icon

Manžel si vypil a ja neznášam alkohol. Mám sa rozviesť?

28. dec 2020

Ahojte. Manzel si vypil a ja neznasam alkohol mam sa rozviest?

Strana
z2
elizabet173
28. dec 2020

A mas aj premyslene co dalej po rozvode? A ak sa v dalsom manzelstve manzel opije, bude rozvod zase? Ja tu neobranujem alkoholikov, je rozdiel, ak sa opije kazdy tyzden, ak raz za dva roky, ak sa opije hned po navrate z protialkoholickeho liecenia. Ty si v manzelstve neurobila nikdy nic, co on neznasa?

autor
28. dec 2020

@elizabet173 ja som mu vrsvela stale ze alkohol nie. Doma nemame alkohol v rodine sme mali alkohol a videla som co vie napachat

elizabet173
28. dec 2020

Kolko ste spolu a kolkokrat sa napil? Mal vypite, alebo bol uplne na srot? A preco nemate alkohol doma, ak sa smiem spytat? Mal niekedy problem s alkoholom?

rik01lulaka
29. dec 2020

Môj muž nepije, ja sa neozieram, otec je alkoholik...ale teda z času na čas si ja alkohol doprajem v podobe prípitku, vínka s kamoškou.... muž mi dá prednášku koľko mozgových buniek som stratila ( ženy ja som o viac prišla asi na materskej ako z alkoholu 😂😂😂) a ideme ďalej 😉 ešte tak aby prišiel s rozvodom 🤦 a doma sme tiež bez alkoholu okrem pálenky z bratovej svadby...tu si muž necháva ak bude treba dezinfekciu 😁

1aduliatko1
30. dec 2020

To sa opil prvykrat??

Strana
z2