icon

Manžel si píše s istou slečnou

annatekova
30. máj 2021

Chcem sa iba ostatných žien opýtať ako by to vnímali takže s manželom sme mali problem ohľadom intímnosti veľa žien sa Donna pustilo popísali hrozné veci tak som sa začala brániť ale samozrejme že ja som bola tá zlá ale to je jedno tam si to všimla jedna slečna ktorá začala môjmu manželovi písať čo pritom má priateľa alebo manžela neviem presne aj keď som ju upozornila že si to neprajem píše mu ďalej ale samozrejme je na vine aj manžel lebo jej stále odpisuje preberajú tam také veci ohľadom no.... Nežné by stým prestala ale ona stále píše že si m lepšie zaheslovat svoj účet tak asi vidno aký charakter má tá žena a môj muž chcem len vedieť názor druhých žien NATO ďakujem nechcem tu rozpútať neviem čo len názor prijmem či už pozitívny alebo negatívny ďakujem

katulik123
30. máj 2021

@nafka0483 Bolo, asi 10 strán.😀 Kde manžel sa za ňu ospravedlňoval. 😀 Že nadávala ostatným.😀 Proste cirkus je nič. On vraj bol ochotný s nou rozprávať, ona odmieta iba rieši na MK a vybija si hnev na ostatných 🤷🏼‍♀️

monka105
30. máj 2021

@annatekova prosím Vás, riešte si problémy s manželom doma v súkromí, potom mu tu nebude nikto vypisovať v správach a Vy sa nebudete cítiť urážaná a vysmievaná.

annatekova
autor
30. máj 2021

@komplikovana áno manžel mi povedal že má miluje a správa sa pekne ale potom čo toto urobí jej vypisuje hlúposti tak neviem

annatekova
autor
30. máj 2021

@katulik123 nompozor nadávať a niekomu povedať že je hlúpa je veľký rozdiel takže pozor nato a neviem prečo zas mi tu píšete a vysmievate sa mi a zosmiešňuje ma tu pozrite sa na svoj charakter

janka_23
30. máj 2021

@katulik123 myslím ze autorka ma nejaký problem sama so sebou. Ja tu žiadne útocenie nevidím. Očividne nie je schopná prijať niekoho názor. Na jej mieste by som sa v prvom rade zamyslela sama nad sebou

katulik123
30. máj 2021

@annatekova Ale ty prestaň brať všetky veci, že každá vec, správa je mienena negatívne na teba. Hlavne musíš sadnúť si s ním. A rozprávať sa s ním. Ja chápem, že to nemáš ľahké. Ale toto ti nepomôže, deťom vašim už vôbec. A toto som ti už minule písala. Ak si nešťastná a vám to neklape. Ty ho pomaly neznášaš. Tak radšej rozvod vám poradili. Lebo obaja očividne idete to svoje a ani sa neviete zhodnúť. Zájdite obaja za psychológom. Nemyslím to negatívne. Ale ak takto vás vidia deti, ubližuje to hlavne im. Možno vám pomôže ak bude s vami rozprávať tretia osoba. Ak neviete sa rozprávať vy dvaja osamote

viestta
Odpoveď bola odstránená
katulik123
30. máj 2021

@janka_23 Áno,ja vravím o minulej diskusii, ktorá bola zmazaná adminmi, aby som vysvetlila celý kontext. Nevravím o tejto konkrétnej.

annatekova
autor
30. máj 2021

@katulik123 deti to vôbec nevnímajú lebo pred deťmi sa nebadane a správame sa pekne takže asi tak majú všetko čo len chceju a obaja ich milujeme najviac takže neriešte naše deti lebo tie sa majú lepšie než môže ostatné ale to je jedno ... A dobre nebudem sa tu hádať môže že som niečo zobrala osobne že som vybuchla ale ospravedlnila som sa či už tam alebo tu či už vám alebo ostatným ...chcela som vedieť názor na moju otázku a zas sa tu rozoberá tá téma čo bola vtedy

janka_23
30. máj 2021

@katulik123 ja to chápem, ale autorka očividne nie. Druhá vec, nechápem načo mu vkuse lezie do účtu. Očividne ma problém s čítaním s pochopením takže ktovie co jej manžel píše a ona z toho robí katastrofu.

