdravujem a veľa šťastia...

sorciera24
8. jan 2013

@janinkaza uz som ti pisala IP, ak sa niekto utiekne k niecomu takemu, tak mu doma nieco chyba!.....stale si myslim, ci je to nevera, ci kompenzacia niecoho.....vzdy su na vine obaja (podla mna)........nielen ten hajzel, co si halda znamost, ale asi aj ta zena, kt. mu neposkytla ci uz nieco citove, ci fyzicke......a ked dvaja spolu uprimne komunikuju, k niecomu takemu nemoze dojst, elbo ennastane pproblem...tym padom si mozu doverovat 😉

sirinka
8. jan 2013

Tak ked este niekto bude tvrdit, ze tajne IP s mladymi zabkami na pokeci su v pohode a neskodne a ze to iba tym ubohym zenacom dviha sebavedomie.... Tak nech si predstavia tito fesai, ze mozno v tej chvily ich mladucka dcera tam vesia svoje fotky a tiez jej oblbuje hlavu nejaky skuseny, frustrovany zenac... Pripadne ich synatora, co mu este ani fuzy nezacali rast zauca do tajov nejaka kvalitna dama v rokoch....
http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/krimi-a-nehody...

ruza32
10. jan 2013

@mamina1982 Skus sa s nim porozprávat o tom a zdôraznit, že ako si rada že ho maš, a že dufaš že ta nesklame a že mu veríš a nenájde si nejaku bokovku kvoli tomu že už si vo vysokom štádiu tehotenstva, nech bude trpezlivy..atd. Nech sa mu to vryje do hlavy a ked bude chciet niečo nekalé urobit , spomenie si na to...chlapi su iný ako my, treba ich niekedy nasmerovat správnym smerom, lebo oni su taky jednoduchy 🙂 A to čo si našla mu nehovor...
To je moj nazor, ja by som to urobila takto.

paris3
1. feb 2013

ja osobne neverim tym oblbovackam muzov, ktori tvrdia, ze si s tymi babami len pisu atd... ked to raz chlap robi, tak nema zabrany ani sexovat s niekym inym. a v tomto svete, zial, chlapi ani nemusia velmi hladat prilezitosti...

misaha
2. feb 2013

no .on si možno naozaj iba pise a som ziadnov sa nestretol ...ale možno raz pride jedna ktora zamota hlavu jemu a nie opačne..to už bude problem..takže ked v tom bude pokračovať ,tak to určite nebude dlho trvat :(...

didi44
2. feb 2013

@ezelka ..ono to v živote tak chodí...niekto oblbuje cez internet a niekto to dokáže aj celý život v posteli....a je na každom z nás, aby sa rozhodol, čo je lepšie.....či výnosnejšie... 😀 😀 😀
...avšak to, že si občas popíše na stránkach internetu s inými ženami, ešte neznamená, že ťa nemiluje, či nebodaj podvádza...horšie by bolo, keby nechodil z práce domov na čas ..prípadne chodieval ráno..to by si asi rada nebola, takto ho máš aspoň doma pod kontrolou..

maruska24
3. feb 2013

len žasnem, koľko ľudí a chlapov ešte chodí na pokec. to ozaj ešte funguje? ja som tam chodila dávno pradávno 😀 a nejako som tomu systému fungovania neporozumela 😕 a potom som aj heslo a nick zabudla a bolo po pokeci 😀 😀 zato spolužiačka si tam našla chlapa, sa pre ňu aj rozviedol, teraz žijú spolu a majú bejby. A ja tupá to heslo furt neviem, tak ani porovnať nemôžem čo sa tam za tie roky zmenilo 😀 😀

sirinka
3. feb 2013

@maruska24 kamoska tam vlastne zblaila zenaca, o ktorom si jeho zena tiez doma myslela, ze je to len neskodna zabavka 😕

emmka9
3. feb 2013

.

kinna
Odpoveď bola odstránená
vaska333
3. feb 2013

@paris3 heeh no to sme dve tiež im neverim priateľa mam 5 rokou ale mam ho tak pod kontrolou že nema šancu niečo spraviť

vaska333
3. feb 2013

@misaha Ahoj tak mu to vypysovanie jednoducho zatrhni skús sa snim porozpravat že ti to vadi alebo nech ti da heslo ja mam všetky hesla od priatelovho faceboku aj pokecu rob s tym niečo lebo môže byt neskoro

vaska333
3. feb 2013

@kinna presne tak vzdy to tak začína 🙂)

sorciera24
3. feb 2013

@vaska333 mas priatela "pod kontrolou?" 😕

vaska333
3. feb 2013

@sorciera24 ano mamm dnes si treba na take veci dávať sakramentsky pozor lebo vsade su k...

janulka57
3. feb 2013

ahoj ja to mám tiež za sebou, neni sme s mužom pomaly ani rok a ked som si sem tam kukla jeho mob. skoro ma porazilo, sms typu vcera to bolo fajn, nabuduce ta znicim... dost ma to polozilo.... nedokazala som sa na neho ani len pozriet, ale vyriesila som to radikalne, vyhodila som ho z domu a pol roka bol mimo mna a nasej rocnej dcerky.... a teraz je moja dovera voci nemu fest ale ze fest nahnuta 🙂 a zivot ide dalej

sorciera24
3. feb 2013

@vaska333 to mate krasny vztah zalozeny na velkej dovere 😀 🤐

irriss
3. feb 2013

@sorciera24
@vaska333
doslova zakodovana duvera 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐

vaska333
3. feb 2013

@sorciera24 tak dovera tam nieje100 percentna to je jedno prečo.ale keď ho mam trocha pod kontrolou aspoň sa neodváži vypisovať si na face. Alebo na pokeci.a preto nemam take problémy ako tu píšu niektore ženy..

irriss
3. feb 2013

@vaska333
a vis kolik muze mit face?
a tobe da kod jen k nekolika??
t.j. dneska jsem irriss a zitra jsem tulipan

libka1
3. feb 2013

@ezelka nie je to ani trochu normalne a ja by som take netrpela, stratil by moju doveru 🙄 to by moj manzel neriskol.. za sproste chatovanie si pokazit manzelstvo, ak sa teda jedna len o chatovanie...