icon

Manžel zabudol na moje narodeniny, čo teraz?

30. nov 2023

Ahojte ako by ste sa zachovali na mojom mieste ?? Ide totiž o to že som mala narodeniny a čakáte na manžela z práce a ,,tešíte sa’’ že buď vás niečím prekvapí hoci s kvietkou alebo dezertom alebo aspoň vám zablahožela a on nič zabudol ? Prišiel z práve nervózny ja som mala mamu aj svokor bol na návšteve chystala som jedlo ešte sa opýtal načo to chystám ja že nanič len tak ale už videl že môj svokor mi blahoželal ostal ticho išiel za ekonómov prišiel bol vytočený aj kamarát ho nasral ja som bola ticho proste čakala som že kedy k tomu príde a on nič večer keď som davala malého spať som mu veľmi pekne poďakovala za krásny narodeninový deň a ešte mi povedal že nemám začo …mame 3 deti najmladšie 5m momentálne spolu nekomunikujeme ešte on sa cíti urazený ja to proste nedávam

Strana
z3
barborachors
2. dec 2023

tvoj muz je debil a ma ta za nic. Dala si mu tri deti, ma ta na rukach nosit. Ale ako tu uz bolo pisane, toto nebude vas jediny problem.

drago12587
Odpoveď bola odstránená
drago12587
Odpoveď bola odstránená
katarinka89
10. dec 2023

Všetko je hlavne o komunikácii. Tak ako máš ty výhrady voči nemu- ma možno aj on voči tebe .....s odstupom času ste si To už možno odkomunikovali medzi sebou.......?

katarinka89
10. dec 2023

@drago12587 gro tvojho komentu je výstižne ale keby to bolo bez tých invektiv.... zle sa číta od ,,gentlemana,, takýto komentár... a úprimne, posobis veľmi nepríjemným dojmom. ( prepáč )

Strana
z3