icon

Manžel za všetko nadáva

13. jún 2025

Proste ak za úplne maličkosti, keď sa niečo spytam. Napríklad sme objednávali pizzu cez aplikáciu a zadarmo boli pizza stangle a k dvom pizzam sme objednali cesnakov drezing a hovorím, či nemôžme aj k tym stanglam a zvreskol na mňa, že sa nedá. Potom sme sa bavili o jeho kolegovi, že sa rozvádza a som mu povedala, že som videla na nete fotky, že už je s deťmi lebo ho k nim nechcela pustiť. A on zvreskol, že šak asi ide na víkendovku ( ja som nevedela ako pracuje) Niekedy sa ho zasa niečo pýtam a on neodpovedá je ticho potom sa opýtam, že čo odpovedz niekedy potom odpovie, niekedy nie. Dneska nadával lebo niečo našiel v drese len som počula z kuchyne, že som k.rva, že nejsom normalna. Niekedy som sa na to ozývala ale to sme sa len vkuse hádali. Teraz sa tvarim, že to nepočujem ale trápi ma to ako mi ubližuje. Čo s tým robiť ?

Strana
z2
viestta
13. jún 2025

Potrebujes byt s takym clovekom? Naozaj by nebolo lepsie bez neho?

lindayaaa
13. jún 2025

No nic jebni mu po papuli.

gribka1
13. jún 2025

Veď ťa neznáša, je ti nikto, treba ti ho?

pribinak
13. jún 2025

A ty ako reaguješ? Už si poslala kvalitne do riti?

bytc20
13. jún 2025

ach zase dalsia..

autor
13. jún 2025

Niekedy sa správa pekne, že sa vieme aj baviť ale tieto jeho stavy nedávam. Nikdy neviem ako bude reagovať na to čo poviem. On z minúty na minútu má inú náladu.

autor
13. jún 2025

Ja poväčšine zostanem už ticho a nič nepoviem. Keď som sa ozývala skončilo to vždy strašnou hádkou, že sme sa potom niekoľko dní nebavili.

joesvk
13. jún 2025

Netvár sa,že to nepočuješ. Zvyšuj hlas rovnako ako.on.A aj keď nezvykneš bežne nadávať, kľudne ho napodobni a nadávaj presne ako.on.Snáď mu toto nastavenie zrkadla otvorí oči ,nech vidí, že sa správa ako debil.

0silvia0
13. jún 2025

A ved neni ti lepsie, ked sa niekolko dni nebavite? Aspon mas od takeho hnupa pokoj par dni.

hederamonstera
13. jún 2025

Sama citis, ze to nie je spravne a dobre, co ti robi. Sam je v nejakej ego sracke a odbavuje si to na tebe. Narcis, manipulator. Ale tak ako mozes si s nim aj spravit 3 deti….je to na tebe

hederamonstera
13. jún 2025
@0silvia0

A ved neni ti lepsie, ked sa niekolko dni nebavite? Aspon mas od takeho hnupa pokoj par dni.

@0silvia0 lenze ta dusna atmosfera je hrozna. Vsak preto to aj patri medzi psychicke tyranie

0silvia0
13. jún 2025
@hederamonstera

@0silvia0 lenze ta dusna atmosfera je hrozna. Vsak preto to aj patri medzi psychicke tyranie

@hederamonstera ved pise, ze ked nie je ticho, sa velmi hadaju. Cize je to bud hrozne alebo este hroznejsie. Ja by som si vybrala radsej dusnu atmosferu s tichom ako vrieskat po sebe. Idealne by bolo mu dat papa, ale autorka na taketo riesenie evidentne nie je pripravena

viki99999
13. jún 2025

niekedy neverím v akých vzťahoch dokážu ľudia žiť

marca12
13. jún 2025

Ked ma dobru naladu,neskusala si sa s nim porozpravat,ake mas pocity z jeho spravania a nejako ho usmernit,aby sa ovladal?

svetlonos
13. jún 2025

Prečo s nim si?

