icon

Manžel za všetko nadáva

13. jún 2025

Proste ak za úplne maličkosti, keď sa niečo spytam. Napríklad sme objednávali pizzu cez aplikáciu a zadarmo boli pizza stangle a k dvom pizzam sme objednali cesnakov drezing a hovorím, či nemôžme aj k tym stanglam a zvreskol na mňa, že sa nedá. Potom sme sa bavili o jeho kolegovi, že sa rozvádza a som mu povedala, že som videla na nete fotky, že už je s deťmi lebo ho k nim nechcela pustiť. A on zvreskol, že šak asi ide na víkendovku ( ja som nevedela ako pracuje) Niekedy sa ho zasa niečo pýtam a on neodpovedá je ticho potom sa opýtam, že čo odpovedz niekedy potom odpovie, niekedy nie. Dneska nadával lebo niečo našiel v drese len som počula z kuchyne, že som k.rva, že nejsom normalna. Niekedy som sa na to ozývala ale to sme sa len vkuse hádali. Teraz sa tvarim, že to nepočujem ale trápi ma to ako mi ubližuje. Čo s tým robiť ?

Strana
z2
pikachu999
14. jún 2025
@julialeffer

Skus mu nasadit na mesiac toto: CBD kvapky (10%) 3x kvapky rano aj vecer, magnezium, zinok, D3, Omega-3 kazde rano, nech namiesto pozerania sprav cita knihy, studena sprcha namiesto teplej, obmedzit kavu - po 15tej nepit uz, pravidelne plavat alebo aspon hodinu vonku na cerstvom vzduchu, do 15min po zobudeni byt chvilu na slnku - biorytmus a hormony lepsie funguju, pravidelne jest na 2/3, neprejedat sa ani nehladovat, vela zeleniny, vody a bielkovin, malo mastnoty a polotovarov, obmedzit slane a cukor, abstinovat od alkoholu, pravidelny sex! Aj kazdy den, znic ho! Nech skusi meditovat, vygoogli si "zazen meditacia" kazdy vecer na 15min minimum, a skusit ist na 45min. Moze brat pravidelne Tribulus Terrestris - kotvicnik zemny. Nizky testosteron sposobuje podrazdenost, unavu. Aspon 8h spat. A hlavne sa naucit nic nerobit a len byt. NIektori maju vrtulu v riti. A ked len pospava na gauci, tak ho vyhod von, aj keby prsalo a padali krupy, posli ho na jahody do lesa. Toto vsetko vyluci nespravny zivotny styl, ale stale moze mat vyhorenie z prace alebo hormonalne problemy. Vysetrit testosteron, poslat k psychologovi. Ked z toho nic nevyjde, nech zacne hulit travu. A ked nebude chciet on, zacni ty.

@julialeffer pekne si to napísala len pochybujem že ten jej pako bude ochotný niečo z toho vôbec vyskúšať 😅

pikachu999
14. jún 2025

Ja by som sa s takým rozviedla nemala by som na to nervy

natalka13
14. jún 2025
@motylik2559

A naco si s nim? ved si pri nom ako na ihlach,ze si davas na kazde slovo ocividne pozor, aby panko nechytil rapel. Nech sa o zem smari. a este ti aj vulgarne nadava a ty sa len vnutorne trapis a prehliadas? VAZNE si myslis, ze toto je milujuci manzel??? To je chudak! A neviem, ci tebe rozum pri nom utiekol, alebo cim sa riadis...ale podla toho co pises, tak ti rozum fakt utiekol, ale nechapel preco si neutiekla aj ty cela a nechas sa dalej urazat a nicit clovekom, ktory ta nemiluje a este si aj tu jeho zakomplexovanu hubu o teba obtiera🙄 Skor ako si odpovies, tak co by si radila velmi dobrej kamoske, kebyze je v tvojej situacii?? ze ale ved ked ho milujes tak trp hajzla dalej? alebo mojaaaa, ved on sa zmeniiii len si davaj pozor aj na slovo dresing a ine neskodne veci nevyslovuj,alebo vies co, radsej zi s nim ako spolubyvajuca najlepsie uplne bez slov? toto by si jej radila, alebo by si v zaujme jej stastia a dobra sa pokusila dohovorit,ze nema zmysel zit s clovekom, ktory ju nemiluje a nevazi si ju?? Tak vyskusaj sa zamyslieta a budem verit a dufat,ze na to prides🤷‍♀️

@motylik2559 jasne tento pako bude so vsetkym co jej radis suhlasit🙃 este jej k tym nadavkam jednu dve prilepi🙈

sova7
14. jún 2025

Nechapem v akých vzťahoch ženy dokážu žiť a aké vadne kusy považujú za vhodny objekt na manželstvo a ešte sa idu pýtať čo robiť po xy rokoch. No nič to čo doteraz keď vám taketo životy vyhovujú. Chudák deti. Tu sa to asi nezmení roky ked deti rastú v tomto a považujú choré vzťahy za bežné a normálne

sova7
14. jún 2025
@pikachu999

Ja by som sa s takým rozviedla nemala by som na to nervy

@pikachu999 ja by som si taký vadny vzťah ani nezačala veď už keď ho ľúbi dobre ale to mohla aj zdiaľky

macatt
14. jún 2025

Robí z teba neschopnú(hlupaňu, bordelárku), lebo má za ušami a keď sa ukáže, že má milenku tak budeš na vine za to vlastne ty a nie on..

