icon

Manžel si píše s istou slečnou

annatekova
30. máj 2021

Chcem sa iba ostatných žien opýtať ako by to vnímali takže s manželom sme mali problem ohľadom intímnosti veľa žien sa Donna pustilo popísali hrozné veci tak som sa začala brániť ale samozrejme že ja som bola tá zlá ale to je jedno tam si to všimla jedna slečna ktorá začala môjmu manželovi písať čo pritom má priateľa alebo manžela neviem presne aj keď som ju upozornila že si to neprajem píše mu ďalej ale samozrejme je na vine aj manžel lebo jej stále odpisuje preberajú tam také veci ohľadom no.... Nežné by stým prestala ale ona stále píše že si m lepšie zaheslovat svoj účet tak asi vidno aký charakter má tá žena a môj muž chcem len vedieť názor druhých žien NATO ďakujem nechcem tu rozpútať neviem čo len názor prijmem či už pozitívny alebo negatívny ďakujem

Strana
z4
annatekova
autor
30. máj 2021

@ceresna2 ale je

mia78111
30. máj 2021

@annatekova nemam z vas dobry pocit. Nevzala ste si k srdcu nikoho radu, mate pocit ze sa ostatne zeny ktore vam chceli poradit mylia. Pokial neprijmete sama seba a v inych zenach nebudete vidiet iba konkurenciu, nepohnete sa nikam. To je cisto iba rada. Ak vam vase ego a sutaziva povaha nedovolia prijat radu odo mna, lebo som zena, prijmite radu aspon od chlapa, nejaky pan vam tiez komentoval prispevok. Nikto vas nechcel zhodit ani ponizit. Iba vam poradit a pomoct. To ci vam manzelstvo vydrzi, zalezi do akej miery na sebe popracujete. Drzim vam palce.

jvasenka
30. máj 2021

@mia78111 myslim ze pre dobro toho chlapa by to mali ukoncit..ja som iba citala komenty ale ved s nou nie je absolutne ziadna rozumna rec...ako pokazene radio, stale to iste dokola🤦 jednemu by z toho preplo ..

mia78111
30. máj 2021

@jvasenka strasne agresivna mi pride a arogantna. Nemala som z nej dobry pocit. Uz zrusila nick, ale predpokladam ze si spravi dalsi. Nerozumiem ich problemu, ale zenska ma ocividne problemy sama so sebou a prehnanou ziarlivostou

karolinakr
31. máj 2021

@jvasenka
@mia78111
on povedal, ze si zmenil heslo a dal odtlacok na mobil, nasledne ona vytvorila diskusiu, ze si pise s babou.Tak ako to vedela, ked ma zaheslovany mobil? On akoze uplny dilinko, necha si aj panvicou po hlave, ona vztahovacna urazliva agresorka. Hnus citat tieto diskusie, otravia ti zivot, len ich minutu čitaš

ceresna2
Odpoveď bola odstránená
annamalaga
31. máj 2021

O rok tu vytvorí ďalšiu diskusiu. A o tej jeho žene ani nevravím.

jvasenka
31. máj 2021

@karolinakr
@mia78111
Suhlasim velmi divna negat povaha...no možno ked spal tak jeho otlackom odomkla telefon...no kazdopadne clovek si vela krat zacne vazit to co a ako doma ma pri citani niektorych diskusii🙂

mia78111
31. máj 2021

@jvasenka asi tak. Aj moj muz ma chyby ale zit s tak toxickym clovekom... Fuuu. Nedala by som to.

Strana
z4