veselo_neveselo
13. jún 2025

Prepac, ale do kuriev ti madava, a ty sa pytas co mas robit? Toto keby ti kamaratka tak povedala, co by si robila? Otocila by si sa na opatku a viac s nou nekamaratila. To iste mozes spravit aj chlapovi...

crazy_cat_lady
13. jún 2025

Sama vies, co mas robit. Kopnut ho do riti 🤨🤦

oriesocek
13. jún 2025

Moja bývala šéfka sa rozviedla lebo si uvedomila, že keď ide domov, tak sa už neteší…. Že nechce bývať doma, keď tam nemá pohodu… na tvoj vzťah s manželom by som ani neviem čo povedala….

rejka7
13. jún 2025
@oriesocek

Moja bývala šéfka sa rozviedla lebo si uvedomila, že keď ide domov, tak sa už neteší…. Že nechce bývať doma, keď tam nemá pohodu… na tvoj vzťah s manželom by som ani neviem čo povedala….

@oriesocek a sudca na taký argument, že " už sa neteším domov" čo povedal. By ma hrozne zaujímalo🤔

mane01
13. jún 2025
@rejka7

@oriesocek a sudca na taký argument, že " už sa neteším domov" čo povedal. By ma hrozne zaujímalo🤔

@rejka7 sudcovi to moze byt tri pat… nie je to jeho zivot. A na sude sa to ‘netesim sa’ formuluje ako: ‘odcudzili sme sa’ a vybavene … uplne ju inak chapem. Za tym netesenim je vela skz a sklamani a mozno este vselico ine…

lllaila
13. jún 2025

Tu nepomôžu ani ďalšie rozpravy, načo. Pri ďalšom incidente typu k*rva a pod, zbaliť sa, odísť, truhla zablokovať a nikdy viac nekontaktovať.

motylik2559
13. jún 2025

A naco si s nim? ved si pri nom ako na ihlach,ze si davas na kazde slovo ocividne pozor, aby panko nechytil rapel. Nech sa o zem smari. a este ti aj vulgarne nadava a ty sa len vnutorne trapis a prehliadas? VAZNE si myslis, ze toto je milujuci manzel??? To je chudak! A neviem, ci tebe rozum pri nom utiekol, alebo cim sa riadis...ale podla toho co pises, tak ti rozum fakt utiekol, ale nechapel preco si neutiekla aj ty cela a nechas sa dalej urazat a nicit clovekom, ktory ta nemiluje a este si aj tu jeho zakomplexovanu hubu o teba obtiera🙄 Skor ako si odpovies, tak co by si radila velmi dobrej kamoske, kebyze je v tvojej situacii?? ze ale ved ked ho milujes tak trp hajzla dalej? alebo mojaaaa, ved on sa zmeniiii len si davaj pozor aj na slovo dresing a ine neskodne veci nevyslovuj,alebo vies co, radsej zi s nim ako spolubyvajuca najlepsie uplne bez slov? toto by si jej radila, alebo by si v zaujme jej stastia a dobra sa pokusila dohovorit,ze nema zmysel zit s clovekom, ktory ju nemiluje a nevazi si ju?? Tak vyskusaj sa zamyslieta a budem verit a dufat,ze na to prides🤷‍♀️

rejka7
13. jún 2025
@mane01

@rejka7 sudcovi to moze byt tri pat… nie je to jeho zivot. A na sude sa to ‘netesim sa’ formuluje ako: ‘odcudzili sme sa’ a vybavene … uplne ju inak chapem. Za tym netesenim je vela skz a sklamani a mozno este vselico ine…

