icon

Manžel začal nadávať

29. apr 2023

Nie nebol taký na začiatku keď sme sa spoznali.Ja som mala už jedno dieťa 8r,keďže k nemu si nasol cestu dala som mu šancu a sme spolu.K synovi sa správal pekne hral sa s nim spoločenské hry,pomáhal mu s učením,chodili sme spolu na výlety.Po čase sa nám narodilo spoločné dieťa,proste idylka.Lenze začalo mu to prekážať,že babetko plače,že treba sa mu venovať.Povedal že mi bude pomáhať,lenže zacal sa fixovať na malého,stále mu bol za zadkom.Ohen na streche bol keď sa niečo stalo pád plač choroba atď.Nadaval na nás.Ako dieťa rástlo trochu sa ukľudnil.Kupili sme si dom,zaobstarali psa.A teraz zas začína a nadáva nám,že okolo domu je kopa roboty,že o psa sa treba starať.Ked je na dvore všetko mu berie,skace naňho.Ked mu dám dieťa nech sa s ním vonku zabaví,zas nadáva že on chce kľud a byť sám.Priklad kúpili sme záhradnú hojdačku malý že mu chce pomôcť poskladať to.Nadaval nech ho zoberem preč lebo ho len znervózňuje.Casto sa škaredo správa ku nám.Ked je kľudný je vzorný otec stará sa.No keď chytí nervy škaredo nadáva na každého.Tot môj výlev,čo by ste mi poradili len vydržať a bude lepšie alebo?

Strana
z2
sheila121
Odpoveď bola odstránená
autor
29. apr 2023

@sheila121 Neviem ako to vyriešiť

zuzanka.zuzu
29. apr 2023

@sheila121 ty máš chlapa či si sama?

luccija
29. apr 2023

A muža hulváta k tomu...len Ti dáva podmienky, keď bude doma všetko v poriadku v kľude nebudem zlý a nadávať ..takže ty môžeš za to, že on nadava a zuri.Normakny vyrovnaný človek sa tak nesprava.Ktorá rodina s malými dieťaťom má doma kľud?Ved nemáte postihnuté či inak choré dieťa to by potom čo robil?
To by som ani nechcela, aby nejakú hojdačku skladal, keď mi pri tom zhulaka dieťa.To bude taký večne nespokojný chlap okolo domu robota, pes skáče, dieťa otravuje...

luccija
29. apr 2023

A ty si tu už písala nie prvý x za to nadávanie a cholerickost

autor
29. apr 2023

@luccija Áno mňa viní za to keď sa niečo stane.

luccija
29. apr 2023

A nič Ti to nesignalizuje?za chvíľu bude zle aj, že vonku prší.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
autor
29. apr 2023

@luccija Ale áno som na vážkach.Chcela by som kľud a normálny život odísť od neho.No na druhej strane viem že by som to sama nedala finacne.Tak zatiaľ ostávam

lenkaknel
29. apr 2023

Úlet.. Prebitok testosterónu spôsobuje agresiu, čiže prepáč, ale je to tvoja vina. Niektorý chlap ma testosterónu viac, niektorý menej, niektorý to zvláda lepšie, niektorý horšie. Začal vám nadávať v dobe keď ste spolu ešte spavali, alebo začal nadávať kvôli tomu že si frigidna, a len si si ho chcela sexom uviazať a odkedy spolu máte druhé dieťa na neho kašleš? Nehraj sa tu na chudinu, ako tu bolo spomenuté, muži sú jednoduché stvorenia, prázdne vajcia, plne brucho a nemáš problém.

lenkaknel
29. apr 2023

A ešte viac smutne je že si s ním len kvôli tomu že si na ňom závislá.. Chudak chlap.. fakt…

autor
29. apr 2023

@lenkaknel Začal nadávať keď sme spolu ešte spávali.Nie som frigidna no nedokážem sa s ním vyspať potom ako sa správa.A závislá na ňom to asi ťažko.Ja som samostatna, všetko mám ja na starosť.Ako som písala vyššie nedala by som to sama finančné preto zatiaľ ostávam.

