icon

Manžel verzus jeho sestra

janka_haly
29. aug 2022

Ahojte.

Včera sme boli ma výlete v Trenčíne, ja, manzel, sestra a jej deti. Manzel sa sestry pýtal už skôr, či s nami chce absolovovat výlet, údajne že nie. Zrazu v deň výletu zmenili názor… o to by nešlo, keby sme my neboli autom a oni viazaní na autobus … mala som naplánovaný krasny výlet v okoli, ktorý by trval cca 2.5 - 3 hodinky. A tu nastal problém, čas výletu bol v kolízii s odchodom ich autobusu. Moja otazka - či to stíhame rozpútala oheň na streche a čo cert nechcel, vysla som z roho ja ako najväčšia krava. Pričom čo? Ziaden problém by nebol, ak by jej muz nesedel doma a čas venoval detom a aj jej, teda aj oni by boli autom a krasne vieme mat výlet spolu. Bola som na sluzobke týždeň odcestovana, chýbala mi intimita s mužom a viete ako som sa tešila na tu našu malu chvíľu počas výletu? Lebo mne začína znova zmennost a nebudeme mat na seba čas, aj keď cas doma je niečo úplne iné ako niekde v prírode… už druhý deň mám slzy v očiach a rozmyslam, či som ozaj taka krava alebo čo … najviac ma zamezelo, že miesto toho aby slusne povedal niečo sestre, ohľadom toho že povodne to nechceli a my sme sa už zariadili, tak pekne krasne sprdol mna …

Strana
z2
vilma7
29. aug 2022

Tak ako sorry, ale kvôli tomuto fnukat dva dni? To snáď nie...

svetlonos
29. aug 2022

@janka_haly
ahoj, tak ja by som v pevom rade netahala niciich surodencov este aj s detmi na vylet, kde chcem stravit pekne chvile s manzelom! Ani by ken k myslienke nedoslo, ze by s nami ktosi iny isiel.
Vylet s detmi je o detich, tam cikat, ram jest, nohy bolia atd. A ja deti mam velmi rada, samy sne rodicmi a sestra ma trich chalaniv. Takze ked sme isli na vylet aj s detmi, nebola hlavnou temou romantika s manzelom. Ale to sme vedeli a s tym na vylet aj isli.
Vy mate s manzelom zrejme uplne ine priority a pohlad na danu situaciu.
Na tvojom mieste by som si s nim v klude sadla ked to prehrmi a povedala mu ako di to do buducna prajem. V klude bez vicitiek a hadok.

dadis
29. aug 2022

@svetlonos Ale jej manzel so sestrou a jej detmi evidentne chcel ist, ked im to ponukol. Nemusi sa vely ich zivot tocit iba okolo predstav manzelky..

babydesire
30. aug 2022

@janka_haly a preto sa vzdy drzime toho co sa prv dohodne..a navyse ,zbytocne surodenciv netaham tam kde chcem mat klud s manzelom a detmi

timing
30. aug 2022

Ja stale nerozumiem kvoli comu places 2 dni. Zaciatok pribehu si tu opysala, a ten zaver ?
Ozvala si sa,ze ci stihaju vylet a dalej? Co sa dialo... uz pises vylet bol pokazeny. Preco bol pokazeny? Muz sucitil so sestrou a chcel ostat s nou u babky a ty si silou mocou chcela vylet?
Pises,ze si za kravu tak opis ten koniec. Lebo ak si sa tam teatralne pod vplyvom hormonou rozrevala a nasilu vydupala vylet, ktory muz uz mozno ani nechcel ,tak sa necuduj ze vylet bol onicom. Trencin nie je koniec sveta, mohla si ustupit,ze ostanete spolu u babky a na vylet pojdete inokedy.

zuzliq
30. aug 2022

@janka_haly ja to vidím takto, ste len na začiatku spoločného života. Zatiaľ tie hrany nie sú obrusene ani u jedného z vás, ani u širšej rodiny.
Aj tvoj muž a jeho sestra si musia zvyknúť na zmeny. Niekto to vie automaticky, niekto potrebuje viac času, niekto si nezvykne nikdy. Skús túto hádku využiť ako príležitosť na rozhovor o rodine, vašom postavení v nej.

aneetra
30. aug 2022

Ved ale vy nemusite odist zarovno s nimi, ak mate auto a nie ste viazani na presny cas odchodu, tak v tom osobne nevidim problem. Nieco pobehate spolu a nieco teda sami

h2
30. aug 2022

Načo ťaháte na váš výlet vo dvojici jeho sestru s deťmi? Ty si tehotná, koľkokrát ešte budete mať možnosť ísť niekam sami dvaja? Nemali ste ju vôbec volať s vami.

janka_haly
autor
30. aug 2022

@zuzliq ano, takto by som to nejako chcela. Ja nechcem sa merať nejako s jeho sestrou, nebodaj mamou. Ale proste som jeho zena..

janka_haly
autor
30. aug 2022

@timing no veď to bol koniec. Iba ta moja veta, ďalej už iba nahnevane tvare.

Strana
z2