motylik2559
14. jún 2025
@natalka13

@motylik2559 jasne tento pako bude so vsetkym co jej radis suhlasit🙃 este jej k tym nadavkam jednu dve prilepi🙈

@natalka13 Natalka a co jej radim? neviem, ci si pochopila moj komentar, ale cely je len o tom, aby konecne otvorila oci a nebola s takym chujom. Nenapisala som tam nic, aby v takom vztahu zotrvala, skus si ho precitat este raz🙂 Ved preto som tam aj hned v uvode pisala naco s nim je,ked je pri nom ako na ihlach a aj v zavere co by radila dobrej kamoske, sice s troskou ironie, ale zial väcsinou taketo zeny, keby len lutujeme tak dokazu zostat pri nom este dalsie roky, preto som sa jej pytala ci by kamoske radila zotrvat s clovekom,ktory ju nemiluje a nevazi si ju...vsetko je v komentari. Neradim jej nic, aby s takym chujom ostala preboha🤦‍♀️ no hadam sme sa len my dve nejako nepochopili a autorka to pochopi ako ma🙂 Konieckoncov obe jej radime to iste🙂

tenerifka
14. jún 2025
@julialeffer

Skus mu nasadit na mesiac toto: CBD kvapky (10%) 3x kvapky rano aj vecer, magnezium, zinok, D3, Omega-3 kazde rano, nech namiesto pozerania sprav cita knihy, studena sprcha namiesto teplej, obmedzit kavu - po 15tej nepit uz, pravidelne plavat alebo aspon hodinu vonku na cerstvom vzduchu, do 15min po zobudeni byt chvilu na slnku - biorytmus a hormony lepsie funguju, pravidelne jest na 2/3, neprejedat sa ani nehladovat, vela zeleniny, vody a bielkovin, malo mastnoty a polotovarov, obmedzit slane a cukor, abstinovat od alkoholu, pravidelny sex! Aj kazdy den, znic ho! Nech skusi meditovat, vygoogli si "zazen meditacia" kazdy vecer na 15min minimum, a skusit ist na 45min. Moze brat pravidelne Tribulus Terrestris - kotvicnik zemny. Nizky testosteron sposobuje podrazdenost, unavu. Aspon 8h spat. A hlavne sa naucit nic nerobit a len byt. NIektori maju vrtulu v riti. A ked len pospava na gauci, tak ho vyhod von, aj keby prsalo a padali krupy, posli ho na jahody do lesa. Toto vsetko vyluci nespravny zivotny styl, ale stale moze mat vyhorenie z prace alebo hormonalne problemy. Vysetrit testosteron, poslat k psychologovi. Ked z toho nic nevyjde, nech zacne hulit travu. A ked nebude chciet on, zacni ty.

@julialeffer pobavilo.....

marryliese
14. jún 2025

a ty si normálna, že necháš chlapa aby po tebe zjapal? Na mňa raz môj zvýšil hlas počas hádky, hneď som ho uzemnila že kričať po mne nebude, ešte sa mi aj ospravedlnil za to. Takéto by som teda netolerovala a ešte aby ti vulgárne nadával. Nemáš sebaúctu? Nenechaj si to.

lenkakravcova
14. jún 2025

To robí len tak z ničoho nič?
Robil to aj predtým?
Ak nie, tak za tým bude nejaký vážnejší problém. Toto je len hrot toho ako reaguje. Človek nie je nervózny len tak z ničoho pre nič. Jedine že je chorý.

ahhola
14. jún 2025

V drese? Ci v dreze? Jedno je sportove oblecenie, druhe to, v com umyvas riad. 🤔 Nepi ses kolko mate rokov, kolko ste spolu, kolko deti, tie su najvacsie chudence, ak su... pri explozivnom psychopatovi. Akych mal rodicov...jeho tatik z podobneho cesta?

7komorova
14. jún 2025

Ked ti nieco take povie sa ho opytaj, to myslis vazne? Si v poriadku? Nieco take, a nedaj sa mu povedz normalne. Staram sa ti o deti, o domacnost, sme manzelia a ty sa ides so mnou takto bavit? A normalne aj ty donho skoc, musi si uvedomit ze aj ty si vies povedat. Ak nepomoze mu daj ultimatum.

heidi4
14. jún 2025

Padla tu otazka, preco s nim si? Lebo je "inak dobry, nepije, nebije ta"? 🍾🍾🍾👏🏻👏🏻👏🏻 (Wow) Ci?

ronie338
14. jún 2025

Rychlo utekaj, veľmi rýchlo. To sa bude vekom len a len horšiť, viem o com hovorím

domkakvet
14. jún 2025

Este si pri rozume, ci uz nie, nic v zlom ale toto vedie k strate rozumu.

Strana
z2