zuzanka.zuzu
29. apr 2023

@sheila121 zaujíma ma to

sheila121
Odpoveď bola odstránená
ahhola
29. apr 2023

Ty mu nedáš, lebo sa zle správa.
On sa zle správa, lebo mu nedáš.💫💫💫
Možno už ho ma v osídlach baba, co mu dá a bude sa aj dobre správať... K nej.
Máš pred sebou dlhý víkend, začni s ním mrdat!!!
ako o život, uvidíš, aký bude v utorok spokojný
aj pôjde majstrovat s malým a s tebou v stredu😍😍😍

dagmarovita
29. apr 2023

A nezacina sa u neho nejaka psychicka porucha? Alebo nejako neni chory? Alebo mu skus povedat, ze tie vybuchy zlosti mozu prerast v dusevbu chorobu. Zas dobre je, ze m aj dobre chvilky. Mozno mu mozes skusit ho vypocut, ze vlastne co sa skryva za tymy vybuchmi hnevu. A to ze nemate spolu ako manželia sex 2 roky, to ale nejaké prejavy lásky iné? Vobec? Tak zaxni Ty orvá, prejavuj mu lasku, ze si ho vazis a podakovat za nieco co spravil alebo tak. V jednej skupine si aj davaju uryvky z knihy ako prejavit lasku . ci obnovit k manzelovi. Mam Ti tu knihu pohladat ako sa vola?

h2
29. apr 2023

@lenkaknel Nie je na ňom závislá, ale bez neho by to finančne nedala... Hmmm, neviem, ako ináč by som to nazvala, keď nie závislosť. 😂

zuzanka.zuzu
29. apr 2023

@sheila121 prečo potom v každej téme radis rozchod a to aj vtedy keď sa to tam vlastne ani nehodí? (vymyslím si - manžel zabudol kúpiť rožky... rozid sa s ním) tipovala som ťa na rozidenu ohrdnutu ženu čo teraz hádže pózu "som sama a tak je to najlepšie", hrozne posobis, tak nešťastno, ublížene alebo čo ja viem...

sheila121
Odpoveď bola odstránená
luccija
29. apr 2023

Možno to cíti rovnako ako ty.Na rozchod ...za pokus to stojí dať to dokopy takto, keď ste ako dvaja spolubývajúci s povinnosťami to nie je dobre.
Lebo to tam fakt môže bývať s tebou sused, keď nefunguje intimita.Uz ste sa odcudzili a čím dlhšie to bude tým horšie.

autor
29. apr 2023

@dagmarovita Nemáme ani iné prejavy lásky.Ako sa volá tá kniha?
@h2 Proste drží nás spolu dieťa a dom.Zistovala som čo ďalej a samej by mi nedala banka hypotéku žeby som si kúpila niečo svoje.

elisebah91
29. apr 2023

Autorka skús knihu 5 jazykov lásky...je písaná dobre, čitateľné, putavo...nám obom veľmi pomohla pochopiť sa navzájom...

elisebah91
29. apr 2023

Vola sa 5 jazykov lasky-Gary Chapman, existuje aj kniha Kľúč k piatim jazykom, ale tu neodporúčam lebo je to len strohý vycuc, bez omáčok a textu vďaka ktorým by si chápala ten strohý text. Takže kúp normálnu knihu a čítaj, nedas za to nič...len niečo spoznas...

erikab82
29. apr 2023

@tenerifka čo ty si za hnusný človek, muž jej nadáva tak si fajnovo kopneš aj a vynadas do frigidnych. Často pisis hrozne komentáre ženám. Urážáš, ponižuješ a otáčaš všetko čo napíšu. Usporiadajú si život, ktorý tu prezentuje š ako absolútnu dokonalosť a prestaň tu riešiť svoju flustraciu. Je mi z teba na zvracanie.

denithestrange1993
29. apr 2023

Tak si to zhrnme-vadi mu dieta,rodina,dom,pes. Vsetko si zaobstaral sam,neprislo to k nemu znenazdajky. Skus mi povedat,ze taketo prejavy su pre teba scestne a pokial ma zlu naladu nech sa od vas vzdiali a ide to predychat vonku.

Strana
z2