@mane01 sudcovi to nie je tri päť, on sa pod to podpíše a je povinný postupovať podľa zákona o rodine. Tak skôr je pravdepodobnejšia verzia, že bývalá šéfka je s manželom odcudzená, a ich manželstvo už neplní svoju funkciu v zmysle zákona o rodine, čo samozrejme nie je to isté, čo netešiť sa domov. Prepáč, beriem to trošku s profesnou deformáciu. Ale chápem, čo si tým chcela povedať.😁

olimuc
13. jún 2025

Gratulujem k vyberu chybneho kusu … ale stava nechapem, ze si ho este nekopla do zadku. Naco cakas? Kym v rapli dostanes po ustach? Ach jaj … clovek ma dojem, ze niektore zeny radsej zoberu hocijakeho debila, len aby neboli same…

anna777115
13. jún 2025

To, že si ticho jemu vyhovuje, lebo ťa dostal tam kde chcel. Toto, je úplne neprípustné manipulatívne správanie. Každý máme nejakú povahu, ale nikto nikoho nesmie urážať a zhadzovať. Je, to neprístupné a neakceptovateľné. Musíš si nastaviť hranice a hlavne mu to netolerovat v tichosti. Keď bude mať dobrú náladu a bude v kľude tak mu oznam, že to už nebudeš viacej akceptovať a nech sa uvedomí, ako sa s tebou baví. Veď, predsa ani v práci sa nemôže takto správať ku svojim kolegom, alebo nadriadenim. Keď, sa dokáže kontrolovať pri hocikom inom, nech sa to naučí, aj v tvojej prítomnosti.

libusak
13. jún 2025

Uz by to bol ex 🤷

bystrozraky
13. jún 2025

Podľa toho, či bol taký už po takom roku vzťahu, alebo sa to stalo potom. Takže to môže byť narcista a používať manipuláciu – dobré obdobie, zlé obdobie –, alebo je pod veľkým tlakom v práci či niekde inde... Môže to byť aj hormonálna nerovnováha alebo čokoľvek iné. Ak ho dostaneš k psychoterapeutovi, ale nie tak, že ho tam pošleš (to by nefungovalo), ale tým, že mu nastavíš zrkadlo jeho samého, bez dotknutia jeho ega. A ak sa to nepodarí, tak choď k psychoterapeutovi ty. Určite ti dobre poradí. Prajem krásny večer 😊

levantinka
13. jún 2025

Stacilo, ze by mi raz povi ku.va a taku mu j.bnem ze mu stena a este aj skrina da druhu. Naco si s takym hovadom???

julialeffer
13. jún 2025

Skus mu nasadit na mesiac toto: CBD kvapky (10%) 3x kvapky rano aj vecer, magnezium, zinok, D3, Omega-3 kazde rano, nech namiesto pozerania sprav cita knihy, studena sprcha namiesto teplej, obmedzit kavu - po 15tej nepit uz, pravidelne plavat alebo aspon hodinu vonku na cerstvom vzduchu, do 15min po zobudeni byt chvilu na slnku - biorytmus a hormony lepsie funguju, pravidelne jest na 2/3, neprejedat sa ani nehladovat, vela zeleniny, vody a bielkovin, malo mastnoty a polotovarov, obmedzit slane a cukor, abstinovat od alkoholu, pravidelny sex! Aj kazdy den, znic ho! Nech skusi meditovat, vygoogli si "zazen meditacia" kazdy vecer na 15min minimum, a skusit ist na 45min. Moze brat pravidelne Tribulus Terrestris - kotvicnik zemny. Nizky testosteron sposobuje podrazdenost, unavu. Aspon 8h spat. A hlavne sa naucit nic nerobit a len byt. NIektori maju vrtulu v riti. A ked len pospava na gauci, tak ho vyhod von, aj keby prsalo a padali krupy, posli ho na jahody do lesa. Toto vsetko vyluci nespravny zivotny styl, ale stale moze mat vyhorenie z prace alebo hormonalne problemy. Vysetrit testosteron, poslat k psychologovi. Ked z toho nic nevyjde, nech zacne hulit travu. A ked nebude chciet on, zacni ty.

barka1
14. jún 2025

Ja som sa s takym rozviedla. Deti máme dve. Nechcela som, aby boli svedkom toho, ako sa ich otec správa k ich mame.

Strana
z2