katulik123
30. máj 2021

@annatekova Deti vnímajú viac než si myslíš... Prečo nechceš zájsť za psychológom aj s manželom? Možno by ste vyriešili aj tento problém. Neber to zle. Ale musíte rozprávať by dvaja. Ako ti vysvetlil tu ženu s ktorou si píše?

viestta
Odpoveď bola odstránená
janka_23
30. máj 2021

@annatekova ale prečo to rozoberás s cudzími a nie rovno s manželom? Však je zo vás problém a v prvom rade si ho mate riešiť medzi sebou.

ceresna2
Odpoveď bola odstránená
annatekova
autor
30. máj 2021

@katulik123 neberiem už nič v zlom takže tak nijako prosila som tu slečnu aby prestala ale to robí naďalej tak neviem samozrejme je to moja vina že som si to pokazila ale neviem no... Včera mi manžel povedal že má miluje a tu písal že nie alebo niečo také tak neviem ale už no...

annatekova
autor
30. máj 2021

@janka_23 píšem tu ako každá druhá čo chce vedieť názor radu poprípade sa len vyrozprávať tak ak by to tak bolo tak by tu nebola žiadna téma no nie

janka_23
30. máj 2021

@annatekova a riešila si to aj s nim? O to ide. Ci to riešiš iba tu? My s vami nežijeme

annatekova
autor
30. máj 2021

@viestta a to zbytočné niečo písať nebudem tu sa hádať ani nič podobné a prosím nepíšte už viac ďakujem pekny deň

annatekova
autor
30. máj 2021

@janka_23 áno videl že som mu pozrela správy snou ale viac nie len jej písal že som mu pozrela správy snou nič viac takže vedel že som to čítala aj ju prosila aby stým prestala ale pokračuje stým aj on aj ona

janka_23
30. máj 2021

@annatekova videl, a povedala si mu k tomu niečo? Rozprávali ste sa o tom?
Prečo si hneď písala tej žene miesto toho aby si diskutovala s, manželom?

annatekova
autor
30. máj 2021

Ale zas tu nechcem rozpútať peklo naozaj tak už nepíšte ďakujem Vážim si vaše názory reakcie ale nemá to tu význam niečo písať alebo stále som len ja tu zlá takže ďakujem a prajem vám pekný deň poprosila som admina aby to zmazal lebo zas sa tu ide rozoberať niečo čo bolo vtedy tak len toľko

katulik123
30. máj 2021

@annatekova Ale problém nie je v slečne, že mu píše. Bohužiaľ. V minulej diskusii si sa ukázala v zlom svetle, chápem. Hnev. Ale. Možno preto tá žena mu chce pomôcť sa iba vykecat. Ja neviem. Ale, skúste si sadnúť večer keď deti zaspia. A rozprávať sa. Vieš možno vám prospeje vymazať úplne obom účty. A nepísat s nikým. Jemu chyba sex a tebe, že ti nepomáha s deťmi. Skús trosku aby ste sa opäť mali radi. Kvôli deťom. Chlapa treba chváliť, možno to mu chýba vieš. Chlapi sú ako deti. Cíti sa neoceneny. Tak mu lichoti, že ho aspoň nejaká žena pochváli.
Vypočuj si jeho. Čo mu vadí. Bez hnevu! Neskač mu do reči a nech on počúva teba. A nájdite riešenie. Ak obaja budete chcieť. Nájdete riešenie. Ale psychológ je zadarmo, stačí niekoho nájsť aby ste možno aj s nim riešili, keď chcete zlepšiť manželstvo

janka_23
30. máj 2021

@annatekova už len poslednú vec ti poviem. Nebuď taka urazliva a zamysli sa aj sama nad sebou. Na všetko sú vždy dvaja. A my vás problém nevyriesime takže si sadnite s manželom a diskutujte.

annatekova
autor
30. máj 2021

@katulik123 Do re ďakujem pekne za radu skúsim to takto

ceresna2
Odpoveď bola odstránená
annatekova
autor
30. máj 2021

@janka_23 ďakujem vážim si vašu radu a skúsim pekný deň

annatekova
autor
30. máj 2021

@ceresna2 ak by to chcel urobil by to už dávno tak asi mu až tak nevadí život somnou neviem

minimie
Autor odpoveď zmazal
annatekova
autor
30. máj 2021

@minimie ďakujem vám pekne za názor cením si to

ceresna2
Odpoveď bola odstránená